İrenbe ümit inceboz hastaları

Ah canım iğnenin 6. Gününden itibaren yürümem zorlaştı. ama toplandıktan sonra asıl ağrıyı görmüş oldum. 3 ağrı kesici ancak ağrımı hafifletti
yaa kıyamam olsun artık napalım bebişler uğruna her yol mübah , doğsunlar acısını onlardan çıkartırınz :)

Evet ama yaş ilerledikçe imkanlarda kısıtlanıyor canım ya

Bizde aynı durumdayız 6 yıllık evliyiz ben çok istiyorum ama eşim maddiyat yok diyo yaşım 31 oldu hâlâ eşim ikna etmeye çalışıyorum .

Selam kızlar. Ben de Ümit hocanın hastasıyım. 33 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı ve hareketlilik sıkıntısı var. Eylül sonu tüp bebek tedavisine başladık. 12 Ekim'de yumurta toplama işlemim yapıldı. 6 tane 3. gün embriyom donduruldu. Küçük bir kist görüldüğü için transferi sonra yapalım dedi hoca. Adetin 2. günü gideceğim bakalım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Eşinizin spermleri icin urolojiye yönlendirmedi mi. Söylemek isterseniz kacti sperm sayısı acaba benimde sorun esim kaynakli

Eşinizin spermleri icin urolojiye yönlendirmedi mi. Söylemek isterseniz kacti sperm sayısı acaba benimde sorun esim kaynakli
1,5 yıldır tedavi görüyordu eşim. Çeşitli ilaçlar ve bitkisel kürler vs. kullandı ama ml.de sperm sayısı 5-10 milyon arası değerlerde oldu genelde. İstenen seviyeye çıkmadı bir türlü. Tüp bebek tedavisi için görüşmeye gittiğimizde tüm tahlillere baktı Ümit hoca. Ondan sonra başladık tedaviye.

Eşime de üroloji doktoru vitamin vermiş. 2 tane. 300 er lira birtanesi. Siz vitamin falan kullandınız mu. Impryl ve art med gibi bisey

Haklisin maddiyat önemli ama sen de calissbiliryosan çalış ciddi paralar gidiyor gerçekten bide bebek sahibi olmak isteyip biseyler hele maddi biseyler engelliyorsa daha kötü hissedersin

Canım ben calisamam ineklerimiz var onlara bakıyorum . Zaten eşim beni calistirmaz çok kıskanç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…