- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
Yok hayır transfer anestezisiz olduğu için sıkıntı olmaz herhalde maksimum 1 saat dinlenip çıkıyorsun ama manevi destek olarak yanında biri gelse güzel olur. Ben de ihtimal artsın diye hep iki koydurttum ama sonra iyi ki biri tutmuş dedimCanım aslında ben şansımı yükseltmek için 27 yaşındayım sorunum sebepsiz infertilite konuldu o yüzden ısrarcı olucam birde transfer gününde illaki eşinde yanınızda olması için şart koşuldumu
Aaa evet imza alınıyordu sanırım doğru onu unutmuşum. Merkezi arayıp bi sorunEsinizden imza alıyorlar belge imzalatiyorlar o şekilde transfer olabilirsiniz.
Canım sordum kesinlikle olması gerekiyormuş vs vs biz doğuda görevdeyiz izin sorunumuz olucak ama Allah kararlamıştır diyorumAaa evet imza alınıyordu sanırım doğru onu unutmuşum. Merkezi arayıp bi sorun
Eşim yanın da olursa kendini daha iyi hissesersin hem. Eşinde sürece dahil oldukça olaya daha iyi adapte olur yoksa erkekler konunun çok dışında kalıyor ve bizim kadar ehemmiyet vermeyebiliyorlarCanım sordum kesinlikle olması gerekiyormuş vs vs biz doğuda görevdeyiz izin sorunumuz olucak ama Allah kararlamıştır diyorum
Benim eşim yurtdışında olduğu için belge imzalamışti gitmeden o şekilde transfer oldum benCanım sordum kesinlikle olması gerekiyormuş vs vs biz doğuda görevdeyiz izin sorunumuz olucak ama Allah kararlamıştır diyorum
Haklısın canım kesinlikle öyle olması daha iyi olur ama malesef izin sıkıntımız oluyor bulucaz bi çaresini napalımEşim yanın da olursa kendini daha iyi hissesersin hem. Eşinde sürece dahil oldukça olaya daha iyi adapte olur yoksa erkekler konunun çok dışında kalıyor ve bizim kadar ehemmiyet vermeyebiliyorlar
Aynen canım öyle yapıyorlarmış yurtdışındakilere ama yurtiçine nerede olursan ol gelmek zorunda diye şart koşuldu bana dedim imza yada noterden yapabilceğimiz bi evrak imzasını getireyim asla kabul etmiyorlarBenim eşim yurtdışında olduğu için belge imzalamışti gitmeden o şekilde transfer oldum ben
Aile hekiminiz ile aranız iyi ise ona anlat durumu 1 günlük rapor verir belki. Aslında sgk anlaşması olsa tüp bebek merkezleri rapor da verebiliyor böyle durumlarda sanırım.Haklısın canım kesinlikle öyle olması daha iyi olur ama malesef izin sıkıntımız oluyor bulucaz bi çaresini napalım
Merhaba canım ben dün ilk transferimi oldum dondurulmuş bekleme sürecindeyim şimdiMerhaba herkese acaba hamile kalan varmı buradaki arkadaslardan
Benim kızım doğdu bileMerhaba herkese acaba hamile kalan varmı buradaki arkadaslardan
Ben 23 haftalık hamileyim nasipse ocakta doğumum olacak. Taze transferMerhaba herkese acaba hamile kalan varmı buradaki arkadaslardan
Allah bağışlasın ilk sefer mi peki ümit hanım mıBen 23 haftalık hamileyim nasipse ocakta doğumum olacak. Taze transfer ☺❤
Evet ilk seferde tuttu. 2 embryo transfer edildi 1 i tutundu şükürAllah bağışlasın ilk sefer mi peki ümit hanım mı
Tebrik edermSelam kızlar çok şükür benimde tuttu ilk seferde keşke izmirde olsam da ümit hocama sımsıkı sarılabilsem:)
Amin canım seninde bebişin sağlıkla kucağına al inş.Yok canım süpürge bile açmıyorum yemeği yapıyorum o kadar uzanıyorum geri kalan zamandaTebrik edermdaha taze hamilesiniz sanırım. İnş saglıkla gelsin bebeğiniz. Dikkatli olun tuttu diye her iş yapmayın. Ben 10 hafta dikkat ettim.
İnşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım:) evet hemşire söylüyor genelde protein ağırlıklı meyve sebze yemeni söylüyor,, cafein sigara yağlı paketli yiyecekler uzak durmalısın ve bolca dinlenoh ne güzel haberler bunlar :) Tebrik ediyorum hepinizi bu cumartesi transferim olacak benim de müjdeli haberler vermek bana da nasip olur inşallah amin.. Transfer sonrası nelere dikkat ettiniz neler yiyip içtiniz neler yemediniz söyledi mi ümit hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?