Irmak'lar ölmesin ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu dinden vuranlari tebrik ediyorum.

Son yıllarda artış olmadı. Hep vardı. Az duyuluyordu. Şimdi sosyal medya uçan kuştan haber salıyor.

Burada taciz konusu açıldığında , " benimde .. " demeyen insan sayısı çok çok az.

Onların baskı altında yaşadığı falan yok inanmıyorum buna sevseler sevişseler diyorsun ya işte bunu yapanlarda sevişip sevişip el değmemiş kızla evlenme peşinde
İşte kadınları sadece zardan ibaret görüyorlar. Bunlara da her tarafını elletip tek yerine dokundurmayanlar ya da diktirenler denk geliyor ki sonuna kadar hak ediyorlar...

Irmaklar ölmesin istiyorsak bütün alışkanlıklarımızı değiştirmemiz lazım. Şu dinlediğimiz müziklerini izlediğimiz dizilerin, filmlerin, tüketim alışkanlıklarımızın, eğlence anlayışımızın, çocukları bir proje olarak gören düşüncelerimizin, insanlar arası ilişkilerimizin hepsi değişmeli. Mesela bir program var, çocuklara hiç de çocukça olmaya espriler yaptırıyorlar. Normal mi bu? Eğer böyle devam ederse Irmaklar, Nehirler, Fatmalar ölecek ne yazık ki.

Ya insan inş. İlk önce öldürmüştür de o acıları yaptıklarını çekmemişdir küçücük bedeni diye düşünürmü düşündürtüyorlar işte Allah kahretsin bunları

Ne alaka müzikler diziler ben bişey anlamadım

ahlakı kadının saçında makyajında eteğinde arayıp belli kriterlere soktuğumuz ahlaklı kadın imajı dışında gerşye kalanı ahlaksız kabul eden sığ küçük gelişmemiş beyinler

Bence sorun sokağa salmamak değil. Sorun o adamin orada saatli bomba gibi durmasiymis. O gün irmagi yakalamasaydı bugün ayseyi merveyi veya betulu yakalayamayacaginin bir garantisi var mıydı? İllaki bir yerden bir çocuğu yakaladı o adam.

Adam hasta adama pis sapık bütün komşular adama yapmaz oyle bir sey diyor. Kendi ablasının kızını taciz etmiş ablası kardeşim yapmaz öyle şey diyor. Adam 1.5 yıl hapiste yatmış bu sebepten. 1990 yılında 10 yasinda kızı taciz etmiş 2 kere kız bağlandı söyledi o zaman polis bulmamıs. Yani adam bağıra bağıra geliyorum demiş.

Ne alaka müzikler diziler ben bişey anlamadım

Çok alakası var aslında. Bir eski müziklere bakalım bir yenilere, bir eski filmlere bakalım bir de şimdikilere. Eskilerde dostluk, sevgi varken, bunlar da tüketim, ve sağlıksız ilişkiler pompalanıyor. Biz yaz dizisi hatırlıyorum, kız arakadaşı resmen erkek arkadaşını şiddete teşvik ediyordu. Bu yeni diziler, filmler, müzikler hep tüketimi, şiddeti, cinselliği pompalayarak toplumun psikolojik yapısını bozuyor. Bu dizilerden sonra 13-14 yaşında çocuklar çok etkileniyor özellikle. Biz ergenlik deyip ergenliğe suç atıyoruz ama bu dizlerin filmlerin de etkisi var. Toplum da etkileniyor bundan. Yani bunlar o kadar masum değil.

Onu duymamistim peki o cocuga ne oldu bulundu mu

bence bu kadar yoktu
hele ensar gibisi hiç olmadı

Şakamısın sen yaa olay cinsel açlik diyor yaaa şaka gibisin.

Pardon da din kurallarini sen mi koyuyorsun da boyle ahkam kesiyorsun, yok tokalasma yok yok şu yok diyerek

Allah aşkina şu igrenc ötesi yaratik olayina guzel dinimi karistirmayin

Bunu yapan musluman olamaz degil
Bunu yapan insan olamaz
Allah belasini versin

kesinlikle haklisiniz örnegin gülsenin dan dan sarkisi intihar ederim diyor bunu dinleyen ergenlerde uyguluyor yalan degil hersey tv de olandan sonra oluyor özgecani öldüren serefsiz fatmagülün sucu ne dizisinin fani degilmiydi izliOrlar ayni fanteziyi sapikligi kafalarinda kuruyorlar

Konu sahibinin
Olaya hakimiyeti ve toplumun geldiği noktayı din eksikliğine imaaan eksikliğine bağlaması(!)
Gözlerimi yaşarttı...
Onun mantığına göre heralde herşeyin üzerinde sayılabilecek bu vahşeti sadece inançsızlar yapıyor...
Bu bakış açımızla daha çok ırmakların canı yanar...
İnsan olmayı öğretmeden
Dindarlığı öğretirsen
Olacağıda bu zaten!!!

Ancak bunları da en çok kadınlar izliyor. Sonra da pompalanan bu çarpık ilişkiler yine dönüp dolaşıp kadınları ve çocukları vuruyor en çok.

Bence alakası yok eski Türk filmlerini ele alalım misal orda giyilen yok gibi olan bikinileri şimdi hangi dizide filmde görebilirsin sigara alkol rahat rahat içilirdi filmlerde şimdi mozaikleniyor ayrıca sapıksan sapıksındır ister dizi izle ister film hem küçücük çocukla dizi filmin alakasınıda çözemedim burda sorun adamda çocuklarda değil.

Allah askina bi susun ya bu yaratigin dinle ne alakasi var

Guzel dinimi karistirmayin su pis konuya

Konu sahibi bunun sebebinin din iman eksikliği yazması üzerine
Arkadaş bu cevabı yazdı
Olayı kızdığınız arkadaş değil
Konu sahibi dine bağladı......

Pedofili başka birşey. Çocuklara karşı adamın ilgisi var. Bunun dindar olmak ile veya cok aktif bir cinsel yasam ile ilgisi yok. Sorun genetik veya cevresel faktorler artik neyse bu adam pedofil olmus bir sekilde. Bal gibi de mahalleli fark etmiş olmalı. Irmagin ablası öpücük için şeker veriyor yok eve çağırmaya çalışıyor diyor. Başka çocuklara yapmıyor mu? Bütün mahalleli biliyor bence. Ama işte mahallemizden çıkmasın mi dediler ne dediler bilemiyorum. Hele video da bir kadın var mahalleye bakacağına kendi evlerine baksın diyor vicdansiz içinin cirkinliginde bogulasica kadın. Mahallenin yüzüne nasıl bakacaklar diyor bir de utanma arlanmaz haysiyetsiz insan. İnşallah vicdanı sese gelir ömrü boyunca bu laflarinin pismanligi ile ruhu kavrulur. O adamın o pis anası da o mahallede oturuyormus. Burada olsa o kadını barındırmam ama mahalleli öyle pis ki onlar bişey yapmaz herhalde.

Peki neden 45 cocuk tecavüze ugradi ve 10 cocugun ailesi sikayetci olfu digerleri neden sustu kaca sattilar yavrularini söylesene din kötü degil zaten bi ac google sadece bu yil kac cocuk tecaväze ugradi camide kuran kursunda bu lafi duyunca dini karaladigimizi saniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…