Irmak'lar ölmesin ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazmak istememiştim ama ciddi manada canım sıkıldı bu konuya.
Mune
@Margarikotin konuya bir göz atar mısınız ?

Bu dünya sadece sizin dininizden veya sizin doğrularınızdan ibaret değil arkadaşlar.Yazdıklarınıza dikkat edin.

Son düzenleme:
İşte kadınları sadece zardan ibaret görüyorlar. Bunlara da her tarafını elletip tek yerine dokundurmayanlar ya da diktirenler denk geliyor ki sonuna kadar hak ediyorlar...
Onda hemfikiriz canım ama ışte bu ülkede tecavüz var çünkü ...... diye devam eden cümlelere karşıyım ben tacizin tecavüzün geçerli hiçbir sebebi olamaz

bu sapiklik meselesinde bir toplumun kültürünü adetlerini geleneklerini elestirebilirsiniz ama konuyu inanca baglamayin.
tüm dinler zaten böyle seyleri yasaklıyor ve hep iyiliğe teşvik ediyor.
bu tipki bazi avrupalilarin müslümanlari kafa kesen yada kizlarini zorla evlendiren kötü insanlar gibi görmelerine benziyor.
din başka seydir kültür töre adet gelenek herneyse iste bunlar başka seydir.
her kimliğinde müslüman yazan dinini gerektiği gibi yasasa birakin sapiklik yapmayi bir karincayi bile incitmemesi lazim.

Bir konuda da bu safhaya getirip çocuğu olmayan kıza sen ortadoğulusun üreme dediler konu ne bunlar nereye getirip insanları nelerden vuruyorlar

sadece avrupalılar mı böyle görüyor?

Bir konuda da bu safhaya getirip çocuğu olmayan kıza sen ortadoğulusun üreme dediler konu ne bunlar nereye getirip insanları nelerden vuruyorlar
evet dün denk geldim o konuya ve cok üzüldüm. kendileri neymiş peki? vicdan yoksunu insanla tartışmamak lazim aslinda. sen üzülürsün ama o bisey olmamis gibi devam eder. yazik cok yazik...

Kizlar tamam dediklerinizin hepsini okudum gercekten mantikli yorum yapan bir ton insan var hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim .

Aslinda benimde soylemek istedigim buydu gercekten musluman olab bir insan yani boyle birsey yapamaz demek istemistim ama herkesin benim bu konuyu dine bagladigimi dusunmus . Musluman yazmak kimlikte cok ayri birsey ama musluman gibi yasamak Allah in emirlerine uygun bir sekilde yasamak cok ayri birsey . Peygamber Efendimiz sa.v ne buyurmus sucsuz yere bir kisiyi olduren butun insanlari oldurmus gibidir . yani biz aslinda Allah ve Rasulunun yolundan gitsek gercekten bu kadar ileri derecede gozleri kimsenin donupte insan olduremez.

Mune konumu kapatabilirmisiniz tesekkur ederim simdiden

Hangi konuda denildi bu

Ben Bilgeceye dediydim ama konuyla alakası yok, Bilgeceyi sevmediğim ve ukala bulduğum için dedim. Dünyanın küçük Bilgececiklere katlanamayacağı kanaatindeyim. Yoksa geriye kalan yurdum güzel insanının üremesiyle hiçbir problemim yok Daha da geri dönmem yazmıştı umarım sözünü tutup dönmez

Kopeklere tecavuz mu ?? İlk defa duyuyorum boyle birsy olamaaz ya
var varrr neleri var daha....
bunu bizzat bir hayvan dr olarak biliyorum karşılaşıyorum...

çürümüş ,kokuşmuş ,çöküntüye uğramış toplumlarda

üç günlük ömrümü, 2 güne indirmemek için ,,
akıl sağlığımı korumak için ,
tv bakmıyorum, sosyal medya kullanmıyorum

insan ilişkilerimi minimalize ederek yaşıyorum

vayyy bahsettiğin sahıs hakkında aynı fikre sahibim

doğru noktaya parmak basmışsın

Ki kendisi de yinemipilav'a baya bel altı vurmuştu.
Bilgece pek çok üyeyi eski konularından kötü vururdu. Mesela slime de çok yapmıştı. Şimdi melek yapmayalım onu da

vayyy bahsettiğin sahıs hakkında aynı fikre sahibim

doğru noktaya parmak basmışsın

Ki kendisi de yinemipilav'a baya bel altı vurmuştu.
Bilgece pek çok üyeyi eski konularından kötü vururdu. Mesela slime de çok yapmıştı. Şimdi melek yapmayalım onu da

Madem destekliyordunuz zalımlar neden ben banlanırken ses etmediniz sorarım size 4569986457 gün banlandım Bilgeceyi kaçırttığım için

Bundan sonra geliceksiniz paşa paşa birlikte banlanıcaz burdan böyle oh iyi yaptın demekle olmaz arkidişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…