malesef olamıyorum sendemi irenbedesin
ümit hanıma gidiyorum yeni başladım ama kaan beyin metini çok duydum değiştirsemmi diye düşünüyorum
TOPİĞE hoşgeldiniz kizlar yalnız olduğumu sanmıştım önümüzdeki hafta adetimle tupbebege başlayacağız inşallah eşi nde bende vitamin takviyesi aliyoruz.bizimkide sebebsiz infertilite kaan beyden memnunuz ama biraz soğuk geldi bize neyse kizlar yarin kadir gecesi birbirimize bol bol dua edelim inşallah hepimizin ki ilk denemede tutar Allah 'in izniyle
iyi dileklrin için çok teşekkür ederim bize tek embriyo transferi yapacağı için biraz üzgünüm tabi özel değilse sizin sorun ne ve kaç yıldır bkliyosunuzselam cnm evet oyle ımıs kaan bey.ama çok eminmıiş kendınden.daha yenı bı arkadasım hamıle kaldı kaan beyın tedavısıyle.ins sanada nasib olur...
iyi dileklrin için çok teşekkür ederim bize tek embriyo transferi yapacağı için biraz üzgünüm tabi özel değilse sizin sorun ne ve kaç yıldır bkliyosunuz
bende pko war cnm.1bucuk senedır istıyoruz nasıp olursa.uzulme nıe uzuluyon tıutar ıns .yas i l[/QUOTEayyy daha çok yenisiniz kendinizi sıkıntıya koymayın. olur bence benimde yaş26 beş yıldır kızıma kardeş yapmak için ugrasiyoruz malesef başaramadık onun için tupbebege başlayacağız hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
inşallah Rabbim daha fazla A ratmasin..Ins tez zamanda evlat sahibi oluruz cnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?