irenbe tupbebek merkezinde tedavi olanlar buyrun konuşalım

Merhaba arkadaşlar bende kaan beyin hastasıyım 3 aydır..tüp bebeğe başladık iğnelerimin 4.günü bugün salı günü kontrolüm var..sizler hangi aşamadasınız..

Nasil canim kaan beyin tedavisi?biraz sinirli diolar oylemi?pek knusmaZmis birde?birde mahsuru yoksa nicin tup yaptiriyorsun?bende de pko war 2asilama oldum olmadi.irenbeden kaan beyden arkadasim hamile kaldi catlatma ignesiyle.3ay da vitamin falan werdimi sana ?

Aslında sinirli demek yanlış olur evet biraz konuşmayı sevmiyor ama sorduğumuz soruları asla yanıtsız bırakmıyor amann ben hamile kalayım da isterse hiç konuşmasın :) ama gercektende çok iyi bir doktor..ben 10 yıldır uğraşıyorum 3 aşılama 1 tüp bebek vb.. bazı tedaviler ama olmadı zaten aşılama ya ben sıcak bakmıyorum nasıl diyeyim normal ilişki sürecinden bi farkı yok gibi ama tabiki bu yolla hamile kalanlarda çok herkesin hakkında hayırlısı Rabbim hepimize nasip etsin

Vitamin verdi 1-previous positive 2-omega 3 +coq10 3-b12 3 aydır kullanıyorum fiyat konusuna gelince ben geçtiğimiz salı başladım bu salıya kadar kullanacağım iğneler 1000 Tl tuttu salı günü muayene sonucu ekleme yapabilir tüp bebek 5000tl histeroskopi yapacağını söyledi onada 1000 Tl desek tahmini 7_8 bin tutacak gözüküyor canım

Oov baya pahaliymis ;(( histereskopi neden yapiyor ki?zorunlumu?birde vitaminler nekadar tuttu cnim?ilk denemenizmi sizin?

Merhaba arkadaşlar. .. Nisan ayında Kaan beyle başladık bu güzel macera ya vitamin ilaçları derken bayram sonrası iğneler yumurta toplama Histereskopi şimdide rahim kalınlastirma asamasindayiz şükürler olsun herşey yolunda gitti. ..

Histereskopi yi bildiğim kadarıyla herkese yapıyorlar Rahmi hazırlama amaçlı bide .... vitamin ilaçları eşe verdikleri dahil 450 tuttu

Oov baya pahaliymis ;(( histereskopi neden yapiyor ki?zorunlumu?birde vitaminler nekadar tuttu cnim?ilk denemenizmi sizin?
Hayır ilk denemem değil daha önce başka yerde 3 aşılama 1 tüp bebek yapıldı kaan hoca transferden önce rahimi görmek istiyorum dedi daha önce hiç yapılmadığı içinde bende istiyorum vitaminler 200 Tl tuttu ama 3 aydır sadece 1 tanesi bitti o 60 Tl diğerinin içinde baya çok var cnm

Anladim cnm.histereskopi gebelige yolmu aciyor rahim filmi gibi???ins nasib olur hpimize cnm bnim

Sanırım daha önceki tüp bebek ve aşilama tutmadığı için birde ben doğal yollarla 2 kere hamile kaldım birincisi düştü ikincisinde dış gebelik geçirdim sanırım bunlardan dolayı bir sorunmu var diye yapmak istiyor bazı forumlarda bu işlemden sonraki aylarda hamile kaldığını söyleyenler var ama tüp bebeğe nasıl bir artışı veya eksisi var bilmiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın canm

Amin cnm benim.evlat hasretiyle yaniyorum inan ki....

Merhabalar... Doktor seçimi elbette ki önemli ama, sonuçta Allah (C.C.) "ol" derse oluyor. Ben de nisan ayında Kaan Bey ile başladım tedaviye, temmuz sonunda iki, dondurulmuş 6. gün embriyosu kondu. Histeroskopi de yapıldı, hiçbir sorun yoktu, ama olmadı. Ben de sizler gibi böyle okuyarak seçmiştim doktorumu. Ümit Hanım ise benim 17 sene önceki hamileliğimde doktorumdu, o zaman üniversite hastanesinde yardımcı doçentti. Oğlumun doğuştan rahatsızlığı vardı, 2,5 aylıkken kaybettik maalesef...

Öncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm tabiki hamile kalmakta kalamamakta ve sizin kaybınız gibi herşey yüce yaradanın taktiri Rabbim ol derse olur kaan hoca ne yaparsa yapsın Rabbim nasip etmediği sürece olmaz Rabbim nasip eder olursada kaan hoca vesile olacak zaten umarım kısa zamanda hepimiz güzel sonuçları almayı nasip eder Rabbim..sevgilerle..

canim haklisin RABBİM nasip etmedikten so ra neyaparsak yapalım malesef olmuyor bu topige ilk açan bendim haliyle ismimi değiştirince kimse beni tanımadı ilk başta ne umutlarla buraya hislerimi yazmistim ama malesef fiyaskoyla bitti tedavim kaan hoca alanında iyi bir doktor elbetteki buna lafım yok ama iptal olan tedavim ile ilgili tatmin edici hiç bişey alamadım eylül sonu tekrar basliyacagiz doğrusunu söylemek gerekirse dr değiştirmek istiyorum ama eşim kesinlikle izin vermiyor .iletisimi kesinlikle cok kotu yani belki elinden bu kadari geliyor ama en azindan su kafamdaki sorulari gidermesi gerekir beni hic tatmin etmedigi surecte nasil tekrar tedaviye baslayacam bilmiyorum.cok uzgunum isin ilginci saglikli dagal yolan bir doğummum var cok şükür

Merhaba neden iptal oldu? Sen yinede umudunu kaybetme..doğal yollamı kaldın 2.bebek içinmi gidiyorsun kaan hocaya

Merhaba neden iptal oldu? Sen yinede umudunu kaybetme..doğal yollamı kaldın 2.bebek içinmi gidiyorsun kaan hocaya
evet canim kardes için uğraşıyoruz
evlendigimden beri çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.kizimdan once tupbebek harici bütün tedavi basamaklarını denedik aşılama laparoskopi çatlama iğneleri vs vs...bu tedavi lerden sonra bir baktım hamileymiş yani süpriz 5 yıldan sonra oldu ve 5yıldır tekrar uğraştık baktık olmadı direk tupbebek yaptık.20yumurta toplandi sadece 5tane orta kalite embiriyo oldu.onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu günlerce haber verilmedi yuregim agzimda gezdim aradığımda size doneriz diye hep kandirdilar beni çok strese soktular kaç hucreydiler kaliteleri kotu muydu niye 3gunde transfer yapılmadı hiç bir cvp alamadım eşime sorarsanda sen çok konuşuyorsun diyor kaan hoca hasta psikolojisinden anlamıyor kesinlikle bidakine nasil bir yol izlenecek hiç fikrim yok

Canım çok haklısın nasıl haber vermezler çok şaşırdım bence güvenin temelden sarsılmış ve kaan hocayla devam edersen çok stresli bi süreç seni bekliyor ve bu süreçte stres olmaman gerekiyor buda imkansız gibi gözüküyor bende şimdi bu yorumları görünce endişelenmeye başladım..

inan devam etmek istemiyorum.çünkü maddi açıdan çok külfetli şimdilik bu son denememiz olabilir inşallah başka denemeye géek kalmaz ama eğer olmazsa bir iki sene sonra anca denerim esimde tedavi sureci ile hiç bişey bilmiyo en ufak bişey söylediğim kafamı sisirdin diyor.inan başkan dr.olsaydı ortada olsa transferi yapardı ama kaan hoca5.gün diye diretti ve iptal oldu.tedavini iptali ikinci günden belliydi onlar ta beni 6.gün aradilar iptali söylediler ben medikalde Ahmet zeki ışıkla devam etmek istiyorum ama eşim izin vermiyor şaşırdım kaldim

Benim arkadaşım medikal de Süleyman beye gitti onunda transferi oldu ve hamile arkadaşım çok memnun kaldı ve tavsiye ediyor gerçi bana başından beri medikal önerdi ama ben kaan hocayı buldum :) bakalım neler yaşayacağız yarın kontrolüm var herşeyi hayırlısı diyelim cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…