- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
yaa kıyamam olsun artık napalım bebişler uğruna her yol mübah , doğsunlar acısını onlardan çıkartırınz :)Ah canım iğnenin 6. Gününden itibaren yürümem zorlaştı. ama toplandıktan sonra asıl ağrıyı görmüş oldum. 3 ağrı kesici ancak ağrımı hafifletti
Aynen kuzular yeter ki sağlıkla gelsin. gerisi ağrı sızı, o da gelir geçer :)yaa kıyamam olsun artık napalım bebişler uğruna her yol mübah , doğsunlar acısını onlardan çıkartırınz :)
Banada bilgi verirmisiniz gidinceBende bu ay gideceğim ümit hanıma inşallah
Hey masallah ya..insallah 5.gune gidecek bir sürü embriyon olur..Kızlar şimdi aradılar 50 yumurtadan 37 tanesi olgunmuş ve 34 tanesi döllenip gelişmeye başlamış. Perşembe günü tekrar arayacaklar
Evet ama yaş ilerledikçe imkanlarda kısıtlanıyor canım yaEşim de kararsız tedaviye başlamakta. Aslında istiyor ama maddi olarak altında kalkabilir mi bilemiyor galiba bi erteleyelim diyor bi gidelim diyor . Bende sen bilirsin dedim nasıl uygun görüyorsan öyle yapalım dedim. Sonuçta bunun altına girip daha kötü de olabilir durumumuz
Bizde aynı durumdayız 6 yıllık evliyiz ben çok istiyorum ama eşim maddiyat yok diyo yaşım 31 oldu hâlâ eşim ikna etmeye çalışıyorum .Eşim de kararsız tedaviye başlamakta. Aslında istiyor ama maddi olarak altında kalkabilir mi bilemiyor galiba bi erteleyelim diyor bi gidelim diyor . Bende sen bilirsin dedim nasıl uygun görüyorsan öyle yapalım dedim. Sonuçta bunun altına girip daha kötü de olabilir durumumuz
Maşallah inşallah ilk deneme olur canım dualarım seninleKızlar şimdi aradılar 50 yumurtadan 37 tanesi olgunmuş ve 34 tanesi döllenip gelişmeye başlamış. Perşembe günü tekrar arayacaklar
senim amh kaç o yumurtalar kilo bile yapar vücutta ağırlıktanBacım bir de bana sor nasıl toplandı
Amin inşallah canım Allah razı olsunHey masallah ya..insallah 5.gune gidecek bir sürü embriyon olur..
Benim sorun eşimden kaynaklı hiç amh baktırmadım ama belli ki baya yüksekmişsenim amh kaç o yumurtalar kilo bile yapar vücutta ağırlıktan
Allah razı olsun canım hayırlısı AllahtanMaşallah inşallah ilk deneme olur canım dualarım seninle
Eşinizin spermleri icin urolojiye yönlendirmedi mi. Söylemek isterseniz kacti sperm sayısı acaba benimde sorun esim kaynakliSelam kızlar. Ben de Ümit hocanın hastasıyım. 33 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı ve hareketlilik sıkıntısı var. Eylül sonu tüp bebek tedavisine başladık. 12 Ekim'de yumurta toplama işlemim yapıldı. 6 tane 3. gün embriyom donduruldu. Küçük bir kist görüldüğü için transferi sonra yapalım dedi hoca. Adetin 2. günü gideceğim bakalım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
1,5 yıldır tedavi görüyordu eşim. Çeşitli ilaçlar ve bitkisel kürler vs. kullandı ama ml.de sperm sayısı 5-10 milyon arası değerlerde oldu genelde. İstenen seviyeye çıkmadı bir türlü. Tüp bebek tedavisi için görüşmeye gittiğimizde tüm tahlillere baktı Ümit hoca. Ondan sonra başladık tedaviye.Eşinizin spermleri icin urolojiye yönlendirmedi mi. Söylemek isterseniz kacti sperm sayısı acaba benimde sorun esim kaynakli
Eşime de üroloji doktoru vitamin vermiş. 2 tane. 300 er lira birtanesi. Siz vitamin falan kullandınız mu. Impryl ve art med gibi bisey1,5 yıldır tedavi görüyordu eşim. Çeşitli ilaçlar ve bitkisel kürler vs. kullandı ama ml.de sperm sayısı 5-10 milyon arası değerlerde oldu genelde. İstenen seviyeye çıkmadı bir türlü. Tüp bebek tedavisi için görüşmeye gittiğimizde tüm tahlillere baktı Ümit hoca. Ondan sonra başladık tedaviye.
Bende kullanmıyorum eşime verdi bu vitaminleri. Benin eşinin de değerleri sizin eşiniz gibiBen herhangi bir vitamin kullanmadım. Sizin eşinizin nasıl sperm değerleri?
Haklisin maddiyat önemli ama sen de calissbiliryosan çalış ciddi paralar gidiyor gerçekten bide bebek sahibi olmak isteyip biseyler hele maddi biseyler engelliyorsa daha kötü hissedersin
Bizde aynı durumdayız 6 yıllık evliyiz ben çok istiyorum ama eşim maddiyat yok diyo yaşım 31 oldu hâlâ eşim ikna etmeye çalışıyorum .
:) doğrudur canım o zaman esin karşılayacak mecbur Allah hepimizn yardımcısı olsunCanım ben calisamam ineklerimiz var onlara bakıyorum . Zaten eşim beni calistirmaz çok kıskanç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?