- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Size bir şey anlatmak istiyorum ama nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle 4 senelik ilişkim bitti. Artık beni sevmediğini hissediyordum. Bana saygı duymuyor ve kapanmamı istiyordu. İşyerinde arkadaşlar ile otururken aynı işyerinden adamı da çağırmışlar. Biz daha sonra bi kaç kez onun teklifi ile yürüdük. O ara tam regl öncesi dönemimdi. Aşırı istekli ve ne yaptığımı bilmiyordum. Yürüyüş sonrası beni eve bırakan bu adama biraz da onun konu açması ile eve davet etmiş oldum. O gece bende kaldı ama hiç bir şey olmadı zaten erekte de olmadı . Sonra dört kez daha görüştüm iş çıkışı bana geliyor saat dokuz kırk gibi gidiyor sadece o tatmin oluyordu. Çoğu zaman sadece öylece gitti de oldu hiç rahatlamadan . Bu konuyu nasıl yazsam bilmiyorum ama benim göğüslerimden aşağı hiç öpmedi. Yani merak ettiğim şu bugün hiç mesaj yazmadı örneğin. Bu işin sonunu nasıl getireceğim . Evet kendimi kesmek istiyorum. Neden ben bunu yaptım diye. Ondan hoşlanmıyorum da sadece hareketleri tavırları hoşuma gidiyor. Nasıl kopacağım bundan. İşyerinde karşılaşınca hiç bir şey olmamış gibi bakması felan