İrenbe ümit inceboz hastaları

Esin senin ve evinin de ihtiyaçlarını karşılamalı canım ama sen çalışmıyorsun diye eşinden para isteyemiyor o da vermiyosa bu evlilik sanki sorunlu gibi. Yaşında küçük gibi sanki
Yaşım küçük değil 31 yaşındayım ama ne yaptıysam eşimi burda davranışlarını düzeltemedim bu hastalık yüzünden mi diye çok düşündüm ama yok çözümü bulamadım çocuk olursa belki düzelir

Com uzaktalarmis . Ben evlendigimde yemek yapmasını bilmiyordum . Şimdi herisi yapıyorum ama çok zor köy hayatı ama nsip olursa oğlum seneye 1 . Sınıf o zaman artık evimde olacagi

Aslında tedavisi olan bir hastalık ama eşinizin de maddi manevi destek olması gerekiyor tabi.
Evet sorun eşimde zaten ama ikna edemiyorum e devletten doktor bile buldum ücretsiz ama gitmedi Malesef

Opu sonrası ilk regl oldum cum randevu var bu regl itibaren transfer yapılabilir değil mi? 2.regl beklemeye gerek var mı
Hayır 2. Reglde gitmeniz gerekiyor ben öyle yapmıştım ve bana yine yapmamı söylediği o doktorun. Belirtin aradığınızda ilk kez regl oldum diye zaten randevu vermezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…