- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 63
- 37
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
inşallah ilk ve son denemen olsun hakkında hangisi hayırlıysa o yolu nasip etsin yaradan...görüşmelerin sonrasında haber verirsin canım28 yaşındayım hiç deneme yapmadım .Doğal yolla hamile kaldım şubatta düşük yaptım. Ozaman çikolata kistim 2mm di 6 ay sonra 4cm olmuştu. 10 ay oldu işte tüplerin tıkandığını öğrendm. Ay allahımm inşallah tek seferde tutar . Çünkü özelde 2 kere deneyebilirim , tüm paramı ona vericem. İnşallah olsunda ya olmazsa diye korkuyorm bu kez mecbur devlete gitmek durumunda kalcam onlar zaten ilgisiz
tamam canım yazarım mutlakainşallah ilk ve son denemen olsun hakkında hangisi hayırlıysa o yolu nasip etsin yaradan...görüşmelerin sonrasında haber verirsin canım
Bana 1 taze 2 dondurulmuş 5.gün embriyosu yapılmıştı hepsi negatif sonuclanditaze transfer mi yapıldı dondurulmuş mu?13 ekimde histeroskopi sırasında çizik atıldı bana ama o doktoru bıraktık ümit hnıma döndük hatta çiziğin etkisi geçer mi dedim ümit hanıma geçmez demişti 3 taze tranzfer oldu bana bu kez dondurulmuş yaparız demisti aydından gidiyorum bende.Bizede hemen vitamin başlattı.ne vermislerdi sana hatırlıyor musum?intralipid serum uygulamasını yapmış sanırım.çok uzun süre kalıyomus herhalde.hayırlısı olsun ne kadar güzel umut oldun bana.ismim yeşim bana da dua et 4.olacak senin gibi insallah tutar.pko var bende baska sorunumuz yok.
Amin canim rabbim sizede nasip etsin inşallah bu duyguyu biraz sabretmek lazimSağlıcakla kucağınıza alın inşallah. böle haberleri duyunca seviniyorum ya . Sizde ki problem neydi peki?
Olsun sonuçta imkansız değldi bak hamişsinde bugünlere de şükürAmin canim rabbim sizede nasip etsin inşallah bu duyguyu biraz sabretmek lazim
Bizde cok önemli bir sebep yok aslinda hafif pko ve hareket sikintimiz var
Doğal yollada olabilir dediler ama rabbim nasip etmedimi olmuyor 5 yil bekledik asilamada oldum ama
Nasipte böyle hamile kalmak varmış
Canım güzel dileklerin için çok sağol.serum uygulaması için ne kadar ücret verdiniz?ekstra.sende baya zor yollardan geçmişsin.bana da dondurulmuş yapacaklar ama kaçıncı gün bilmiyorum.bugün regl oldum yarın te randevum ultrasonda iyi görürse başlayacağız yoksa ocak regl de.ne güzel tutmuş bebeğin sağlıkla da kucağına alıcaksın inşallah.Bana 1 taze 2 dondurulmuş 5.gün embriyosu yapılmıştı hepsi negatif sonuclandi
Ümit hanim 3.gun embriyosu koymak istedi.
Aslinda taze olcakti son anda karar degistirip rahmi dinlendirelim dedi 2 ay sonra dondurulmuş transfer oldum
Vitamin ilaclarini maalesef hatirlamiyorum serum en az 10 12 saat sürüyor sadece tip fakultesi ve ozel hastaneler takıyor
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahmaddi manevi cok zor bir süreç yaşamayan anlamaz
rabbim ol dedimi olur inşallah
canım naptın dün randevuların vardı yanlış hatırlamıyosam.doktora karar verdin mi?Olsun sonuçta imkansız değldi bak hamişsinde bugünlere de şükür
yok kuzum cumartesi günü randevumcanım naptın dün randevuların vardı yanlış hatırlamıyosam.doktora karar verdin mi?
Serum 250 liraydi özel hastane 400 lira istedi bizde tip fakultesinde taktirdik ucret ödemedik. Serum infizyon pompasindan geçmesi lazım canim onu unutmayin hemşireler bilgi verir ama unutula biliyor.Canım güzel dileklerin için çok sağol.serum uygulaması için ne kadar ücret verdiniz?ekstra.sende baya zor yollardan geçmişsin.bana da dondurulmuş yapacaklar ama kaçıncı gün bilmiyorum.bugün regl oldum yarın te randevum ultrasonda iyi görürse başlayacağız yoksa ocak regl de.ne güzel tutmuş bebeğin sağlıkla da kucağına alıcaksın inşallah.
Bu dediğin infüzyon pompasıyla birlikte mi takılıyor galiba büyük bi cihaz de mi?İrenbe böyle takıldığını biliyor mu canım?yaptırırsam orada yaptırırım çünkü üniverste yapar yapmaz bilgim olsun en azından.benimde bugün 17.00 de randevum var ümit hanımda.Regl 2.günü bugün duruma göre ultrasonla bakıp başlayıp başlamayacağıma karar vereceğim belki de ocağa kalır demişti en son.İnşallah başlar çok heyecanlı ve endişeliyim.Dile kolay 4.kez aynı şeyi yaşayacağım en iyi sen anlarsın beni.Duanı eksik etme olur mu?Serum 250 liraydi özel hastane 400 lira istedi bizde tip fakultesinde taktirdik ucret ödemedik. Serum infizyon pompasindan geçmesi lazım canim onu unutmayin hemşireler bilgi verir ama unutula biliyor.
Biz unuttuk iyiki son anda hemsireyi aradim devlette infizyon pompasi yoğun bakim dışında takilmiyormus onun için ozel veya tip fakultesinde takiliyor.
