Merhaba arkadaşlar bende kaan beyin hastasıyım 3 aydır..tüp bebeğe başladık iğnelerimin 4.günü bugün salı günü kontrolüm var..sizler hangi aşamadasınız..
Merhaba arkadaşlar bende kaan beyin hastasıyım 3 aydır..tüp bebeğe başladık iğnelerimin 4.günü bugün salı günü kontrolüm var..sizler hangi aşamadasınız..
Vitamin verdi 1-previous positive 2-omega 3 +coq10 3-b12 3 aydır kullanıyorum fiyat konusuna gelince ben geçtiğimiz salı başladım bu salıya kadar kullanacağım iğneler 1000 Tl tuttu salı günü muayene sonucu ekleme yapabilir tüp bebek 5000tl histeroskopi yapacağını söyledi onada 1000 Tl desek tahmini 7_8 bin tutacak gözüküyor canım
Hayır ilk denemem değil daha önce başka yerde 3 aşılama 1 tüp bebek yapıldı kaan hoca transferden önce rahimi görmek istiyorum dedi daha önce hiç yapılmadığı içinde bende istiyorum vitaminler 200 Tl tuttu ama 3 aydır sadece 1 tanesi bitti o 60 Tl diğerinin içinde baya çok var cnmOov baya pahaliymis ;(( histereskopi neden yapiyor ki?zorunlumu?birde vitaminler nekadar tuttu cnim?ilk denemenizmi sizin?
Hayır ilk denemem değil daha önce başka yerde 3 aşılama 1 tüp bebek yapıldı kaan hoca transferden önce rahimi görmek istiyorum dedi daha önce hiç yapılmadığı içinde bende istiyorum vitaminler 200 Tl tuttu ama 3 aydır sadece 1 tanesi bitti o 60 Tl diğerinin içinde baya çok var cnm
Sanırım daha önceki tüp bebek ve aşilama tutmadığı için birde ben doğal yollarla 2 kere hamile kaldım birincisi düştü ikincisinde dış gebelik geçirdim sanırım bunlardan dolayı bir sorunmu var diye yapmak istiyor bazı forumlarda bu işlemden sonraki aylarda hamile kaldığını söyleyenler var ama tüp bebeğe nasıl bir artışı veya eksisi var bilmiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın canm
Öncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm tabiki hamile kalmakta kalamamakta ve sizin kaybınız gibi herşey yüce yaradanın taktiri Rabbim ol derse olur kaan hoca ne yaparsa yapsın Rabbim nasip etmediği sürece olmaz Rabbim nasip eder olursada kaan hoca vesile olacak zaten umarım kısa zamanda hepimiz güzel sonuçları almayı nasip eder Rabbim..sevgilerle..Merhabalar... Doktor seçimi elbette ki önemli ama, sonuçta Allah (C.C.) "ol" derse oluyor. Ben de nisan ayında Kaan Bey ile başladım tedaviye, temmuz sonunda iki, dondurulmuş 6. gün embriyosu kondu. Histeroskopi de yapıldı, hiçbir sorun yoktu, ama olmadı. Ben de sizler gibi böyle okuyarak seçmiştim doktorumu. Ümit Hanım ise benim 17 sene önceki hamileliğimde doktorumdu, o zaman üniversite hastanesinde yardımcı doçentti. Oğlumun doğuştan rahatsızlığı vardı, 2,5 aylıkken kaybettik maalesef...
canim haklisin RABBİM nasip etmedikten so ra neyaparsak yapalım malesef olmuyor bu topige ilk açan bendim haliyle ismimi değiştirince kimse beni tanımadı ilk başta ne umutlarla buraya hislerimi yazmistim ama malesef fiyaskoyla bitti tedavim kaan hoca alanında iyi bir doktor elbetteki buna lafım yok ama iptal olan tedavim ile ilgili tatmin edici hiç bişey alamadım eylül sonu tekrar basliyacagiz doğrusunu söylemek gerekirse dr değiştirmek istiyorum ama eşim kesinlikle izin vermiyor .iletisimi kesinlikle cok kotu yani belki elinden bu kadari geliyor ama en azindan su kafamdaki sorulari gidermesi gerekir beni hic tatmin etmedigi surecte nasil tekrar tedaviye baslayacam bilmiyorum.cok uzgunum isin ilginci saglikli dagal yolan bir doğummum var cok şükürÖncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm tabiki hamile kalmakta kalamamakta ve sizin kaybınız gibi herşey yüce yaradanın taktiri Rabbim ol derse olur kaan hoca ne yaparsa yapsın Rabbim nasip etmediği sürece olmaz Rabbim nasip eder olursada kaan hoca vesile olacak zaten umarım kısa zamanda hepimiz güzel sonuçları almayı nasip eder Rabbim..sevgilerle..
