- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi kalinkaselin
-
NedeN??Keşke okumasaydım bu konuyu
Inanın o kadar üzülüyorum ki ... elimden bişey gelmeden öylece beklemek çok canımı sıkıyor , bu adamın babasına geçtiğimiz hafta kanser teşhisi konuldu memeketi biraz uzkta ablacım dokuz gün tatil var istersen git gör babanı bayramdan sonrada bir hafta izin al dedim hatta biraz zorlama izin bile aldirttim , ama eşi sen gidersen ben ne yiycem burda gitceksen bi kadın bul öyle git bu eve demiş , bu abla hep birlikte gidelim demiş boşuna masraf demiş , sen iznini al gidersek gideriz gidemezsem bassın ise demiş , babası kanser ona bile gidemiycek belki...Ne yazık ki yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Siz zaten düşüncenizi belirtip bir yol göstermeye çalışmışsınız ama arkadaşınız kocasının gölgesinde kaldığı bu hayatı benimsemiş görünüyor. O bundan kurtulmak istemediği sürece yapılabilecek bir şey yok
Ablanın yazcaktim adamın yazmışımInanın o kadar üzülüyorum ki ... elimden bişey gelmeden öylece beklemek çok canımı sıkıyor , bu adamın babasına geçtiğimiz hafta kanser teşhisi konuldu memeketi biraz uzkta ablacım dokuz gün tatil var istersen git gör babanı bayramdan sonrada bir hafta izin al dedim hatta biraz zorlama izin bile aldirttim , ama eşi sen gidersen ben ne yiycem burda gitceksen bi kadın bul öyle git bu eve demiş , bu abla hep birlikte gidelim demiş boşuna masraf demiş , sen iznini al gidersek gideriz gidemezsem bassın ise demiş , babası kanser ona bile gidemiycek belki...
Kanser tedavisi telefondan yazdığım için bozuk kelimeler olabilir kusura bakmayın lütfenKeser tedavisi ne demek?
Turkcem zayiftir kusura bakmayin.
Haa. Bazi yerlerde kanseri dogru yazmissiniz. Bende galiba keser ayri bi kelimedir sandim.Kanser tedavisi telefondan yazdığım için bozuk kelimeler olabilir kusura bakmayın lütfen
Iş yerinde konuşuyoruz sürekli ve söylediklerinden pek mutlu gibi durmuyor sanırım kendini kocasına mecbur görüyo içindeki o gücü çıkarmak için yapabileceğim bişey varmi ???Neden arkadaşına önerilen bir kişiliği kabul etmek zorunda olsun ki o böyle mutlu ise sorun yok
Aslında biraz güçlü dursa kocasının karşısında bi kadın olarak sanırım bu kadar ezilmeyecek ona bu gücü verebileceğim bi öneriniz varmı???Haa. Bazi yerlerde kanseri dogru yazmissiniz. Bende galiba keser ayri bi kelimedir sandim.
Sorun degil.
Ablanin hayati cekilmez. Ama eldende ne gelirki? Kadini zorla bosatamazsinki?
Birçok kişilik çeşidi vardırIş yerinde konuşuyoruz sürekli ve söylediklerinden pek mutlu gibi durmuyor sanırım kendini kocasına mecbur görüyo içindeki o gücü çıkarmak için yapabileceğim bişey varmi ???
Aslında biraz güçlü dursa kocasının karşısında bi kadın olarak sanırım bu kadar ezilmeyecek ona bu gücü verebileceğim bi öneriniz varmı???
Sanırım bu ruh haliyle bosanmasida sorunun çözümü olmayacak çünkü....
Aslında çalıştığımız birinde tek bayan ben değilim diğerlerine biliyo ama bu kadar ayrıntılı değil genel banada erkeklerden konuşurken herkes benim eşim şuna yardım eder yoksa Yetistiremem , bizimkini bi arım akşama yemek yapsın , bugün çok mutluyum yardımcı ablamız gelicek evi temizliycek gibi konuşmalar geçiyo aslında ... burdan yavaş yavaş girebilirim zannediyorumBelkide normal evliliklerden bahsetmelisin. Nasil olmasi gerektigini orneklerle hatirlatmalisin. Tabi burda tavsiye vermekle, onun hayatini asagilamak arasinda cok ince bi cizgi var. Ters tepe bilir. Neler soylesen en guzel giris olur bilemiyorum hic. Ama bildigim tek sey cok cok yavas asilamalisin aklini celmeye calisirken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?