Insallah senin de herşey yolunda gider yeniyil bebekle gelsin inşallah
inşallah güzelim benimde artık olur umarım bu kez...Çok sağol cvpların ve güzel dileklerin için.Serum 250 liraydi özel hastane 400 lira istedi bizde tip fakultesinde taktirdik ucret ödemedik. Serum infizyon pompasindan geçmesi lazım canim onu unutmayin hemşireler bilgi verir ama unutula biliyor.
Biz unuttuk iyiki son anda hemsireyi aradim devlette infizyon pompasi yoğun bakim dışında takilmiyormus onun için ozel veya tip fakultesinde takiliyor.
Insallah senin de herşey yolunda gider yeniyil bebekle gelsin inşallah
Irenbe de serum takilmiyor.Irenve Cinarli ve Egepol ile calisiyor.Siz de hangisini isterseniz gidip orada taktiruyorsunuz .Bu dediğin infüzyon pompasıyla birlikte mi takılıyor galiba büyük bi cihaz de mi?İrenbe böyle takıldığını biliyor mu canım?yaptırırsam orada yaptırırım çünkü üniverste yapar yapmaz bilgim olsun en azından.benimde bugün 17.00 de randevum var ümit hanımda.Regl 2.günü bugün duruma göre ultrasonla bakıp başlayıp başlamayacağıma karar vereceğim belki de ocağa kalır demişti en son.İnşallah başlar çok heyecanlı ve endişeliyim.Dile kolay 4.kez aynı şeyi yaşayacağım en iyi sen anlarsın beni.Duanı eksik etme olur mu?
çok teşekkür ederim cvbınız için.Sizde irenbe demi tedavi oldunuz?doktorunuz kimdi?Irenbe de serum takilmiyor.Irenve Cinarli ve Egepol ile calisiyor.Siz de hangisini isterseniz gidip orada taktiruyorsunuz .
Kaan beydi ayrilinca Umit hanima gectim.taze transfer olacak diye serum taktirmistik ,sonra iptal oldu transfer .Suan gecici menopoz surecindeyiz cikolata kisti olustugu icin.çok teşekkür ederim cvbınız için.Sizde irenbe demi tedavi oldunuz?doktorunuz kimdi?
hayırlısı olsun canım belki denk gelir tanışırız.dondurulmuş embriyon varmı?merkezde.sen memnun musun ümit hanımdan?Kaan beydi ayrilinca Umit hanima gectim.taze transfer olacak diye serum taktirmistik ,sonra iptal oldu transfer .Suan gecici menopoz surecindeyiz cikolata kisti olustugu icin.
Evet Kaan beyden 4tane dondurulmusum var.Umit hanimla iki kez gorustuk ve ilk defa kendisi cikolata kisti tanisi koydu ,6yildir sebepsiz deniyordu .Titiz bir doktor ve soruna odaklaniyor.hayırlısı olsun canım belki denk gelir tanışırız.dondurulmuş embriyon varmı?merkezde.sen memnun musun ümit hanımdan?
Hastane normalde takila bilecegini soylemistiBu dediğin infüzyon pompasıyla birlikte mi takılıyor galiba büyük bi cihaz de mi?İrenbe böyle takıldığını biliyor mu canım?yaptırırsam orada yaptırırım çünkü üniverste yapar yapmaz bilgim olsun en azından.benimde bugün 17.00 de randevum var ümit hanımda.Regl 2.günü bugün duruma göre ultrasonla bakıp başlayıp başlamayacağıma karar vereceğim belki de ocağa kalır demişti en son.İnşallah başlar çok heyecanlı ve endişeliyim.Dile kolay 4.kez aynı şeyi yaşayacağım en iyi sen anlarsın beni.Duanı eksik etme olur mu?
geçmiş olsun , çikolata kist boyutun ne kadar ? bir de tüp bebeğe engel mi ? cumartesi günü bnde ümit hanıma gidicem çok heyecanlıyım. bende de 4,5 solda , 1,5 sağda çikolata kistim var.Evet Kaan beyden 4tane dondurulmusum var.Umit hanimla iki kez gorustuk ve ilk defa kendisi cikolata kisti tanisi koydu ,6yildir sebepsiz deniyordu .Titiz bir doktor ve soruna odaklaniyor.
Insan bu süreçte bir an olsun istiyorsun sabretmek cok zor benimde ilk basta taze olcakti transfere iki gün kala iptal ettiBu dediğin infüzyon pompasıyla birlikte mi takılıyor galiba büyük bi cihaz de mi?İrenbe böyle takıldığını biliyor mu canım?yaptırırsam orada yaptırırım çünkü üniverste yapar yapmaz bilgim olsun en azından.benimde bugün 17.00 de randevum var ümit hanımda.Regl 2.günü bugün duruma göre ultrasonla bakıp başlayıp başlamayacağıma karar vereceğim belki de ocağa kalır demişti en son.İnşallah başlar çok heyecanlı ve endişeliyim.Dile kolay 4.kez aynı şeyi yaşayacağım en iyi sen anlarsın beni.Duanı eksik etme olur mu?
Insan bu süreçte bir an olsun istiyorsun sabretmek cok zor benimde ilk basta taze olcakti transfere iki gün kala iptal etti
Cok üzülmüştüm transfer yaparsak tutma ihtimali düşük tutarsada cok sikinti yasarsin çok ağrı ve düşük riski olur dedi çok ince düşünen bir doktor
Iki ay bekledik günler gecmek bilmedi ama cok şükür sonucunu aldik .o zaman yapsaydik belki tutmayacakti daha cok üzülecektim
Onun için ertelensede üzülme belki nasibi bu ay değil bir sonraki aydir oyle düşün.
Sonucu güzel olunca beklemeye değiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?