Irmak'lar ölmesin ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onlari hapiste şişeye oturtuyor mahkumlar
Mevcut yasalarda topyekün bir degisiklik olmali.
Köpeğe kediye ördeğe koyuna bebeğe çocuga kisacasi gücü yetmeyen her canliya tecavüz var ülkemizde
Sokakta yürümeye korkuyoruz ülkenin her tarafı aynı.
Cocuk sahibi olmayi cok isteyen ben artik istemiyorum o cocuga nasil sahip cikacagim nasil yetecegim diye aklim gidiyor.

İdam yasasını ben de desteklemiyorum. Ota boka adam asarlar bizim adalet sistemimiz çürük. Ama cinsel suçlara cezalar büyük olmalı
Ben destekliyorum valla adam itaref etmis ben yaptim ben oldurdum diye bunun cezasi idam olmali

Aynen canim yani Allah kimsenin basina vermesin bi anne baba icin en buyuk imtihan .

Tv'de görmemiştim. Burada okuyup videosunu izledim kanım dondu.
Psikolojim bozuldu iyice.
Valla bu dünya çok pis bir yer artık.
Allah'ım sen koru yarabbim diye diye yaşıyoruz.
Aynen valla artik otobuse metrobuse binince bile yasli adam otursa yanima resmen cama yapisiyorum deymemek icin artik kimseye guvenim kalmadi

Ya ne hastası müge anlı da iğrenç savunmasını duydum ben o şeref...in parasızlıktan kadına kıza gidemiyorum diye ağlıyordu kökü kuruyasıca
Aynen ben de duydum zaten onu duyunca kanim dondu yemin ederim o kucucuk kizdan sen nasil zevk alirsin

Ya bunu söylemez sem catlıcam. Profil foton Rihannayi çok severim. Ve sen konulara yorum atınca sanki Rihanna konuşuyor gibi bi hisse kapiliyorum çok gülüyorum

Biraz once haberleri izledinizmi resmen kahroldumm..

Daha önce 6 yaşında yusuf diye çocuk kaybolmuştu 3 kardeşlerdi anne bakmamıl kapının önünden kaybolmuş hala haber yok ve anne tekrar hamile yazıklar olsun böyle zihniyete kedi köpek bile daha iyi annelik yapıyor

İnsan bile diyemeyeceğim mahlukat
Allah onu kahretsin
Gerizekalı öldürdüğü tecavüz ettiği bebek değilde
Verdiği paralar umrunda
Galiba aaa o zaman haklısın mi denilmesini bekliyordu acaba
Tekrar tekrar bunu ifade ediyordu
Lütfen yavrularımıza sahip çıkalım bizim çocuğumuz olmasa bile
Gördüğümüz her yanlışa müdahale edelim
Birde lütfen evlatlarımıza asla şiddet uygulamayalım
Bu ruh hastası mahluk çocukluğunu sürekli dayak yiyerek geçirmiş
Sağlıklı çocukları kendi öfkemize yenilip onun ruh ve beden sağlığını etkileyip böyle canavarlara dönüştürmeyelim
Şiddeti kendi annesi bile uygulasa lütfen müdahil olalım
O mahluğun açıklaması ve o pembe yorgan silinmeyecek hafizamdan...

Allah insallah bakabilene gercekten annr gibi anne olacak insanlara evlat versin ulan evladim olsun diye yapmadigim sey yok millet sorunsuzz hamile kaliyor sorunsuz doguruyor ondan sonra ne cocuga ilgi var ne bakim var yaziklar olsun oyle annelere.

bir kedim var .yan komşum yalnız yaşayan tonton tatlı amca balkonda kedimi görmüş bir gün. bana yolla biraz seveyim ben onu diyor beni her gördüğünde. gönderirmiyim verirmiyim hiç gözümün önünden ayırırmıyım benim o benim sorumluluğumda.
Ki kedi o kedi.
yavrularınıza sahip çıkın hanımlar. Eski günleri bilmem varmıydı yokmuydu böyle şeyler vardıda yinede cocuklar salınırmıydı sokaga hic bilmiyorum. ama artık devir öyle hiç değil. kim neden sevecekmiş sizin cocuğunuzu neden bakacakmış. onlar Allahın size emaneti..
Bende görüntüleri izleyemiyorum adamın suratını gördükçe miğdem bulanıyor. Hissizleşiyorum.
İlk önce önlemimizi alalım!Ondan sonra Allaha bırakalım dua edelim bizi sevdiklerimizi çocuklarımızı şeytanlarla karşılaştırmasın

Ne hastası resmen oynuyordu sapık ben o adamı parçalamak istedim beni hastaneye yatırım diyordu yiğeninede yapmış büyük ihtimal deli raporlu bir buçuk yıl yatmış çıkmış böyle bişey yap deli diye hastanede yat sonra zaten aklı başında sapık zaten çık dışarı iyileştin diye yine yap deli olsa o kadar planlayıp çöpe atıp tekrar alıp gömmez deliysede ölsün kimsenin Çan'ını yakmaya hakkı yok

Ya ne hastası müge anlı da iğrenç savunmasını duydum ben o şeref...in parasızlıktan kadına kıza gidemiyorum diye ağlıyordu kökü kuruyasıca
numara yapmaya calısıcak bana kalırsa cunku ben kendimi vuruyorum duvara falan diyordu oyle kafası calısıyoki yırtmaya bakıyo aklınca pislik

Etrafta ki sapiklar tukenmez maalesef.
Bu zamanda 2,5 3 yaslarinda ki cocuklarini kapi onune oynamaya birakan anne baba olmaz olsun, cahillik diyecegim cahillik bile degil bu.
Anne olmak ta gerekmiyor bazi duyarliliklar icin, ben 1,5 yasindaki komsu cocugu balkona cikiyor diye annesini uyariyorum kactir. Hani buyuk konusmayayim Allah cocuk bakmanin hakkini verecek insanlara nasip etsin diyorum

Siz cocugunuza sahip cikmazsaniz sadece Allaha emanet yavrularimiz demekle olmuyor bu isler.
Defalarca ablasiyla birlikte adamin evine gitmisler. Kardesleri birlikte de oldurebilirdi. Tehlike bagira cagira geliyorum demis.
Adam hakkinda bisey bile yazmiyorum farkindaysaniz tanimlanacak kelime yok.
Ama lutfen anneler su cocuklariniza sahip cikin yahu

Bu cinayetler, eziyetler çocuk ve diğer canlıları hayatta kısıtlamakla bitmiyor. Ceza vereceksin yapana. Bak o zaman kimse can sıkıntısından vahşete sebep olabiliyor mu... Adalet bitmiş. Ülke hasta'dan geçilmiyor zaten. Kimi kıyafetini beğenmediği kadını tekmeler, kimi çoluk çocuğu öldürür. Keşke adalet sistemini gözden geçirmekle birlikte herkesi psikolojik taramadan geçirip, tüm zararlı hastaları toplumdan soyutlasalar. Çocukları soyutlamak, saklamak yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…