- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
Benim 4.tup bebek denemem olacak ,6yilda hic gebe kalamadim.kistim bu yil cikti 16 mm daha.engel mi bilmiyorum ama ben hic normal yolla yada tuple hamile kalamadim.geçmiş olsun , çikolata kist boyutun ne kadar ? bir de tüp bebeğe engel mi ? cumartesi günü bnde ümit hanıma gidicem çok heyecanlıyım. bende de 4,5 solda , 1,5 sağda çikolata kistim var.
peki hsg çektiler mi ?Benim 4.tup bebek denemem olacak ,6yilda hic gebe kalamadim.kistim bu yil cikti 16 mm daha.engel mi bilmiyorum ama ben hic normal yolla yada tuple hamile kalamadim.
4yil once cektirmistim normaldi ,simdi tekrar cektirmeyi dusunuyorumpeki hsg çektiler mi ?
iyi olur aslında , çikolata kisti tüpleri etkiliyormuş baya...4yil once cektirmistim normaldi ,simdi tekrar cektirmeyi dusunuyorum
peki gebe kalamamanızın sebebi neydi doktorlar ne diyorlardıBenim 4.tup bebek denemem olacak ,6yilda hic gebe kalamadim.kistim bu yil cikti 16 mm daha.engel mi bilmiyorum ama ben hic normal yolla yada tuple hamile kalamadim.
Hicbirsey demiyorlar ,sebebsiz diyorlarpeki gebe kalamamanızın sebebi neydi doktorlar ne diyorlardı
Naptın canım c.tesi randevun vardı?yok kuzum cumartesi günü randevum
Gittim canım gzel geçti. Ali bey ile görüştüm ilk önce , o hemen yumurta toplama işlemi yapıp 3 ay geçici menepoz ile kistleri baskılayalım snra transfer yaparız dedi. Ümit hanımda çikolata kisti yüzünden yumurtalarımın kalitesiz olabileceğini , bu nedenle 3 ay verdiği takviyeleri kullanıp 3 ay sonunda yumurta toplama işlemi yapalım daha snra 3 ayda geçici menepoz ile kistleri baskılayalım sonra da tarnsfer. Ümit hanımın bilgisi biraz daha baskın geldi onunla devam edicem. Diyorum ki muayeneye ne zaman geleyim , gerek yok bunları kullan 3 ay haberleşiriz bitmesine az kala dedi, boşu boşuna muayene ücreti ödersin , çünkü yine aynı şeyleri söylücem dedi. Kan testleri istedi , burda da yaptırabilirsiniz ama pahalıya çıkabilir, sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz bi sakıncası yok dedi. Hiç paragöz değili , yaklaşımı da çok tatlı. Güvendim kendisine açıkçasıNaptın canım c.tesi randevun vardı?
Aynen canım sana söylemiştim şimdiye kdr paracı olmayan tek merkez ve doktor gercekten.Ben cok memnunum ümit hanımı seçtiğine senin adına sevindim çünkü çikolata kisti konusunda gerçekten işinde uzman.bize de verdi vitaminler 1.5 ay kullanmış olacağız opuya kadar.Tabi 1 öncrsinde başka doktorun verdiği bi vitaminde kullanıyodum.Buarada ne verdi sana takviye?hayırlısı olsun inşallah ikimizde bu kez ümit hanımda kavuşuruz bebeklerimize.Gittim canım gzel geçti. Ali bey ile görüştüm ilk önce , o hemen yumurta toplama işlemi yapıp 3 ay geçici menepoz ile kistleri baskılayalım snra transfer yaparız dedi. Ümit hanımda çikolata kisti yüzünden yumurtalarımın kalitesiz olabileceğini , bu nedenle 3 ay verdiği takviyeleri kullanıp 3 ay sonunda yumurta toplama işlemi yapalım daha snra 3 ayda geçici menepoz ile kistleri baskılayalım sonra da tarnsfer. Ümit hanımın bilgisi biraz daha baskın geldi onunla devam edicem. Diyorum ki muayeneye ne zaman geleyim , gerek yok bunları kullan 3 ay haberleşiriz bitmesine az kala dedi, boşu boşuna muayene ücreti ödersin , çünkü yine aynı şeyleri söylücem dedi. Kan testleri istedi , burda da yaptırabilirsiniz ama pahalıya çıkabilir, sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz bi sakıncası yok dedi. Hiç paragöz değili , yaklaşımı da çok tatlı. Güvendim kendisine açıkçası
aminn canım inşallah ya , prowoman ve teatrio verdi , ben promotil woman kullanıyordum 20 gündür iyi yapmışşsın dedi. Vitamin eksikliği var mı diye kan testi istedi işte onu da yaptırmam lazım ama işten izin alma problemim var. Sen ne kadar kullancan takviyeleri , bana 3 ay dedi. Bir de seninde çikolata kistin var?Aynen canım sana söylemiştim şimdiye kdr paracı olmayan tek merkez ve doktor gercekten.Ben cok memnunum ümit hanımı seçtiğine senin adına sevindim çünkü çikolata kisti konusunda gerçekten işinde uzman.bize de verdi vitaminler 1.5 ay kullanmış olacağız opuya kadar.Tabi 1 öncrsinde başka doktorun verdiği bi vitaminde kullanıyodum.Buarada ne verdi sana takviye?hayırlısı olsun inşallah ikimizde bu kez ümit hanımda kavuşuruz bebeklerimize.
