İşte kadınları sadece zardan ibaret görüyorlar. Bunlara da her tarafını elletip tek yerine dokundurmayanlar ya da diktirenler denk geliyor ki sonuna kadar hak ediyorlar...Onların baskı altında yaşadığı falan yok inanmıyorum buna sevseler sevişseler diyorsun ya işte bunu yapanlarda sevişip sevişip el değmemiş kızla evlenme peşinde
Ne alaka müzikler diziler ben bişey anlamadımIrmaklar ölmesin istiyorsak bütün alışkanlıklarımızı değiştirmemiz lazım. Şu dinlediğimiz müziklerini izlediğimiz dizilerin, filmlerin, tüketim alışkanlıklarımızın, eğlence anlayışımızın, çocukları bir proje olarak gören düşüncelerimizin, insanlar arası ilişkilerimizin hepsi değişmeli. Mesela bir program var, çocuklara hiç de çocukça olmaya espriler yaptırıyorlar. Normal mi bu? Eğer böyle devam ederse Irmaklar, Nehirler, Fatmalar ölecek ne yazık ki.
ahlakı kadının saçında makyajında eteğinde arayıp belli kriterlere soktuğumuz ahlaklı kadın imajı dışında gerşye kalanı ahlaksız kabul eden sığ küçük gelişmemiş beyinlerinsanlar ahlakı oyle yerlerde arıyorlar ki farkında degiller yaptıkları daha ahlaksızlastırıyor toplumu..heykelin cinsel organına tahammul edemeyen adam kadının giyimi yuzunden tacizi hakettigini savunabiliyor gelde bu kafaya bu beyne birsey anlat anlamazlar..
Evet gudemde olan haberi sizde biliyorsunuz benim suan bi evladim yok size akil vermek gibi de soylemek istemiyorum ama Allah rizasi icin ne kizinizi ne oglunuzu lutfen sokaklara salmayin, kimseye guvenip onlari 1 dakika bile olsa emanet etmeyin . Ya kac gundur bu habere mafoluyorum yaa. Nasil bir ruh halidir bu nasil bir varlik bu adam .. Bu adam hasta diyenlere pes diyorum artik .. Tecavuz etmeyi biliyor oldurmeyi biliyor gommeyi biliyor ama bu adam hasta . bu kadar basit mi yaa hasta diyip hersey bitti mi yani . kusura bakmayin valla baya dertlendim ya
Ne alaka müzikler diziler ben bişey anlamadım
Onu duymamistim peki o cocuga ne oldu bulundu muHsyur akillanmiyor bizim millet. Daha gecen gun kaçırılan 2,5 yasindaki cocugun goruntuleri ortaya cikti. Kapinin onunde oynarken seker veren bir kadinin pesinden gidiyor.
Simdi soruyorum size 2,5 yasinda bir cocugun yaninda ebeveyni olmadan sokakta ne isi var?
bence bu kadar yoktuKonuyu dinden vuranlari tebrik ediyorum.
Son yıllarda artış olmadı. Hep vardı. Az duyuluyordu. Şimdi sosyal medya uçan kuştan haber salıyor.
Burada taciz konusu açıldığında , " benimde .. " demeyen insan sayısı çok çok az.
Ban yemek istemiyorum ama malum vakıftakiler de çok dindardı. Küçük erkek çocuklara tecavüz edildi. Olay dinde değil insan olmakta. %100 müslüman hale bak. Avrupalılar müslüman falan değil onlara bak.
Olay cinsel açlık. Kadınla konuşma, kadına bakma, tokalaşma. E ne yapsın karşı cins görünce gözü dönüyor. Daha da olmazsa çoluk çocuğa bulaşıyor olmayasıcalar...
