gidip hem bi kaam beyle hem de ümit hanimla görüşsem ayip olur mu ki :))) ona göre karar veririmben ümit hanıma gidiyorum ve çok memnunum.. ama herkeste aynı olmuyor bu doktor işi. benim beğendiğimi sen beğenmezsin belki. yine ümit hanımı bi gör.gerçekten çok ilgili bi doktor..senin sorununu kendi sorunu gibi görüp sana çareler sunuyor.ben yarın gidiyorum yanına ve başlıyoruz hayırlısıyla aşılama tedavisine bakalım artık hayırlısı
ben de bu ıkı doktor arasında kaldım hangısını secsem bılemıyorum. sen ne yaptın hangı doktorla gorustun ve memnun musun. cewaplarsan cok sewınırımgidip hem bi kaam beyle hem de ümit hanimla görüşsem ayip olur mu ki :))) ona göre karar veririm
ben medikalparka gittim Ahmet beye memnun kaldim sayilir ama malesef sonuc negatifben de bu ıkı doktor arasında kaldım hangısını secsem bılemıyorum. sen ne yaptın hangı doktorla gorustun ve memnun musun. cewaplarsan cok sewınırım
ben nasıl görmemişim senin mesajını kusura bakma lütfen.. bizde ümit hanımla aşılama denedik olmadı sonra tüp bebek denedik çok şükür şimdi 12 haftalık hamileymm darısı tez zamanda sizin başınıza inşallah.. bi an önce bebişlerinize kavuşursunuzgidip hem bi kaam beyle hem de ümit hanimla görüşsem ayip olur mu ki :))) ona göre karar veririm
Hayırlısı olsun bende irenbede bizim ilk denememiz ıgnelere yeni başladım 3. Gün 5. Gün kontrol için randevu aldım Allah hayırlısıni versin ınş. Herkesin duaları gerçek olsun,tez zamanda
Iyi akşamlar yardımıniza ihtiyacım var hastaneden iki adet brofen hap vermişti hemşire toplama öncesi içmem için reçetenin arkasında bantla yapistirmisti sanırım eşim çöpe attı kaç mg olduğunu biliyor musunuz eczaneden alayım.Dr u aramak istemedim.
Cok tesekkur ederim sansima artik.Dr telf. Numarasını vermedi açıkçası aramakta istemiyorum,cekiniyorum.Hastaneyi aradim numarayi verdiler ama aramiycam.sabah erken hastaneye gitmeyi düşünüyorum hangi çekmeceden hangi kutudan verdiğini biliyorum..Canim butun eski recetelerime baktim acaba not dusulmus mu diye ama yok, ben temmuz ayinda tedavi olmustum inan hatirlamiyorum, keske yardimci olabilseydim.Doktora mesaj atmayi denesen?
Kizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek
Acaba tutunma/yerlesmeden dolayi mi geldi diyecegim ama bende hic yerlesme kanamasi olmadigi icin bilemiyorum.Fakat baskalarinin yorumlarina gore pembe ve kahverengi olabiliyormus. Bu tur hafif lekelenmelerin normal oldugu soyleniyor.
Keseyi gormeye ne zaman gideceksiniz ?
Kaan beyi aradim oda aynen oyle dedi.ilk haftalarda herkeste olur dedi.sali gunu gdicez nasipse cnm
Sevindim canim insallah hayirlisi ile keseyi ve hemen ardindan da kalp atislarinida gorursun/duyarsin. Ama sunu bil bu meraklanma gecmiyor hic, sanirim kucaga alip gozumuzle gorunceye kadar devam. :))
merhaba irenbede tedavi olan arkadaslar ortalama ne kadar tuttu tedavi bende pco var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?