iş arkadaşım eşini aldatıyor mu

guzelkoylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
21
0
1
Yozgat
geçici olarak çalıştığım kurumda iş arkadaşım her dakika internet başında face de sorduğumuz zaman yok diyo ama bir erkek aksama kadar kiminle yazışabilir ki bazen sohbet sitelerine girdiğini görüyorum. sizce abartıyo muyum adam 50-55 yaşları arasında

her dakika internet başında olması aldattığını göstermez.
ama sohbet sitelerine giriyor olması aldatma meyilli olduğunu gösterir. ama ona sorarsan zararsızdır. aldatma gurubuna girmez.
bu durumda geçici olarak çalıştığın kurumdaki bu adamın özel hali seni neden ilgilendirsin ki..

aldatsa da size ne ki?
adamın işi yok bilgisayar başında,sizin de işiniz yok heralde adamı takipte...iftira kötüdür,hele ki sizi zerre kadar ilgilendirmeyen konularda..

Bir insanın sürekli internette olması eşini aldatıyor anlamı mı taşır.Diyelim ki aldatıyor kime ne!!

İstanbul esenler Otogarına 6 senesini vermiş biri olarak bunlar beni hiç şaşırtmıyor rahatsız da etmiyor açıkçası ben neden böyle oldum bilmiyorum..
hayatta "aaa hadi ya" diyeceğim bir şey kalmadı yarebbim

Aldatsa ne yapacaksınız? Hani aldatıyor mu demişsiniz ya?
Ayrıca siz hangi hakla 2. 3. bir kişiye internette ne yaptığını neden fazla takıldığını sorabiliyorsunuz?

Size ne 50-55 yaşındaki bir erkeğin akşama kadar kiminle konuştuğundan, konuşabildiğinden?
Başka derdiniz yok anlaşılan?

Belki evet belki hayır işinize odaklanın sonuçta sizi aldatmıyor evet ağır bir durum da siz ne yapabilirsiniz ki aldatsa ?

bende snei ilgilendirmediğini düşünüyorum
ayrıca bende face ve nette faal biriyim
ihanet suçlaması için yeterli mi yani bu
???????????????????

valla işyerinde bana soruyorlar kiminle yazışıyorsun,kiminle bu kadar konusuyorsun..

tek birşey diyorum kimseyi ilgilendirmez..

milletin işi gücü yok gözüne kestirdikleri insanı dikizliyorlar..

ben sinir olurum böyle insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…