sizin ne rahatsızlığınız vardı acaba ? bnde çift koydurmak istiyorum çünkü daha ona çok var ümit hanmla konulmadık henüz amaBen sormuştum 35 yaşın altına tek koymak zorundayız demişti zaten benim yaşım ve durumum gereği çift koydurmamız gerekiyor düşük riskim çok yüksek olurmuş ikiz olursa. 22 yumurtam toplandı bugün aradılar 19u kaliteli çıkmış bu 19un 13ü döllenmiş bakalım 3e ve 5e kalacaklar mı. Bu ay dinlenip sonrasında transfer bana da. Dualarınıza talibim bende☺
canım benim opu dahil 40 gündür prowomen ve teatrio kullanmış olucam.öncesinde peak diye bi vitamin kullanıyodum ekim ayından bu yana.Bu ay için regl olunca gel bakayım duruma göre başlayabilirz demişti 2.günü geçen perşembe gittim ok çok güzel başlayalım dedi karar verdi vardır bir bildiği.bende pko var canım.O dediğğin testleri yaptırdım ben herhangi bi sorun çıkmadı normaldi değerlerim belki ondan uzatmadı vitamin kullanımını.Prowomeni aldın mı?üretim ülkesi değişmiş galiba önceki aldığım kutuyla bu değişmiş kafama takıldı.Aldıysan eger bakabilir misin;?hayırlısı olsun başlangıcın.çikolata kisti yumurtalara zarar mı veriyor bu kadar bilmiyodum.Buarada yaş kaç?aminn canım inşallah ya , prowoman ve teatrio verdi , ben promotil woman kullanıyordum 20 gündür iyi yapmışşsın dedi. Vitamin eksikliği var mı diye kan testi istedi işte onu da yaptırmam lazım ama işten izin alma problemim var. Sen ne kadar kullancan takviyeleri , bana 3 ay dedi. Bir de seninde çikolata kistin var?
Amin canim bizde cok önemli bir sikinti yoktu 4 ay eşim ve ben vitamin ilaci kullandik
Rahim fil hsg cekildi rahime cizik atti transferden 4 5 gun once serum verdi
3.gun tek embriyoyla cok şükür pozitif sonuç aldik
Ümit hanim diğer doktorlar gibi düz bir cizgiden ilerlemiyor her hastaya farkli tedavi uyguluyor sonuna kadar guvene bilirsiniz
Inşallah erkek bebeğim olacak
Izmirde olsam umit hanimi asla birakmazdim doguma kadar ama 3.5 saatlik uzakliktayim izmirliler
boyle bir doktora sahip olduklari için çok şanslı inşallah sende en kisa zamanda pozitif sonucu görürsün canim
[/QUO
canım mrb vitamin ne kadar süre kullanmıştınız?tedaviye başlamadan?40 gün olacak bizim opuya kadar.ümit hanım başlayalım dedi aralık regl de başladık inşallah fayda ssağlamıştır vitaminler.
canım mrb vitamin ne kadar süre kullanmıştınız?tedaviye başlamadan?40 gün olacak bizim opuya kadar.ümit hanım başlayalım dedi aralık regl de başladık inşallah fayda ssağlamıştır vitaminler.Amin canim bizde cok önemli bir sikinti yoktu 4 ay eşim ve ben vitamin ilaci kullandik
Rahim fil hsg cekildi rahime cizik atti transferden 4 5 gun once serum verdi
3.gun tek embriyoyla cok şükür pozitif sonuç aldik
Ümit hanim diğer doktorlar gibi düz bir cizgiden ilerlemiyor her hastaya farkli tedavi uyguluyor sonuna kadar guvene bilirsiniz
Inşallah erkek bebeğim olacak
Izmirde olsam umit hanimi asla birakmazdim doguma kadar ama 3.5 saatlik uzakliktayim izmirliler
boyle bir doktora sahip olduklari için çok şanslı inşallah sende en kisa zamanda pozitif sonucu görürsün canim
Veriyormuş malesef , yumurtalar kalitesiz oluyormuş . Bir de bir sıvı salgılıyormuş bu embriyo için zehirliymiş düşüğe neden oluyormuş o yüzden bnm tedavim uzun sürücek . Prowomen almadım canım , godermo diye site var , ikisini ordan mı alsam bilemedim.canım benim opu dahil 40 gündür prowomen ve teatrio kullanmış olucam.öncesinde peak diye bi vitamin kullanıyodum ekim ayından bu yana.Bu ay için regl olunca gel bakayım duruma göre başlayabilirz demişti 2.günü geçen perşembe gittim ok çok güzel başlayalım dedi karar verdi vardır bir bildiği.bende pko var canım.O dediğğin testleri yaptırdım ben herhangi bi sorun çıkmadı normaldi değerlerim belki ondan uzatmadı vitamin kullanımını.Prowomeni aldın mı?üretim ülkesi değişmiş galiba önceki aldığım kutuyla bu değişmiş kafama takıldı.Aldıysan eger bakabilir misin;?hayırlısı olsun başlangıcın.çikolata kisti yumurtalara zarar mı veriyor bu kadar bilmiyodum.Buarada yaş kaç?
70 gün kullandim galiba canim tamda emin değilim.faydasi mutlaka olur duzenli kullanmaya çalış sadececanım mrb vitamin ne kadar süre kullanmıştınız?tedaviye başlamadan?40 gün olacak bizim opuya kadar.ümit hanım başlayalım dedi aralık regl de başladık inşallah fayda ssağlamıştır vitaminler.
Hayirli olsun inşallah tedavinizMerhabalar. Bende ümit hanımla 2 gün sonra tup bebek tedavisine başlayacağız inşallah. Yazdiklariniz umut oldu ıyi bir doktor .inşallah iyi sonuçlar alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?