Madem destekliyordunuz zalımlar neden ben banlanırken ses etmediniz sorarım size4569986457 gün banlandım Bilgeceyi kaçırttığım için
Bir konunun ki dine bağlamak yasak diye biliyorumvayyy bahsettiğin sahıs hakkında aynı fikre sahibim
doğru noktaya parmak basmışsın
Madem destekliyordunuz zalımlar neden ben banlanırken ses etmediniz sorarım size4569986457 gün banlandım Bilgeceyi kaçırttığım için
Yahu adam sapık bunu tüm topluma bir dine bağlamak neden
yanlış kişiye söylüyorsunuz sözleriniziBir konunun ki dine bağlamak yasak diye biliyorumMune beni düzeltir her konunun dine bağlanıp ta saldırmak neden üyelere karşı kin güdüp tekrar dönmesin ne demektir hassas noktalara saldırıp tek bir gruba mı ait kk biz bilemedik o üyeyi de tanımam ama ne olursa olsun herkes fikrini söylemekte özgür
Fikri bu diye hassas noktadan vurmak konuları hep dine bağlamak siz cahilsiniz ben ve benim gibiler mükemmel demek neden
Yahu adam sapık bunu tüm topluma bir dine bağlamak neden
Ben olayı kaçırdım açıkçası. O konu kapanmış sen banlanmıştın. Fark ettiğinde bayatlamıştı konu bir şey diyemedim.
aaaaaa konuyu yeni gördüm...
fakat bahsettiğin nicle daha önce polemiğim oldu ,,
sahsın" ele veriyor talkımı ,kendi yiyor salkımı" ata sözünü gibi fikirleri vardı
çocuk doğurma hakkında
bilseydim yetişirdim
))))))))))))))
gördüğüm an yetişecegimBir dahaki sefere gelen gelir banlanır arkidişlerbedavaya amme hizmeti yapmıyorum artık
Yahu adam sapık sapkın içi kötü anlamak niye istemiyorsunuz pedofili bile yabancı bir kelime bir bizde mi varOnu yapan bilime sosyoloji deniyor işte. İnsanı, fikirlerini, karakterini yaşadığı toplumdan ayıramazsınız, insanı şekillendiren en önemli öğelerin başında toplum,kültür,aile gelir der sosyoloji bilimi. Yani mantıkla bakınca da kimse ağaçta yetişmiyor değil mi?
Pedofilinin genetik olduğuna dair yada anne karnında etki ile olduğuna dair tek bir bilimsel açıklama yokken sen neye dayanarak bu bilgiyi veriyorsun?Birseyi kaciriyorsun anne karninda ki bir bebek anne 9 ay boyunca ne yapsa onu aliyor okey?
bu herif oncesinde evlimiymis bideYahu adam sapık sapkın içi kötü anlamak niye istemiyorsunuz pedofili bile yabancı bir kelime bir bizde mi var
İnsan geldiği kültürden niye nefret eder
Yurt dışında yaşayan akrabalarım var
Ya sizde öyle Avrupa'da Yok
Niye geliyon gelme buraya madem anan baban burda
Bizim gibi burda doğdun
Niye beğenmiyorsun
keşke olmasa ama her yerde var bizde idam çıksa salıverilmese
Yahu adama biz mi dedik karısı terk etmiş bir başına yaşayan mahluk kadınlar benden kaçıyor paramı alıyorlar diyip yapmış dinle toplumla alakası ne sapığın
Bu kadar da saldırmayın el insaf
Onlara da diyorum bu adam mahluk yaratık öğün elime geçse ağzına kürekle vuracaktım pislik adam ölsün yayanlış kişiye söylüyorsunuz sözlerinizi
her konuda dini öne sürenlere, ayetleri ,referans gösterenlere söylemelisin bu sözüü
hiç bir konuyu dine bağlamadım örneklendirmiyorumda
Yahu adam sapık sapkın içi kötü anlamak niye istemiyorsunuz pedofili bile yabancı bir kelime bir bizde mi var
İnsan geldiği kültürden niye nefret eder
Yurt dışında yaşayan akrabalarım var
Ya sizde öyle Avrupa'da Yok
Niye geliyon gelme buraya madem anan baban burda
Bizim gibi burda doğdun
Niye beğenmiyorsun
keşke olmasa ama her yerde var bizde idam çıksa salıverilmese
Yahu adama biz mi dedik karısı terk etmiş bir başına yaşayan mahluk kadınlar benden kaçıyor paramı alıyorlar diyip yapmış dinle toplumla alakası ne sapığın
Bu kadar da saldırmayın el insaf
Ne güzel yazmışsın ablacım, sence bu mesajı kaç milyon kere yazdık, kaç milyon kere daha yazacağız?Dini yorum yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?