- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
ya başlamış haberim yok.. belime sızı vuruyo diyorum doktora dans ediyorum.. bir girdim nst ye anaaam sancın var dediAaaaa başladı mii sancılar kiiz ben bile heyecan yaptım seninki erken gelecek gibi hos 36 haftadan sonra erken denmezde ben hep 41 e yakın dogurdugum için bana öyle geliyorgelirse haber et aynen bak çok büyümeden normal dogurursun
dimi son aylar patlayacak gibi oluyor insan ama az kalmış canım dayan sonra çok özleyeceksin...senin kurtulmaya az kalmış sıra bana geldi birde bırak böyle bir göbekle iki hareketli çocuğa bakicam eminim bu hamileligimde 40.haftaya kadar bekleyemem erken doğururumya başlamış haberim yok.. belime sızı vuruyo diyorum doktora dans ediyorum.. bir girdim nst ye anaaam sancın var dediyok ya değildir dedim ama öyleymiş.. valla şu akciğer gelişimi şeysi olmasa can atıyorum artık nolur doğsun
ya bence en tatlısı 2 ve 3 tür.. hepsini tecrübe edip.. her şeyi yaşayıp bilip tadını çıkartmak.. keşke ilk bebekler de öyle keyifli ortamda büyüseler.. hep bir telaş.. hamileyken korkuyoruz.. doğunca korkuyoruz.. denek gibi ilk bebiş.. yazık ona.. sizin işiniz de çok zor valla allah bağışlasındimi son aylar patlayacak gibi oluyor insan ama az kalmış canım dayan sonra çok özleyeceksin...senin kurtulmaya az kalmış sıra bana geldi birde bırak böyle bir göbekle iki hareketli çocuğa bakicam eminim bu hamileligimde 40.haftaya kadar bekleyemem erken doğururum
aynen öyle canım hatta eşime diyorum üçüncü olursa gitmeyelim hastaneye evde doğuru vereyim o dereceya bence en tatlısı 2 ve 3 tür.. hepsini tecrübe edip.. her şeyi yaşayıp bilip tadını çıkartmak.. keşke ilk bebekler de öyle keyifli ortamda büyüseler.. hep bir telaş.. hamileyken korkuyoruz.. doğunca korkuyoruz.. denek gibi ilk bebiş.. yazık ona.. sizin işiniz de çok zor valla allah bağışlasın
valla 3 ablam var.. kardeşlik o kadar harika bir duygu ki.. çocuğumu bu duygudan yoksun bırakmayı hiç istemiyorum.. allah bana da o gücü versin inşallah :) kızımız Eylül Deniz :) görümcem de yakın zamanda ikinciyi doğurdu o da öyle diyor.. sen ne kadar rahat olursan bebek de öyle oluyor diye.. ilk olunca her şeyi abartıyoruz galiba.. ık desek doktor.. çocuk vık dese doktor :) siz artık yarı doktor olmuşsunuzdur :)aynen öyle canım hatta eşime diyorum üçüncü olursa gitmeyelim hastaneye evde doğuru vereyim o derecegittikçe tecrübeli oluyorsun seninde ikinci oyle olur inşallah:)) isim belli mi?:)
Valla aynen öyle canım bizde 3 kardeşiz iki kız bir oğlan kız kardeşim kadar destekçi hiçbir arkadaşım yok kardeş kadar büyük bir miras yok kesinlikle kardeşsiz bırakma üçüncüyü yapar mısın bilmem ama kesin 2 olsun mesela ben şimdi kızıma bir kız kardeş çok istiyorum erkekler bir şekilde idare ediyor kendinivalla 3 ablam var.. kardeşlik o kadar harika bir duygu ki.. çocuğumu bu duygudan yoksun bırakmayı hiç istemiyorum.. allah bana da o gücü versin inşallah :) kızımız Eylül Deniz :) görümcem de yakın zamanda ikinciyi doğurdu o da öyle diyor.. sen ne kadar rahat olursan bebek de öyle oluyor diye.. ilk olunca her şeyi abartıyoruz galiba.. ık desek doktor.. çocuk vık dese doktor :) siz artık yarı doktor olmuşsunuzdur :)
