- 13 Ağustos 2022
- 8.841
- 4.468
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
İyi eleman bulmak zor ön yargılı olmayınKuzenimin yan dükkanında çiğköfteci bayan var.Erkek gibi deli dolu 45'li yaşlarda eleman beğenmiyormus.Gelene iş yapmadı parasini verdim yolladım işte erkeğe bile ter koktu diyormuş.Bahane bulup gonderiyormus.Sizin kız gelsin çalışsın demiş.Yapamayacagim bir iş değil ama böyle birinin yanında çalışılır mi ?
İçinize sinmeyen bir işte bence çalışmayın. İşkurdan bakın ilanlara. Diğer iş bulma sitelerine bakın..Kuzenimin yan dükkanında çiğköfteci bayan var.Erkek gibi deli dolu 45'li yaşlarda eleman beğenmiyormus.Gelene iş yapmadı parasini verdim yolladım işte erkeğe bile ter koktu diyormuş.Bahane bulup gonderiyormus.Sizin kız gelsin çalışsın demiş.Yapamayacagim bir iş değil ama böyle birinin yanında çalışılır mi ?
İş aramama sebebim hani biraz iyi bir iş istiyorum.Kasiyerlik yapmak istemiyorum.İçinize sinmeyen bir işte bence çalışmayın. İşkurdan bakın ilanlara. Diğer iş bulma sitelerine bakın..
Ter kokuyor derken şöyle herkese bahane bulup gönderiyormusİyi eleman bulmak zor ön yargılı olmayın
İlaveten cinsiyeti fark etmesizin öz bakımını yapamayan insanı bende istemem. Gıda sektörü ter kokan adam hoş bir durum değil. Hiç bir yerde hoş değilde gıda başka bir iş, kendini temiz tutamayan adamdan sağlıklı bir iş çıkmaz
İskurda veya internette sadece kasiyerlik yok ki? Ne alaka anlayamadım. Ayrıca ben kasiyerlikte yaptım. Kötü bir meslek değil.İş aramama sebebim hani biraz iyi bir iş istiyorum.Kasiyerlik yapmak istemiyorum.
Kasiyerlik kötü bir meslek değil.Ama çoğu yerde ayak üzerinde sabit çalıştım.Yogun oluyor en az 6 7 saat sabit durmuslugum var hareketsiz ayrıca kasa boşken farklı iş yapıyordum.3 iş birden yaptığımı biliyorum.İskurda veya internette sadece kasiyerlik yok ki? Ne alaka anlayamadım. Ayrıca ben kasiyerlikte yaptım. Kötü bir meslek değil.
Aynen öyle çağrı merkezi düşünüyorum.Onda da sabır gerekli.Seni de yanında çok tutmaz bi kulp bulur internetten ya da işkurdan bul , en temizi KPSS ile atanman
Zaten yakında kasiyerlik de kalmayacak böyle makinalar çıkmış mis gibi kullandımİskurda veya internette sadece kasiyerlik yok ki? Ne alaka anlayamadım. Ayrıca ben kasiyerlikte yaptım. Kötü bir meslek değil.
Kuzenimin yan dükkanında çiğköfteci bayan var.Erkek gibi deli dolu 45'li yaşlarda eleman beğenmiyormus.Gelene iş yapmadı parasini verdim yolladım işte erkeğe bile ter koktu diyormuş.Bahane bulup gonderiyormus.Sizin kız gelsin çalışsın demiş.Yapamayacagim bir iş değil ama böyle birinin yanında çalışılır mi ?
O makinalar epeydir var. Ama çoğu insan özellikle yaşlılar kullanmayı bilmiyor. Her şeyin yerini makinalar alacak bu gidişle. Toptan ıssız kalicaz.Zaten yakında kasiyerlik de kalmayacak böyle makinalar çıkmış mis gibi kullandım
Ben Carrefourda ilk defa gördüm kasiyer sayısı da azdı bu makinalardan koymuşlarO makinalar epeydir var. Ama çoğu insan özellikle yaşlılar kullanmayı bilmiyor. Her şeyin yerini makinalar alacak bu gidişle. Toptan ıssız kalicaz.
Iyi de bir meslegin/mezunu olduğun bir sey yoksa, kasiyerlik bile yuksek bir sey senin icin, ne gibi isler bekliyorsun ki?İş aramama sebebim hani biraz iyi bir iş istiyorum.Kasiyerlik yapmak istemiyorum.
Ben 4yada 5sene önce Kipa (migros) da görmüştüm hatta kendim geçirmiştim ürünleri çok zevkli gelmistiBen Carrefourda ilk defa gördüm kasiyer sayısı da azdı bu makinalardan koymuşlar
Kuzenimin yan dükkanında çiğköfteci bayan var.Erkek gibi deli dolu 45'li yaşlarda eleman beğenmiyormus.Gelene iş yapmadı parasini verdim yolladım işte erkeğe bile ter koktu diyormuş.Bahane bulup gonderiyormus.Sizin kız gelsin çalışsın demiş.Yapamayacagim bir iş değil ama böyle birinin yanında çalışılır mi ?
Sevdiğiniz işi yapana kadar geçici yerlerde çalışılabilir. çalışırken ilanlara başvurup iş aramaya devam edersiniz.Kuzenimin yan dükkanında çiğköfteci bayan var.Erkek gibi deli dolu 45'li yaşlarda eleman beğenmiyormus.Gelene iş yapmadı parasini verdim yolladım işte erkeğe bile ter koktu diyormuş.Bahane bulup gonderiyormus.Sizin kız gelsin çalışsın demiş.Yapamayacagim bir iş değil ama böyle birinin yanında çalışılır mi ?
Eğitimin ve tecrüben ne üzerine ki?İş aramama sebebim hani biraz iyi bir iş istiyorum.Kasiyerlik yapmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?