İrenbe ümit inceboz hastaları

Çok şükür borcumuz yok ama eşim hayatta çekmez kredi asgari ücretle çalışıyo kiradayız işten çıkarırlarsa ödeyemem diye korkuyo yalan yok aşırı derecede cimri malesef

Bu hayatta riske girmeden malesef hiç bisey sahip olamıyoruz . Benim bir arkadaşım var 4 defa falan tüp bebeklerine denedi başka bir arkadas borç veriyor sonra taksit taksit ödüyor . Etrafında öyle dostun yoksa krediden başka çare de yok

Haklısın canım ya ben sadece annelik duygusunu tatmak istiyorum eşimse çevresi laf söylüyor diye istiyo

Bir şey anlamadim destinizden ama öyle diyorsanız öyledir. Ama tutumlu olmak ayrı cimrilik çok ayrı

Yani sorun bende olduğu için para vermek istemiyor benimde kazandığım paraya karışıyor öyle diyim daha net olur sanırım .
Ben sorunu anlamadim ne gibi sorun varda vermek istemiyor ama söylemek istemiyorsan söyleme canım. O zaman karışıyorsa çalışma en güzeli o :)

Kendim için çalışıyorum zaten kendi ihtiyacımı karşılamam gerekiyor eşimden para isteyemiyorum
Esin senin ve evinin de ihtiyaçlarını karşılamalı canım ama sen çalışmıyorsun diye eşinden para isteyemiyor o da vermiyosa bu evlilik sanki sorunlu gibi. Yaşında küçük gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…