valla söylediğinizi o kadar iyi anlıyorum ki.. bir de ablamlar hep baya büyükler benden.. hepsi anne gibi arkadaş gibi.. eğilip kendimi temizliyemiyorum diye kişisel bakımımı bile ablam yaptı 2 gün önce.. candan kandan ötesi yok.. en sevdiklerim en yakınlarım dost dediklerim bile yanımda değil.. kardeş kardeş kardeş :)Valla aynen öyle canım bizde 3 kardeşiz iki kız bir oğlan kız kardeşim kadar destekçi hiçbir arkadaşım yok kardeş kadar büyük bir miras yok kesinlikle kardeşsiz bırakma üçüncüyü yapar mısın bilmem ama kesin 2 olsun mesela ben şimdi kızıma bir kız kardeş çok istiyorum erkekler bir şekilde idare ediyor kendiniama kizlar ayrı sanci çekerken az mı başımda bekledi masaj yaptı kız kardeşim doğumdan sonrada cook yardımı oldu umarım benimde bir kızım daha olur hayırlısı olsun tabii:)) valla öyle ya sanki biri dogursa doğurturum gibi geliyor
aynen canım seninde ablalarin varmış anlarsın benii valla ya yapılır yarın öbür gun benim kardeşimde anne olsa bende yaparım o da bana yapıyor zaten aman abla sen otur sen yorulma benden çok ağladı bebeği görünce ben 32 yaşındayım kardeşim 23 :) ikincim kız olsaydı belki bende yapmazdım üçüncüyü ama hemde hayalimizdı hep eşimle o yüzden:)) valla boşuna dememişler kız olsun çamurdan olsunvalla söylediğinizi o kadar iyi anlıyorum ki.. bir de ablamlar hep baya büyükler benden.. hepsi anne gibi arkadaş gibi.. eğilip kendimi temizliyemiyorum diye kişisel bakımımı bile ablam yaptı 2 gün önce.. candan kandan ötesi yok.. en sevdiklerim en yakınlarım dost dediklerim bile yanımda değil.. kardeş kardeş kardeş :)ben 2 yeter yanlısıyım ama baktım bir gün zengin oldum evimin kadını çocuklarımın anası olur 3 ü de yaparım ahahah
hayırlısı olsun vallahi.. hoş sohbetiniz için de Teşekkürler doğurursam falan haber ederim eheheaynen canım seninde ablalarin varmış anlarsın benii valla ya yapılır yarın öbür gun benim kardeşimde anne olsa bende yaparım o da bana yapıyor zaten aman abla sen otur sen yorulma benden çok ağladı bebeği görünce ben 32 yaşındayım kardeşim 23 :) ikincim kız olsaydı belki bende yapmazdım üçüncüyü ama hemde hayalimizdı hep eşimle o yüzden:)) valla boşuna dememişler kız olsun çamurdan olsunhahaha aynen canım bende üçüncü çocuk için çalışmıyorum artık bi 2 sene ev hanımıyim
Ayy kesinlikle yaz hatta ozelden Eylül Deniz in fotosunu da isterim ayağı olsada olur :)) dertleşmek isteğinde falab özele yazabilirsin canım.. bende artık üçüncü hamileliği haber veririm:))hayırlısı olsun vallahi.. hoş sohbetiniz için de Teşekkürler doğurursam falan haber ederim ehehe
tamamdır anlaştık :)Ayy kesinlikle yaz hatta ozelden Eylül Deniz in fotosunu da isterim ayağı olsada olur :)) dertleşmek isteğinde falab özele yazabilirsin canım.. bende artık üçüncü hamileliği haber veririm:))
Yeğenim için doktor ooo çok iri ooo çok uzun 6 kg doğcak bu çocuk kendinizi hazırlayın demişti 36. Haftada. 3.600 doğdu. Biz böyle yüzü gözü gözükmeyen küçük sumocu bekliyorduk bi baktık ince uzun bir bebek. Çok korkma bence. Dayımda 200 cm boyu ama öyle korkunç uzun bi bebek doğmadıKızlar selamlar,
36+1 'deyiz... Bebeğimiz 3250 gram şuan.. Boyumuz (babamızın boyu 205 cm) babadan dolayı zaten fazla.. Doktorum normal doğumun çok zor olacağını söyledi.. Ben fazla kilo aldığım için mi bebişim böyle iri oldu sizce? Kendimi çok suçlu hissediyorum..var mıdır çok kesisi olmadan iri bebiş doğuranlar?
