irenbe tupbebek merkezinde tedavi olanlar buyrun konuşalım

gidip hem bi kaam beyle hem de ümit hanimla görüşsem ayip olur mu ki :))) ona göre karar veririm

gidip hem bi kaam beyle hem de ümit hanimla görüşsem ayip olur mu ki :))) ona göre karar veririm
ben de bu ıkı doktor arasında kaldım hangısını secsem bılemıyorum. sen ne yaptın hangı doktorla gorustun ve memnun musun. cewaplarsan cok sewınırım

ben de bu ıkı doktor arasında kaldım hangısını secsem bılemıyorum. sen ne yaptın hangı doktorla gorustun ve memnun musun. cewaplarsan cok sewınırım
ben medikalparka gittim Ahmet beye memnun kaldim sayilir ama malesef sonuc negatif

ben nasıl görmemişim senin mesajını kusura bakma lütfen.. bizde ümit hanımla aşılama denedik olmadı sonra tüp bebek denedik çok şükür şimdi 12 haftalık hamileymm darısı tez zamanda sizin başınıza inşallah.. bi an önce bebişlerinize kavuşursunuz

Doktorum irenbe´de Kaan bozkurttu, 7 temmuzda transfer oldum.Tavsiye uzerine gitmistik. Evet kendisi biraz donuk, ozellikle 1-2 kontrolumde aceleye getirildigimi hissettim.. Aciklama vs hep hemsirelerle oldu, hatta onlarla tartismam bile olmustu bir keresinde. Kendisi cok yogun belli Kaan beyin, hastaya yaklasim konusunda kendisi zaman zaman bekledigim gibi olmasada su an hamile oldugum icin duacisiyim. Korkuyorum daha ondecen de dusugum olmustu. Insallah kucagima almak nasip olur. Allahim isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin.

Selam kizlar gunaydin.bende kaan beyin hastasiyim.eylulde nasipse transferim olucak.donuk suanda yumurtalarim.polikistikim.evet kaan bey oyle bisey sorulunca falan skiliyor.ins sizler gbi bizimde vesilemiz olur.varmi polikistik olup tup bebegi tutanlar????

Kizzzlaaaarrr beni hatirladinizmi??? Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....

Hayırlısı olsun bende irenbede bizim ilk denememiz ıgnelere yeni başladım 3. Gün 5. Gün kontrol için randevu aldım Allah hayırlısıni versin ınş. Herkesin duaları gerçek olsun,tez zamanda

Hayırlısı olsun bende irenbede bizim ilk denememiz ıgnelere yeni başladım 3. Gün 5. Gün kontrol için randevu aldım Allah hayırlısıni versin ınş. Herkesin duaları gerçek olsun,tez zamanda

Hayirlisiyla guzel haberlerini aliriz insallah canim.

Saolun ınş bebeğinizi sağlıklı şekilde kucaginiza alırsınız güzel haberler motive ediyor beni,yarın sabah kontrolüm var hayırlısı Allah'tan umarım gelişmeler iyidir

Iyi akşamlar yardımıniza ihtiyacım var hastaneden iki adet brofen hap vermişti hemşire toplama öncesi içmem için reçetenin arkasında bantla yapistirmisti sanırım eşim çöpe attı kaç mg olduğunu biliyor musunuz eczaneden alayım.Dr u aramak istemedim.

Canim butun eski recetelerime baktim acaba not dusulmus mu diye ama yok, ben temmuz ayinda tedavi olmustum inan hatirlamiyorum, keske yardimci olabilseydim.Doktora mesaj atmayi denesen?

Canim butun eski recetelerime baktim acaba not dusulmus mu diye ama yok, ben temmuz ayinda tedavi olmustum inan hatirlamiyorum, keske yardimci olabilseydim.Doktora mesaj atmayi denesen?
Cok tesekkur ederim sansima artik.Dr telf. Numarasını vermedi açıkçası aramakta istemiyorum,cekiniyorum.Hastaneyi aradim numarayi verdiler ama aramiycam.sabah erken hastaneye gitmeyi düşünüyorum hangi çekmeceden hangi kutudan verdiğini biliyorum..

Kizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek

Kizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek

Acaba tutunma/yerlesmeden dolayi mi geldi diyecegim ama bende hic yerlesme kanamasi olmadigi icin bilemiyorum.Fakat baskalarinin yorumlarina gore pembe ve kahverengi olabiliyormus. Bu tur hafif lekelenmelerin normal oldugu soyleniyor.
Keseyi gormeye ne zaman gideceksiniz ?

Kaan beyi aradim oda aynen oyle dedi.ilk haftalarda herkeste olur dedi.sali gunu gdicez nasipse cnm

Kaan beyi aradim oda aynen oyle dedi.ilk haftalarda herkeste olur dedi.sali gunu gdicez nasipse cnm

Sevindim canim insallah hayirlisi ile keseyi ve hemen ardindan da kalp atislarinida gorursun/duyarsin. Ama sunu bil bu meraklanma gecmiyor hic, sanirim kucaga alip gozumuzle gorunceye kadar devam. :))

Sevindim canim insallah hayirlisi ile keseyi ve hemen ardindan da kalp atislarinida gorursun/duyarsin. Ama sunu bil bu meraklanma gecmiyor hic, sanirim kucaga alip gozumuzle gorunceye kadar devam. :))

Ins canim ins..aynen oyle cnim hamile kalmakla bitmiyormus bende anladim yani

merhaba irenbede tedavi olan arkadaslar ortalama ne kadar tuttu tedavi bende pco var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…