- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
:) doğrudur canım o zaman esin karşılayacak mecbur Allah hepimizn yardımcısı olsun
Çok şükür borcumuz yok ama eşim hayatta çekmez kredi asgari ücretle çalışıyo kiradayız işten çıkarırlarsa ödeyemem diye korkuyo yalan yok aşırı derecede cimri malesefBaşka borcunuz yoksa kredi çekip aylık olarak ödeyebilirsiniz. Bizim borç çok 200 bine yakin
Çok zor siz çalışıyo musunuz pekiÇok şükür borcumuz yok ama eşim hayatta çekmez kredi asgari ücretle çalışıyo kiradayız işten çıkarırlarsa ödeyemem diye korkuyo yalan yok aşırı derecede cimri malesef
Canım ya köydemisinCanım ben calisamam ineklerimiz var onlara bakıyorum . Zaten eşim beni calistirmaz çok kıskanç .
İş bakıyorum bende inşallah çalışacağım .Çok zor siz çalışıyo musunuz peki
Çok şükür borcumuz yok ama eşim hayatta çekmez kredi asgari ücretle çalışıyo kiradayız işten çıkarırlarsa ödeyemem diye korkuyo yalan yok aşırı derecede cimri malesef
Canım ya köydemisin
Aslında benim sıkıntım farklı ama onunda Malesef maddi olarak tedavi olamıyorum eşim maddiyata çok takan biri ben çalışsamda fark etmiyor daha önce çalışıyordum öyle şeylere para harcatmak istemiyo eşim .Çok zor siz çalışıyo musunuz peki
Kıyamam ya benimde annemler köydeEvet malesef kendi evim ilçede ama 8 senelik evliyim 2 sene zarar zor oturdum evimde . Burada kayinvalide ile oturuyoruz o da ayrı bir dert
Haklısın canım ya ben sadece annelik duygusunu tatmak istiyorum eşimse çevresi laf söylüyor diye istiyoBu hayatta riske girmeden malesef hiç bisey sahip olamıyoruz . Benim bir arkadaşım var 4 defa falan tüp bebeklerine denedi başka bir arkadas borç veriyor sonra taksit taksit ödüyor . Etrafında öyle dostun yoksa krediden başka çare de yok
Kıyamam ya benimde annemler köyde
Bir şey anlamadim destinizden ama öyle diyorsanız öyledir. Ama tutumlu olmak ayrı cimrilik çok ayrıAslında benim sıkıntım farklı ama onunda Malesef maddi olarak tedavi olamıyorum eşim maddiyata çok takan biri ben çalışsamda fark etmiyor daha önce çalışıyordum öyle şeylere para harcatmak istemiyo eşim .
Haklısın canım ya ben sadece annelik duygusunu tatmak istiyorum eşimse çevresi laf söylüyor diye istiyo
K.Maraşta bende izmirdeyimBen aydindayim annenler nerde yasiyor
Yani sorun bende olduğu için para vermek istemiyor benimde kazandığım paraya karışıyor öyle diyim daha net olur sanırım .Bir şey anlamadim destinizden ama öyle diyorsanız öyledir. Ama tutumlu olmak ayrı cimrilik çok ayrı
Ben sorunu anlamadim ne gibi sorun varda vermek istemiyor ama söylemek istemiyorsan söyleme canım. O zaman karışıyorsa çalışma en güzeli o :)Yani sorun bende olduğu için para vermek istemiyor benimde kazandığım paraya karışıyor öyle diyim daha net olur sanırım .
Malesef vajinusmus var atlatamıyorum tabi haliyle ben suçlu oluyorumBen sorunu anlamadim ne gibi sorun varda vermek istemiyor ama söylemek istemiyorsan söyleme canım. O zaman karışıyorsa çalışma en güzeli o :)
Kendim için çalışıyorum zaten kendi ihtiyacımı karşılamam gerekiyorBen sorunu anlamadim ne gibi sorun varda vermek istemiyor ama söylemek istemiyorsan söyleme canım. O zaman karışıyorsa çalışma en güzeli o :)
Canım bunda kendini asla suçlama eşinde daha anlayışlı olabilir hem bu suç da değil. Üzüldüm şimdi. Ne kadar zamandır evlisin.Malesef vajinusmus var atlatamıyorum tabi haliyle ben suçlu oluyorum
Esin senin ve evinin de ihtiyaçlarını karşılamalı canım ama sen çalışmıyorsun diye eşinden para isteyemiyor o da vermiyosa bu evlilik sanki sorunlu gibi. Yaşında küçük gibi sankiKendim için çalışıyorum zaten kendi ihtiyacımı karşılamam gerekiyoreşimden para isteyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?