İrenbe ümit inceboz hastaları

Selam kızlar bende pıhtılaşma sorunu yok ümit hoca sanırm önlem amaçlı clexan ve ecopirin kullandırıyor size sorum ecopirini gebelikte kaçıncı haftaya kadar kullandırdı

İğneyi 12 ye kadar dedi ecopirin için tekrar ulaşıcam hocaya merak etmiştim canım sağol cvbn için:)
Kan pıhtılaşma sorunu yoksa İğneyi bıraktırıyor
Ecopirin devm ediyor
Ben de pıhtılaşma olduğundan iğne doğuma kadar
Rica ederim hayırlı olsun bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin

Kızlar mrblar 4.denemem için merkez araştırıyorum irenbe ümit hanıma yoğunlaştım daha çok.haftaya c.tesi randevum var nasıl merkezin başarısı teknolojik durumu ve doktor lütfen yardım edin...(

Kızlar mrblar 4.denemem için merkez araştırıyorum irenbe ümit hanıma yoğunlaştım daha çok.haftaya c.tesi randevum var nasıl merkezin başarısı teknolojik durumu ve doktor lütfen yardım edin...(
Bana da bilgi verebilir misin , benmde tüpler tıkalı ümit hanım a gitmeyi düşünüyorum , henüz on görüşme yapmadım kendisiyle

Bana da bilgi verebilir misin , benmde tüpler tıkalı ümit hanım a gitmeyi düşünüyorum , henüz on görüşme yapmadım kendisiyle
mutlaka ön görüşmeye gitmeli ve ümit hanımı seçmelisiniz henüz tedsvime start vermedik ama 2 kez gittik göörüşmeye tahlil tetkik istedi çok memnunuz.üretsiz görüşme randevusu al git canım.memnun kalacağına eminim.hamile olunca sonuca varınca bizden çok seviniyor bizzat bi hastasında gördüm emektar bi doktor

2 doktordan randevu aldım bugün , eli erdoğdu ve ümit hanımdan bakalım hangisi tatmin edici olursa onunla devam ederim. Benim tahlillerim herşeyim yapıldı sadece tedavi sürecini görüşmem gerekiyor. Alahım hayırlısı hangisiyse o olsun , girdim bir yola...

Ümit hanim bence doktordan öte bir dost arkadaş psikolog gibi geldi bana
Iyiki onun gibi bir doktor karsima cikti
3 negatifle gittim umutsuzca bana o kadar cok moral verdi ki cok pozitif bir insan
işinde de çok iyi cok titiz
Ilk denemede cok şükür pozitif sonuç aldik benden çok o sevinmişti
şuan 26 haftalik hamileyim başka şehirde oturuyorum hala telefonlarima cevap veriyor
Hiç şüphesiz gidin bir görüşün derim

Mutlaka görüşme sonrasında yaz canım.hayırlısı olsun

Sağlıkla kucağına al canım.aynen söylediklerine katılıyorum.bende 3 negatifle gittim.önümüzdeki hafta başlayacağız hayırlısıyla.Akailik çıkmazsa.Buarada sorun neydi sizde inşallah senin kaderini yaşarım 3 negatifle gidip 4.de pozitifi bende görürüm.Sana ekstra gebelik aşısı embriyo yapıştrma serum vs uygulaması yapıldımı tutunmayı artırıcı?bize biraz bunlrdan bahsetti de hangisi daha etkili acaba.bebeğinin cinsiyeti ne?

*

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. böle haberleri duyunca seviniyorum ya . Sizde ki problem neydi peki?

Kızlar amh 1,71 , çikolata kistim var , tüpler tıkanık , tüp bebek tutma olasılığı sizce kaç ?
Amh çok kötü değil canım.Çikolata kistinde ve ameliyatında ümit hanım bu işin piri diyebilirim.Googledan arastır sende.tüplerinde sıvı yoksa ğer kapalı açık farketmiyo tüp bebekte.elbette şansın var.daha önce deneme yaptın mı?yaşın kaç?

28 yaşındayım hiç deneme yapmadım .Doğal yolla hamile kaldım şubatta düşük yaptım. Ozaman çikolata kistim 2mm di 6 ay sonra 4cm olmuştu. 10 ay oldu işte tüplerin tıkandığını öğrendm. Ay allahımm inşallah tek seferde tutar . Çünkü özelde 2 kere deneyebilirim , tüm paramı ona vericem. İnşallah olsunda ya olmazsa diye korkuyorm bu kez mecbur devlete gitmek durumunda kalcam onlar zaten ilgisiz

Amin canim bizde cok önemli bir sikinti yoktu 4 ay eşim ve ben vitamin ilaci kullandik
Rahim fil hsg cekildi rahime cizik atti transferden 4 5 gun once serum verdi
3.gun tek embriyoyla cok şükür pozitif sonuç aldik
Ümit hanim diğer doktorlar gibi düz bir cizgiden ilerlemiyor her hastaya farkli tedavi uyguluyor sonuna kadar guvene bilirsiniz
Inşallah erkek bebeğim olacak
Izmirde olsam umit hanimi asla birakmazdim doguma kadar ama 3.5 saatlik uzakliktayim izmirliler
boyle bir doktora sahip olduklari için çok şanslı inşallah sende en kisa zamanda pozitif sonucu görürsün canim

taze transfer mi yapıldı dondurulmuş mu?13 ekimde histeroskopi sırasında çizik atıldı bana ama o doktoru bıraktık ümit hnıma döndük hatta çiziğin etkisi geçer mi dedim ümit hanıma geçmez demişti 3 taze tranzfer oldu bana bu kez dondurulmuş yaparız demisti aydından gidiyorum bende.Bizede hemen vitamin başlattı.ne vermislerdi sana hatırlıyor musum?intralipid serum uygulamasını yapmış sanırım.çok uzun süre kalıyomus herhalde.hayırlısı olsun ne kadar güzel umut oldun bana.ismim yeşim bana da dua et 4.olacak senin gibi insallah tutar.pko var bende baska sorunumuz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…