- Konu Sahibi guzelkoylu
-
geçici olarak çalıştığım kurumda iş arkadaşım her dakika internet başında face de sorduğumuz zaman yok diyo ama bir erkek aksama kadar kiminle yazışabilir ki bazen sohbet sitelerine girdiğini görüyorum. sizce abartıyo muyum adam 50-55 yaşları arasında
Bir insanın sürekli internette olması eşini aldatıyor anlamı mı taşır.Diyelim ki aldatıyor kime ne!!geçici olarak çalıştığım kurumda iş arkadaşım her dakika internet başında face de sorduğumuz zaman yok diyo ama bir erkek aksama kadar kiminle yazışabilir ki bazen sohbet sitelerine girdiğini görüyorum. sizce abartıyo muyum adam 50-55 yaşları arasında
ama sonuçta yaşlı başlı adam siz olsanız rahatsız olmaz mısınız
geçici olarak çalıştığım kurumda iş arkadaşım her dakika internet başında face de sorduğumuz zaman yok diyo ama bir erkek aksama kadar kiminle yazışabilir ki bazen sohbet sitelerine girdiğini görüyorum. sizce abartıyo muyum adam 50-55 yaşları arasında
valla işyerinde bana soruyorlar kiminle yazışıyorsun,kiminle bu kadar konusuyorsun..
tek birşey diyorum kimseyi ilgilendirmez..
milletin işi gücü yok gözüne kestirdikleri insanı dikizliyorlar..
ben sinir olurum böyle insanlara[/Q
her nette dolaşan insan aldatsaydı zaten bende şu an olmayan eşimi aldatıyo olurdum olayı biraz karşısındaki kadın yönünden düşünseniz diyorum
Valla bu durumda ben de eşimi aldatıyorum
Bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?