Irenbe umit hanimda tedavi gordum cok memnun kaldi.

Dogru diyorsun, zaten bir sebep bulunmamasi daha zor, daha buyuk sıkıntı..

bu kadar israr etmek de dogru mu onu da dusunuyorum bazen..

Dogru diyorsun, zaten bir sebep bulunmamasi daha zor, daha buyuk sıkıntı..

bu kadar israr etmek de dogru mu onu da dusunuyorum bazen..
Yok ben sonuna kadar gidilmesi taraftarıyım, maddi ve mavevi güç yetene kadarBir de ben artık 37 yim. Zaten 3-5 senem kaldı. Artık olmuyorsa da köpek alırız

O zaman dediğiniz gibi ibre spermi gösteriyor gerçekten. İnşallah bu defa o dondurulmuş spermleri kullanmaya razı gelir de daha fazla uğraştırmaz sizi
Ona razı geldi zaten. 2. Transfer sonucu kimyasal olmuştu. O noktaya kadar sorun çikolata kisti demişti, kaldı ki bende kist yoktu. Yumurta iğneleri kist yaptı. 2. Deneme kimyasal olunca sorun spermde diye düşünmeye başladım ama malesef dondurulmuş embriyolarınız var dedi. Benim de onları imha etmeye gönlüm razı olmadı, koyalım deneyelim dedi. Denedik sonucu gördük şimdi

Çok yanlış tespit. Herkese teatrio prowomen, erkeğe proxeed plus ı dayıyor. Minik bi şey görsün hop çikolata kisti 3 ay lucrin iğne, geçici menopoz.
Evet yumurta geliştirmek için vitamin veriyor ama ben bagisiklik icin verilen serumdan bahsediyorum kişiye göre veriliyor diye İstanbul'daki doktorlarda ayni destek ilaçları veriyormus .umit hnm bazi hastalarına serum tedavisi yapıyormuş orda kendisi söyledi bize gerek gormedi o bahsettiğiniz iğneleri bana vermedi mesela

Sizde kist görmemiştir ama intralipid serumu ben de aldım. Sonuç değişmedi. İnşallah siz fayda görürsünüz

Evet insan imha etmeye de kıyamaz. Denemiş oldunuz, hatta kalp atışı alınabilse tam harika olacakmış ama en azından tutunduğunu görmüş oldunuz, vardır bunda da bi hayır

Ümit hanımın eksikleri bence 1. Erkek faktörü bu işin yarısı, ümit hnm kadın odaklı. Spermiogram yetersiz.
2. Orada tedavi gören arkadaşlarım da var. Tekrarlayan düşüklerde detaylı bi araştırma yapmıyor. Pgt pahalı ve yüzde yüz sonuç vermiyor diye kesinlikle karşı. Sürekli deneme yanılma. Koy gitsin, tutarsa bizimdir.

Sizde kist görmemiştir ama intralipid serumu ben de aldım. Sonuç değişmedi. İnşallah siz fayda görürsünüz
Pozitif sonucum 225 cikti 3 hafta önce 2 embriyo transfer edildi bende de kist var hatta emara bile girdirdi 6 ay sürdü tabi herkesin memnuniyet anlaşı farklı ama ben memnun kaldım ilgili güleryuzlu en önemli şey bence bu evet umit hanima cok rabet bar bende kadınlar kulübün de araştırarak gittim herkes onu önerdi

Bizde erkek için araştırma ilk basta yapti deneme yanılma olarak gittigini düşünüyorum açıkçası yoksa bu kadar bekletemzdi beni hemenhemen her hastayı minumumum 5 ay araştırıyor

Bizde erkek için araştırma ilk basta yapti deneme yanılma olarak gittigini düşünüyorum açıkçası yoksa bu kadar bekletemzdi beni hemenhemen her hastayı minumumum 5 ay araştırıyor
Tabi bakış açısı farklı olabilir, sizin fikrinize de saygı duyuyorum ama bende bıraktığı intibayı aktarmak istedim ben. Size de hayırlı olsun sonucunuz. Allah tamamına erdirsin

Tabi bakış açısı farklı olabilir, sizin fikrinize de saygı duyuyorum ama bende bıraktığı intibayı aktarmak istedim ben. Size de hayırlı olsun sonucunuz. Allah tamamına erdirsin
Teşekkürler inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi aliriz bence umudunuzu hic kaybetmeyin benimde yas 35 tabi 2 defa tavmergen de başarısız deneyim oldu sacma sapan tedavi ve koordinasyonsuzluk hatsafadaydi .doktora güven cok onemli belki sizin sorununuzu bu defa çözer bence irenbenin laboratuvar i cok iyi ben öyle duymuştum ayrica çapraz transfer de yapıyormuş umit hanim öyle duydum

Ardışık transfer için 5. Gün embriyonuz olmalı. Benim hiç 5. Gün embriyom olamadı. Bilginiz olsun5. Güne gidememesi sperm kaynaklıdır.

Teşekkürler inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi aliriz bence umudunuzu hic kaybetmeyin benimde yas 35 tabi 2 defa tavmergen de başarısız deneyim oldu sacma sapan tedavi ve koordinasyonsuzluk hatsafadaydi .doktora güven cok onemli belki sizin sorununuzu bu defa çözer bence irenbenin laboratuvar i cok iyi ben öyle duymuştum ayrica çapraz transfer de yapıyormuş umit hanim öyle diydum
Ardışık transfer için 5. Gün embriyonuz olmalı. Benim hiç 5. Gün embriyom olamadı. Bilginiz olsun5. Güne gidememesi sperm kaynaklıdır.
Onu bilmiyordum benimde 3.gün embriyimosuydu bölünme si iyi demisti ve tuttu erkek infertilrsi tabi uzmanlığı degil ama orda üroloji ye yönlendirmesi gerekirdi tabi

Merhaba arkadaşlar ben de ümit hanımın hastasıyım bu ikinci denememiz.bugun opu işlemim var.onceki kimyasal gebelik olduğu için bana serumu uygun gördü bugün öğleden sonra da onu taktıracağım doktor hanım biraz yoğun olmasının dışında çok iyi ben de çok seviyorum ..inşallah bu kez herşey daha güzel olur

Genel fikrimi ben de söyleyeyim ozaman ümit hanım la ilgili...iyi bir insan bence hep pozitif olmaya çabalıyor belli..ama ilk başta çok yoğun.izmir için çok seçenek yok o yüzden ümit hanım biraz fazla yoğun muayene sırasında konuştun konuştun sonra bulamıyorum örneğin.onun dışında bize çok birşey onermedi erkek faktörü bizim de,biz kendimiz bulup birsuru şey kullandık sonra iyi yapmışsınız harika dedi ama kendi onermedi.yorum da çok yapmıyor belki riske atmak moral bozmak yada fazla umutlandırmak istemiyor bilmiyorum ama her aşamada birşeyler biraz havada kalıyor.mesela şuan yumurta toplamam olacak bu güne geldik yumurta sayım boyutu gidişat iyi mi kötü mü hiçbir fikrim yok kontrol yapıyor asla yorum yapmıyor bana sormadan.biraz da kısmet bu işler.herseyin hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…