İri Bebiş..

genelde ölçümler yanlış oluyo canın emin ol 3500 daha az bir kiloyla doğar onun haricinde mümkün olduğunca yürüyüş yap benim oğlun 40.haftada öyle gelmişti çok yürütmüştüm öyle yani hayırlısı olsun:)

Sağol kuzum ben de dizlerim elverdiği sürece yürüyüş yapıyorum evde dört dönüyorum, zaten şuan göbeğimi rahat ettiremiyorum sürekli kalkmak zorunda kalıyorum
Ben de hurma açılmaya yardımcı oluyor diye biliyorum ... Bol bol yiyin bakalım... bana da dua edin olur mu

Bende cok egzersiz ev temizligi yaptim hurma yedim ne acilma oldu ne asagi indi. Hayirlusi olsun. Cam silme cogunda ise yariyor. Cok uzanma hareketi yapmadan yoruyor bayagi cubku. Hayirli dogumlar

39+3 de suyum gelerek hast. yolunu tuttum ne açilmam vardi ne sancim bebek de midemin üstündeydi resmen asagiya bile inmemisti. Bize de doktorumuz iri bebek demişti ama ben yine de normal doğum istemiştim. Hoş başima gelecekleri bilseydim kesinlikle sezeryan derdim. Kesik de attilar tabi ama diğer yaşadiklarim yaninda o hiçbi şeydi.. Bebegim 3800 kilo 52 cm dünyaya geldi

benim de 39+4'te geldi bebişim.. ultrasonda 3800 falan gözüküyordu ama doktorum 4'ün üzerinde tahmin ediyordu elle muayene yapmıştı.. Suni sancıdan sezeryana döndük.. 4220 gr 51 cm doğduk :) en son tartısı 3900 gramdı.. yarın kontrollerimiz var umarım her şey yolunda gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…