evet fakat tam tersi de mümkün.. yani bebeğim 3250 değil belki 3500.. belki 3800 gram diyecek, 4500 doğacak.. sonuç olarak ultrason dediğimiz şeyin doğruluk payı nedir ki? makine yani.. iki noktaya tıklıyor başka da bişey yaptığı yok..Yeğenim için doktor ooo çok iri ooo çok uzun 6 kg doğcak bu çocuk kendinizi hazırlayın demişti 36. Haftada. 3.600 doğdu. Biz böyle yüzü gözü gözükmeyen küçük sumocu bekliyorduk bi baktık ince uzun bir bebek. Çok korkma bence. Dayımda 200 cm boyu ama öyle korkunç uzun bi bebek doğmadı
şekerim yok maalesef.. artık maalesef diyorum çünkü her gün ellerime batırdığım şu iğnelerden tiksinti geldi.. ama şekerimin olmadığına kimseyi ikna edemiyorum doktorum da buna dahilbuyuk ihtimalle seker yuzunden iri bebek sendeki durum
un ,tuz ve seker i keserseniz kilo alimini yavaslatabilirisniz
benim oglum 35 haftalikken 3.500 kg idi , o gun karra verdiler seker oldguma yukleme vs yapilmadan
kendimce diyet yaptim olçumller yaptim insulin baslamadik zaten dogar yakinda ilaça basvurmyaylim dediler
40 haftada 4 kg normal dogdu çokda koolay oldu ama ikinci dogumdu onunda etkisi var kolaylikda bide saglik perosneli onemli
yurt disindayim sezeryan kolay kolay olamz burda
kesilsende yirtilsanda normal dogurusun :)
yok yok yanlis anladin ben çok kolay dogurdum :))) anlamdim bile nasil dogudunu :)şekerim yok maalesef.. artık maalesef diyorum çünkü her gün ellerime batırdığım şu iğnelerden tiksinti geldi.. ama şekerimin olmadığına kimseyi ikna edemiyorum doktorum da buna dahil
şu yurtdışı ile ilgili doğum hikayeleri canice yahu.. allah yardım etmiş ne diyeyim.. yaşasın Türk hekimleri bence..
ay evet, yırtılsa da falan demişsiniz ya ondan demişim öyleyok yok yanlis anladin ben çok kolay dogurdum :))) anlamdim bile nasil dogudunu :)
4 kg diye zorlanmadim yani
suyunda fazlaysa ondan seker diyodur dr :)
evet ben de buna inanıyorum, bazısı 5 kg doğurabilirken bazısı 2 kg doğuramıyor.. daha önce hiç doğurmamış birinin bunu anlaması da imkansızBenim de şekerim yoktu.
Kilosuna felan çok normal diyorlardı doktorlar ama 4100 gr 54 cm dogdu benim ufak kız.
Dogum olayı bebegin iriligiyle alakası yok. Insanın fiziki yapısı bunu belirliyor.
Bir tanıdıgım 4500 gr bebegi hiç zorlanmadan dogum yaptigini söylemişti.
Allah bütün hamile arkadaşlara tek avazda dogum yapmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?