kesinlikle haklisiniz örnegin gülsenin dan dan sarkisi intihar ederim diyor bunu dinleyen ergenlerde uyguluyor yalan degil hersey tv de olandan sonra oluyor özgecani öldüren serefsiz fatmagülün sucu ne dizisinin fani degilmiydi izliOrlar ayni fanteziyi sapikligi kafalarinda kuruyorlarÇok alakası var aslında. Bir eski müziklere bakalım bir yenilere, bir eski filmlere bakalım bir de şimdikilere. Eskilerde dostluk, sevgi varken, bunlar da tüketim, ve sağlıksız ilişkiler pompalanıyor. Biz yaz dizisi hatırlıyorum, kız arakadaşı resmen erkek arkadaşını şiddete teşvik ediyordu. Bu yeni diziler, filmler, müzikler hep tüketimi, şiddeti, cinselliği pompalayarak toplumun psikolojik yapısını bozuyor. Bu dizilerden sonra 13-14 yaşında çocuklar çok etkileniyor özellikle. Biz ergenlik deyip ergenliğe suç atıyoruz ama bu dizlerin filmlerin de etkisi var. Toplum da etkileniyor bundan. Yani bunlar o kadar masum değil.
bence bu kadar yoktu
hele ensar gibisi hiç olmadı
kesinlikle haklisiniz örnegin gülsenin dan dan sarkisi intihar ederim diyor bunu dinleyen ergenlerde uyguluyor yalan degil hersey tv de olandan sonra oluyor özgecani öldüren serefsiz fatmagülün sucu ne dizisinin fani degilmiydi izliOrlar ayni fanteziyi sapikligi kafalarinda kuruyorlar
Bence alakası yok eski Türk filmlerini ele alalım misal orda giyilen yok gibi olan bikinileri şimdi hangi dizide filmde görebilirsin sigara alkol rahat rahat içilirdi filmlerde şimdi mozaikleniyor ayrıca sapıksan sapıksındır ister dizi izle ister film hem küçücük çocukla dizi filmin alakasınıda çözemedim burda sorun adamda çocuklarda değil.Çok alakası var aslında. Bir eski müziklere bakalım bir yenilere, bir eski filmlere bakalım bir de şimdikilere. Eskilerde dostluk, sevgi varken, bunlar da tüketim, ve sağlıksız ilişkiler pompalanıyor. Biz yaz dizisi hatırlıyorum, kız arakadaşı resmen erkek arkadaşını şiddete teşvik ediyordu. Bu yeni diziler, filmler, müzikler hep tüketimi, şiddeti, cinselliği pompalayarak toplumun psikolojik yapısını bozuyor. Bu dizilerden sonra 13-14 yaşında çocuklar çok etkileniyor özellikle. Biz ergenlik deyip ergenliğe suç atıyoruz ama bu dizlerin filmlerin de etkisi var. Toplum da etkileniyor bundan. Yani bunlar o kadar masum değil.
Konu sahibi bunun sebebinin din iman eksikliği yazması üzerineŞakamısın sen yaaolay cinsel açlik diyor yaaa şaka gibisin.
Pardon da din kurallarini sen mi koyuyorsun da boyle ahkam kesiyorsun, yok tokalasma yok yok şu yok diyerek
Allah aşkina şu igrenc ötesi yaratik olayina guzel dinimi karistirmayin
Bunu yapan musluman olamaz degil
Bunu yapan insan olamaz
Allah belasini versin
Ban yemek istemiyorum ama malum vakıftakiler de çok dindardı. Küçük erkek çocuklara tecavüz edildi. Olay dinde değil insan olmakta. %100 müslüman hale bak. Avrupalılar müslüman falan değil onlara bak.
Olay cinsel açlık. Kadınla konuşma, kadına bakma, tokalaşma. E ne yapsın karşı cins görünce gözü dönüyor. Daha da olmazsa çoluk çocuğa bulaşıyor olmayasıcalar...
Peki neden 45 cocuk tecavüze ugradi ve 10 cocugun ailesi sikayetci olfu digerleri neden sustu kaca sattilar yavrularini söylesene din kötü degil zaten bi ac google sadece bu yil kac cocuk tecaväze ugradi camide kuran kursunda bu lafi duyunca dini karaladigimizi saniyorsunuzŞakamısın sen yaaolay cinsel açlik diyor yaaa şaka gibisin.
Pardon da din kurallarini sen mi koyuyorsun da boyle ahkam kesiyorsun, yok tokalasma yok yok şu yok diyerek
Allah aşkina şu igrenc ötesi yaratik olayina guzel dinimi karistirmayin
Bunu yapan musluman olamaz degil
Bunu yapan insan olamaz
Allah belasini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?