- Konu Sahibi Rebelbm1991
Neerede tedavi goruyorsunuzyok değil bugün ilk defa başlıycam ama şuan gösterilen herşey silinmiş gibi heyecan yaptım galiba biraz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neerede tedavi goruyorsunuzyok değil bugün ilk defa başlıycam ama şuan gösterilen herşey silinmiş gibi heyecan yaptım galiba biraz :)
Merhaba öncelikle hayırlı olsun tedaviniz. Bir şeyi merak ettim sizi ilk iğneden sonra ne zaman kontrole çağırdılarmerhaba arkadaslar ben tedaviye basladım femare tablet ve iğne verdi iki ilacı karıstırıp vurucam 16 sı umıt hnm yokmus ismail bey takip edecek sonrası ne olacak bilmiyorum yakında ki migros yanı eczanesi en ucuz yer pazarlık öneririm suanlık ilaclar 795 tl tuttu haberleşelim arkadaslar taze transfer konulacakmıs
Yarın ilk kontrolum 9 u gittim Femare diye ilac verdi 11 inde 5 iğne ile basladım sonrası kontrol iste sizdemi ümit hnm hastasısınızMerhaba öncelikle hayırlı olsun tedaviniz. Bir şeyi merak ettim sizi ilk iğneden sonra ne zaman kontrole çağırdılar
Histereskobi 1000 tl ilaclar 3000Meraba kızlar bende irenbeyi düşünüyorum sanırım Ümit hanımdan herkes memnun. Fiyatlar ne civarda nelere ne kadara verdiniz yazabilir misiniz rica etsem
İrenbede rapor yok hepsi özelraporsuz fiyat mı bu acaba?
Tüp bebek suan 7500 tl ilaclar kisiye gore değişiyor 3000 de sen 10 bini gözden cıkarmerhaba ben de araştırma yapıyorum şuan irenbede yaptırmak istiyorum ümit hanımın adını çok duydum onu araştırdım tercihim o yönde olacak sanırım.
Fiyatlarla ilgili yorum yapan arkadaşlar bunlar dışında herhangi bir ödeme yaptınız mı? 6500 tüp 3000 ilaç 1000 histereskopi demişsiniz tedavi sonu ödediğiniz net rakam bu mudur?
Ben başka bir merkezde yaklaşık her ay 1000 tl ilaç parası verip ( ilaç dediğim tüp bebek için değil yumurta gelistirici sperm geliştirici takviyeler) her kontrolüme 200 veriyordum rahim filmi 1200 dedi bla bla bir sürü ekstra şey çıkardı içime sinmedi açıkçası. daha tedaviye tam başlamadığım için vazgeçiyorum.
irenbe nasıl suan tedaviyi sonlandırmış biri toplam ne kadar ödediğini söyleyebilir mi?
Tüp bebek suan 7500 tl ilaclar kisiye gore değişiyor 3000 de sen 10 bini gözden cıkar
Doktorunuz kim?ilaçlar kısmında sorun yok benim yumurtalar az dozu yüksek olabilir fiyatları değişebilir tabii. kıl tüy yün deyip ekstra ekstra çıkarıyorlar mı onu merak ediyorum.
aslında asıl merak ettiğim çok paragöz mü?
Benim gittiğim merkezde ilk yumurta toplamada asla yumurta çıkmayacak 2. olacak gibi yaklastı dr 2. toplama için de 5000 istedi. sonra memnun kalanlarda dahil tüm yorumlara baktığımda adam herkese 2. yumurta toplamayı yapmış onun için biraz gerginim. Birebir görüştüğüm bu adama giden herkes diğer merkezlerde olmayan uygulamalarından ve fiyat politikalarından bahsetti. bundan dolayı bu merkezde de aynı durum var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.
doktorum muğlada izmirde değil ben de muğlada yaşıyorum. farklı bir şehirde olunca zaten zor birde merkez kısmı zor olmasın diye biraz daha elemeye çalışıyorum.Doktorunuz kim?
İrenbe çok paragöz değil, ne yapılacaksa ona göre yönlendirme yapılıyor fiyat bilgisi veriliyor, ilk görüşmede ne yapılacağına karar veriliyor ona göre fiyat alıyorsunuz sonra ekstradan birşey çıkmıyor. İlaç +tedavi olarak düşünün
Hangi merkeze gittiniz asla öyle değiller embrıyolog bile cok uzun bilgi veriyor sizin kesin ümit hanıma gitmeniz lazım allahtan korkarilaçlar kısmında sorun yok benim yumurtalar az dozu yüksek olabilir fiyatları değişebilir tabii. kıl tüy yün deyip ekstra ekstra çıkarıyorlar mı onu merak ediyorum.
aslında asıl merak ettiğim çok paragöz mü?
Benim gittiğim merkezde ilk yumurta toplamada asla yumurta çıkmayacak 2. olacak gibi yaklastı dr 2. toplama için de 5000 istedi. sonra memnun kalanlarda dahil tüm yorumlara baktığımda adam herkese 2. yumurta toplamayı yapmış onun için biraz gerginim. Birebir görüştüğüm bu adama giden herkes diğer merkezlerde olmayan uygulamalarından ve fiyat politikalarından bahsetti. bundan dolayı bu merkezde de aynı durum var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.
Merhaba, irenbede şu anda 7.500 tüp bebek, ben histereskopi oldum 1000 TL idi ama şu an o da 1.500 olmuş. İlaçlar zaten kişiye göre değişiyor.Merhaba arkadaşlar ücret hakkında yazabilirmisiniz ne kadar tutuyor bu doktorda toplam normal bir süreç
Çok yardımcı oldun canım Rabbim inşallah meleğin şuan seninledir hangi doktorda tedaviyi görüyorsun canımMerhaba, irenbede şu anda 7.500 tüp bebek, ben histereskopi oldum 1000 TL idi ama şu an o da 1.500 olmuş. İlaçlar zaten kişiye göre değişiyor.
Biz 3 ay antioksidan kullandık aylık 450 TL idi antioksidanlar
Tüp bebek iğnelerim toplam 2400 tuttu
Tranfer sonrası da ilaçlar var onlar da 400 civarı tuttu
Transferin 7.günündeyim ben
Transfer sonrası ilaçlar bittikçe alınıyor
Devletin karşıladığı ilaçları aile hekimine yazdırıp alıyorum. Ama karşılamayanlar da var maalesef.
Aklıma gelenleri yazdım umarım yardımcı olur
Amin inşallah öyledirÇok yardımcı oldun canım Rabbim inşallah meleğin şuan seninledir hangi doktorda tedaviyi görüyorsun canım
Bende ümit hanıma görüşme için randevu aldım çok güzel yorumlar okudum burda onunla ilgili sizce nasılAmin inşallah öyledir
Ümit hanım doktorum
İlk martta gittik ücretsiz görüşme yaptık
Antioksidan verdi kan testi istedi sonuçlara göre vitamin verdi
Nisanda histeroskopi oldu
Mayısta iğnelere başladım
Haziran başında opu
3 gün sonra da transfer
Ümit hanım çok tatlı ve kibar bir doktor. Sorularınıza anlayışla cevap veren sizi her türlü anlayan biri.Bende ümit hanıma görüşme için randevu aldım çok güzel yorumlar okudum burda onunla ilgili sizce nasıl