- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
K.Maraşta bende izmirdeyim
6 yıllık evliyizCanım bunda kendini asla suçlama eşinde daha anlayışlı olabilir hem bu suç da değil. Üzüldüm şimdi. Ne kadar zamandır evlisin.
Esin senin ve evinin de ihtiyaçlarını karşılamalı canım ama sen çalışmıyorsun diye eşinden para isteyemiyor o da vermiyosa bu evlilik sanki sorunlu gibi. Yaşında küçük gibi sanki
Yaşım küçük değil 31 yaşındayım ama ne yaptıysam eşimi burda davranışlarını düzeltemedim bu hastalık yüzünden mi diye çok düşündüm ama yok çözümü bulamadım çocuk olursa belki düzelirEsin senin ve evinin de ihtiyaçlarını karşılamalı canım ama sen çalışmıyorsun diye eşinden para isteyemiyor o da vermiyosa bu evlilik sanki sorunlu gibi. Yaşında küçük gibi sanki
Çok uğraştım canım olmuyo yaşım gidiyo geç kalmak istemiyorum bebek içinBende sana katılıyorum çocuk işinden önce bu sorunları cozmelisiniz
Ben kendimi suçlamıyorum onun gözünde suçluyum ondan öyle dedim ben herşeyin farkındayım ama değiştiremiyorum bir türlü .Canım bunda kendini asla suçlama eşinde daha anlayışlı olabilir hem bu suç da değil. Üzüldüm şimdi. Ne kadar zamandır evlisin.
Çok uğraştım canım olmuyo yaşım gidiyo geç kalmak istemiyorum bebek için
Teşekkür ederim canım çok sağol .Hakkınızda hayırlısı o zaman
Teşekkür ederim canım çok sağol .
Aslında tedavisi olan bir hastalık ama eşinizin de maddi manevi destek olması gerekiyor tabi.Malesef vajinusmus var atlatamıyorum tabi haliyle ben suçlu oluyorum
Com uzaktalarmis . Ben evlendigimde yemek yapmasını bilmiyordum . Şimdi herisi yapıyorum ama çok zor köy hayatı ama nsip olursa oğlum seneye 1 . Sınıf o zaman artık evimde olacagi
Evet sorun eşimde zaten ama ikna edemiyorum e devletten doktor bile buldum ücretsiz ama gitmedi MalesefAslında tedavisi olan bir hastalık ama eşinizin de maddi manevi destek olması gerekiyor tabi.
İnşallah canım köy zor hele bide kaynana varsa daha da zorCom uzaktalarmis . Ben evlendigimde yemek yapmasını bilmiyordum . Şimdi herisi yapıyorum ama çok zor köy hayatı ama nsip olursa oğlum seneye 1 . Sınıf o zaman artık evimde olacagim
Eşinle sorunlarını çöz sonra bebek düşün bence canım. Doktora gitmek istememek ne demek. Çocuk istemiyor olabilir miEvet sorun eşimde zaten ama ikna edemiyorum e devletten doktor bile buldum ücretsiz ama gitmedi Malesef
İnşa
İnşallah canım köy zor hele bide kaynana varsa daha da zor
İstiyor da dediğim gibi para takıntısı var sürekli boşa gidecek para deyip duruyoEşinle sorunlarını çöz sonra bebek düşün bence canım. Doktora gitmek istememek ne demek. Çocuk istemiyor olabilir mi
Ücretsiz doktora gitmemiş bunda para vermiyor ki. Bişeyleri istiyorsak fedakarlık yapmalıyız.İstiyor da dediğim gibi para takıntısı var sürekli boşa gidecek para deyip duruyo
Vajinusmus tedavisi için gitmedi kendin git diyoÜcretsiz doktora gitmemiş bunda para vermiyor ki. Bişeyleri istiyorsak fedakarlık yapmalıyız.
Sen gitseydin canım gittin miVajinusmus tedavisi için gitmedi kendin git diyo
Hayır 2. Reglde gitmeniz gerekiyor ben öyle yapmıştım ve bana yine yapmamı söylediği o doktorun. Belirtin aradığınızda ilk kez regl oldum diye zaten randevu vermezler.Opu sonrası ilk regl oldum cum randevu var bu regl itibaren transfer yapılabilir değil mi? 2.regl beklemeye gerek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?