İş aramıyorum ama ihtiyacım var.?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.841
4.468
123
32
Kuzenimin yan dükkanında çiğköfteci bayan var.Erkek gibi deli dolu 45'li yaşlarda eleman beğenmiyormus.Gelene iş yapmadı parasini verdim yolladım işte erkeğe bile ter koktu diyormuş.Bahane bulup gonderiyormus.Sizin kız gelsin çalışsın demiş.Yapamayacagim bir iş değil ama böyle birinin yanında çalışılır mi ?

İyi eleman bulmak zor ön yargılı olmayın
İlaveten cinsiyeti fark etmesizin öz bakımını yapamayan insanı bende istemem. Gıda sektörü ter kokan adam hoş bir durum değil. Hiç bir yerde hoş değilde gıda başka bir iş, kendini temiz tutamayan adamdan sağlıklı bir iş çıkmaz

İçinize sinmeyen bir işte bence çalışmayın. İşkurdan bakın ilanlara. Diğer iş bulma sitelerine bakın..

Ter kokuyor derken şöyle herkese bahane bulup gönderiyormus

İskurda veya internette sadece kasiyerlik yok ki? Ne alaka anlayamadım. Ayrıca ben kasiyerlikte yaptım. Kötü bir meslek değil.
Kasiyerlik kötü bir meslek değil.Ama çoğu yerde ayak üzerinde sabit çalıştım.Yogun oluyor en az 6 7 saat sabit durmuslugum var hareketsiz ayrıca kasa boşken farklı iş yapıyordum.3 iş birden yaptığımı biliyorum.

Benim yöneticilik yaptığım dönemde 2 eleman canından bezdiklerini söylemişler herkese. Ama herkese. Hiçbir iş yapmiyorlardi. En ufacık problemde hiç ugrasmadan direk bana atıyorlardı. Bir tanesi hep raporluydu. Neyse başka sebeplerden gittiler.
Yerine tek eleman geldi. Herkes eyvah yandın bu kadın çok zor demişler. 4 sene beraber çalıştık. 1.senede itiraf etti. Sizinle çalışırken çok rahatım, mutluyum. Bana herkes kotulemisti diye. Hayır sadece işini yapiyordu. Ben de çok destek oldum. Her türlü konforu da sağladım. Hatta diğer departmanlardan almak istediklerinde sasifelek hanım arkamda alabiliyorsaniz alın diye hava atmisligi bile var:) Dostluğumuz da baki.
Siz denemeden bilemezsiniz. Kim ter kokan biri ile çiğ köfteci gibi kapalı alanda çalışmak ister ki? Bir şans verin.

Ihtiyacin varsa bir sure dene derim nuranka. Sen zaten evlenince ve cocugun olunca calismayi dusunuyordun. Zaten gecici bir sure calisacaksin.

Mesleğin neydi senin?

Sevdiğiniz işi yapana kadar geçici yerlerde çalışılabilir. çalışırken ilanlara başvurup iş aramaya devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…