- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Bilgilenecegim şeyler aptal bir imamın söylediği aptal kelimeler değildir.e yaz internete. araştır oku bilgilen öğren. bak ben imamlara karşı değilim. ama topluma gaz veren bazı dinci insanların varlığını inkar edemezsin
Onda hemfikiriz canım ama ışte bu ülkede tecavüz var çünkü ...... diye devam eden cümlelere karşıyım ben tacizin tecavüzün geçerli hiçbir sebebi olamazİşte kadınları sadece zardan ibaret görüyorlar. Bunlara da her tarafını elletip tek yerine dokundurmayanlar ya da diktirenler denk geliyor ki sonuna kadar hak ediyorlar...
Bir konuda da bu safhaya getirip çocuğu olmayan kıza sen ortadoğulusun üreme dediler konu ne bunlar nereye getirip insanları nelerden vuruyorlarbu sapiklik meselesinde bir toplumun kültürünü adetlerini geleneklerini elestirebilirsiniz ama konuyu inanca baglamayin.
tüm dinler zaten böyle seyleri yasaklıyor ve hep iyiliğe teşvik ediyor.
bu tipki bazi avrupalilarin müslümanlari kafa kesen yada kizlarini zorla evlendiren kötü insanlar gibi görmelerine benziyor.
din başka seydir kültür töre adet gelenek herneyse iste bunlar başka seydir.
her kimliğinde müslüman yazan dinini gerektiği gibi yasasa birakin sapiklik yapmayi bir karincayi bile incitmemesi lazim.
bu sapiklik meselesinde bir toplumun kültürünü adetlerini geleneklerini elestirebilirsiniz ama konuyu inanca baglamayin.
bu tipki bazi avrupalilarin müslümanlari kafa kesen yada kizlarini zorla evlendiren kötü insanlar gibi görmelerine benziyor.
her kimliğinde müslüman yazan dinini gerektiği gibi yasasa birakin sapiklik yapmayi bir karincayi bile incitmemesi lazim.
ben avrupada yasadigim için evet bazi avrupalilar böyle görüyor müslümanlari, duyuyorum okuyorum...sadece avrupalılar mı böyle görüyor?
evet dün denk geldim o konuya ve cok üzüldüm. kendileri neymiş peki? vicdan yoksunu insanla tartışmamak lazim aslinda. sen üzülürsün ama o bisey olmamis gibi devam eder. yazik cok yazik...Bir konuda da bu safhaya getirip çocuğu olmayan kıza sen ortadoğulusun üreme dediler konu ne bunlar nereye getirip insanları nelerden vuruyorlar
Bir konuda da bu safhaya getirip çocuğu olmayan kıza sen ortadoğulusun üreme dediler konu ne bunlar nereye getirip insanları nelerden vuruyorlar
Evet... Ama istisnalar kaideyi bozmaz ve Allahin dedigi olur... Daha fazla yazardim ama dine giriyor uyari almak istemiyorum.
Aslinda benimde soylemek istedigim buydu gercekten musluman olab bir insan yani boyle birsey yapamaz demek istemistim ama herkesin benim bu konuyu dine bagladigimi dusunmus . Musluman yazmak kimlikte cok ayri birsey ama musluman gibi yasamak Allah in emirlerine uygun bir sekilde yasamak cok ayri birsey . Peygamber Efendimiz sa.v ne buyurmus sucsuz yere bir kisiyi olduren butun insanlari oldurmus gibidir . yani biz aslinda Allah ve Rasulunun yolundan gitsek gercekten bu kadar ileri derecede gozleri kimsenin donupte insan olduremez.bu sapiklik meselesinde bir toplumun kültürünü adetlerini geleneklerini elestirebilirsiniz ama konuyu inanca baglamayin.
Hangi konuda denildi bu
var varrr neleri var daha....Kopeklere tecavuz mu ?? İlk defa duyuyorum boyle birsy olamaaz ya
Ben Bilgeceye dediydim ama konuyla alakası yok, Bilgeceyi sevmediğim ve ukala bulduğum için dedim. Dünyanın küçük Bilgececiklere katlanamayacağı kanaatindeyim. Yoksa geriye kalan yurdum güzel insanının üremesiyle hiçbir problemim yokDaha da geri dönmem yazmıştı umarım sözünü tutup dönmez
Ben Bilgeceye dediydim ama konuyla alakası yok, Bilgeceyi sevmediğim ve ukala bulduğum için dedim. Dünyanın küçük Bilgececiklere katlanamayacağı kanaatindeyim. Yoksa geriye kalan yurdum güzel insanının üremesiyle hiçbir problemim yokDaha da geri dönmem yazmıştı umarım sözünü tutup dönmez
vayyy bahsettiğin sahıs hakkında aynı fikre sahibim
doğru noktaya parmak basmışsın
Ki kendisi de yinemipilav'a baya bel altı vurmuştu.
Bilgece pek çok üyeyi eski konularından kötü vururdu. Mesela slime de çok yapmıştı. Şimdi melek yapmayalım onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?