- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
sizin problem neydi ? hiç umut olmaz olur mu , yumurta varsa elbet bir gün anne olacağızBenimde bursa maceram var sonlandirilmis.. insallah irenbe hepimiz icin hayirli olur.. Ben buradan da cok umitli degilim ama nasip artik
Benim 39 yas bitmek uzere.. kardes icin gec kalmışız..35 yasimdan beri denemeler yaptik ama olmadi.. bir anda yumurta rezervi ve kalitesi düştü.. simdi 2 veya en cok 3 toplanabiliyor ama ya dollenmiyor yada olgun çıkmıyorsizin problem neydi ? hiç umut olmaz olur mu , yumurta varsa elbet bir gün anne olacağız
kalite arttırıcı vitaminler verdiler mi daha öncekiler ? aslında kötü bir rakam değil hala umudunuz varBenim 39 yas bitmek uzere.. kardes icin gec kalmışız..35 yasimdan beri denemeler yaptik ama olmadi.. bir anda yumurta rezervi ve kalitesi düştü.. simdi 2 veya en cok 3 toplanabiliyor ama ya dollenmiyor yada olgun çıkmıyor
Yok ilk defa gideceğiz urolojiye ama daha önce ki denemelerimizde eşim ultrasyona girmişti hiçbir sorun yoktu sadece sperm sayısı düşük tekrar ister mi acaba çok masraflı oluyor sürekli git gel tedaviye daha baslamadik bile sonuctaÜroloji doktoru kan testi falan istedi mi ultrason falan. Güzel haberlerle insallah
Evet canım izledimHisteeskopi videonu izleyebildin mi
Kızlar şimdi aradılar 50 yumurtadan 37 tanesi olgunmuş ve 34 tanesi döllenip gelişmeye başlamış. Perşembe günü tekrar arayacaklar
Maşallah çok güzel hadi güzel haberlerleKızlar şimdi aradılar 50 yumurtadan 37 tanesi olgunmuş ve 34 tanesi döllenip gelişmeye başlamış. Perşembe günü tekrar arayacaklar
Bende 3 4 dakika sürüyor sonrası yok sende de öyle miydiEvet canım izledim
Belli olmaz belki istemeyebilirYok ilk defa gideceğiz urolojiye ama daha önce ki denemelerimizde eşim ultrasyona girmişti hiçbir sorun yoktu sadece sperm sayısı düşük tekrar ister mi acaba çok masraflı oluyor sürekli git gel tedaviye daha baslamadik bile sonucta
50 yumurta nasıl toplandıKızlar şimdi aradılar 50 yumurtadan 37 tanesi olgunmuş ve 34 tanesi döllenip gelişmeye başlamış. Perşembe günü tekrar arayacaklar
Aynen canım o kadar sürüyor zaten. bende Bi sorun çıkmamış sadece çizik atılıyor ve Bi parça et gibi bişi var o alınıyor. Sonra bitiyorBende 3 4 dakika sürüyor sonrası yok sende de öyle miydi
Bacım bir de bana sor nasıl toplandı50 yumurta nasıl toplandıhay maşallah
Bende uzun sürüyor ama bize o kadarını mi veriyolar diye merak ettimAynen canım o kadar sürüyor zaten. bende Bi sorun çıkmamış sadece çizik atılıyor ve Bi parça et gibi bişi var o alınıyor. Sonra bitiyor
Belli olmaz belki istemeyebilir
maşallah yaKızlar şimdi aradılar 50 yumurtadan 37 tanesi olgunmuş ve 34 tanesi döllenip gelişmeye başlamış. Perşembe günü tekrar arayacaklar
Merak etmedim canım ya hiç bilmiyorum bana hepsi o kadar gibi geldi.Bende uzun sürüyor ama bize o kadarını mi veriyolar diye merak ettim
Ah canım iğnenin 6. Gününden itibaren yürümem zorlaştı. ama toplandıktan sonra asıl ağrıyı görmüş oldum. 3 ağrı kesici ancak ağrımı hafiflettimaşallah yasen nasıl taşıdın o yumurtaları
Haklisin maddiyat önemli ama sen de calissbiliryosan çalış ciddi paralar gidiyor gerçekten bide bebek sahibi olmak isteyip biseyler hele maddi biseyler engelliyorsa daha kötü hissedersinEşim de kararsız tedaviye başlamakta. Aslında istiyor ama maddi olarak altında kalkabilir mi bilemiyor galiba bi erteleyelim diyor bi gidelim diyor . Bende sen bilirsin dedim nasıl uygun görüyorsan öyle yapalım dedim. Sonuçta bunun altına girip daha kötü de olabilir durumumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?