Merhaba neden iptal oldu? Sen yinede umudunu kaybetme..doğal yollamı kaldın 2.bebek içinmi gidiyorsun kaan hocayacanim haklisin RABBİM nasip etmedikten so ra neyaparsak yapalım malesef olmuyor bu topige ilk açan bendim haliyle ismimi değiştirince kimse beni tanımadı ilk başta ne umutlarla buraya hislerimi yazmistim ama malesef fiyaskoyla bitti tedavim kaan hoca alanında iyi bir doktor elbetteki buna lafım yok ama iptal olan tedavim ile ilgili tatmin edici hiç bişey alamadım eylül sonu tekrar basliyacagiz doğrusunu söylemek gerekirse dr değiştirmek istiyorum ama eşim kesinlikle izin vermiyor .iletisimi kesinlikle cok kotu yani belki elinden bu kadari geliyor ama en azindan su kafamdaki sorulari gidermesi gerekir beni hic tatmin etmedigi surecte nasil tekrar tedaviye baslayacam bilmiyorum.cok uzgunum isin ilginci saglikli dagal yolan bir doğummum var cok şükür
evet canim kardes için uğraşıyoruzMerhaba neden iptal oldu? Sen yinede umudunu kaybetme..doğal yollamı kaldın 2.bebek içinmi gidiyorsun kaan hocaya
Benim arkadaşım medikal de Süleyman beye gitti onunda transferi oldu ve hamile arkadaşım çok memnun kaldı ve tavsiye ediyor gerçi bana başından beri medikal önerdi ama ben kaan hocayı buldum :) bakalım neler yaşayacağız yarın kontrolüm var herşeyi hayırlısı diyelim cnm..inan devam etmek istemiyorum.çünkü maddi açıdan çok külfetli şimdilik bu son denememiz olabilir inşallah başka denemeye géek kalmaz ama eğer olmazsa bir iki sene sonra anca denerim esimde tedavi sureci ile hiç bişey bilmiyo en ufak bişey söylediğim kafamı sisirdin diyor.inan başkan dr.olsaydı ortada olsa transferi yapardı ama kaan hoca5.gün diye diretti ve iptal oldu.tedavini iptali ikinci günden belliydi onlar ta beni 6.gün aradilar iptali söylediler ben medikalde Ahmet zeki ışıkla devam etmek istiyorum ama eşim izin vermiyor şaşırdım kaldim
inan devam etmek istemiyorum.çünkü maddi açıdan çok külfetli şimdilik bu son denememiz olabilir inşallah başka denemeye géek kalmaz ama eğer olmazsa bir iki sene sonra anca denerim esimde tedavi sureci ile hiç bişey bilmiyo en ufak bişey söylediğim kafamı sisirdin diyor.inan başkan dr.olsaydı ortada olsa transferi yapardı ama kaan hoca5.gün diye diretti ve iptal oldu.tedavini iptali ikinci günden belliydi onlar ta beni 6.gün aradilar iptali söylediler ben medikalde Ahmet zeki ışıkla devam etmek istiyorum ama eşim izin vermiyor şaşırdım kaldim[/QUOTE. Aynen benim de 5. Gün embriyosu olacaktı, ama o gün vazgeçip ertesi gün gelin dediler, ertesi gün transferden sonra 6 embriyodan dördünün beşinci gün gelişemediğini öğrendim, ikisini de transfer ettiler, 6. Gün olarak.Benim kafamda şimdi soru işaretleri var, niçin o kadar bekleniyor diye, hatta o iki embriyonun bile transfer sırasında gelişimlerinin olmadığını düşünüyorum, çünkü her şey yolunda görünürken tutunma olmadı. Ayrıca transfer sonrası ben sordum da öğrendim, öncesinde bir bilgilendirme olmalıydı.Bir de negatif olsa bile bir iletişim olmalıydı, hayal kırıklığınızı kendi içinizde yaşayıp kafanızda böyle kurup duruyorsunuz o zaman.Hemşire arayıp sonucu sordu, geçmiş olsun bir daha ki sefere, dedi.Transfer olalı üç haftayı geçti, daha yeni kendime geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?