- 5 Ekim 2018
- 75
- 112
- 13
- 41
- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
-
Telefondanda mi engellemisti???Benim çok mubabbetimin iyi olduğu erkek arkadaşım vardı. Benim erkek versiyonum gibiydi. Bir gün ben de sosyal medya da silindiğimi anladım ki muhtemel kız arkadaşı önlem olarak sildi. Ben takılmadım çünkü duygum yoktu. Sen ne kadar sevglisi yok desen de ihtimal var ve kız yapmıştır yoksa iş arkadaşı durup dururken engellenmez. Aranızda elektriklenme vardır. Senin iş dışında başka mesaj atma ihtimalin bile engellemeye sebep
Mesajlari bolumune girdiginizde altta yesil bir kutucuk cikiyor... oraya bastiginizda tum listeyi gorebiliyorsunuz....Liste özelliği kalkti cinim ya wp e aratman lazım adamada belli etmissin işte ilgini demek ki bi şekilde o da rahatsız olmuş biz müneccim degiliz ki neden engelledi bilelim
Bende çıkmiyor diye biliyorum ama bence inkar etmeyin stalkci olduğunuzu yani ne gerek var ki evet baktım açıp de çık isin icinden kim listeyi tarar sürekli birde zaten zaafin varmis çocuğa karsi.Mesajlari bolumune girdiginizde altta yesil bir kutucuk cikiyor... oraya bastiginizda tum listeyi gorebiliyorsunuz....
Bu arada onemli bir ayrinti mi bilemiyorum Ama, bu kisi patronun erkek kardesi ... Kendisi ortak falan degil bildigim kadariyla o da bizim gibi normal calisan...Ama ne biliyim patron yarisi engelledi gibi cok komik bir durum oldu. . 2. Bir durum ise; benim telefonum bir donem arizalandi ve servise gitti... Tum numaralarim silindi.. Tum uygulamalari falan tekrar yukledim... Ben bilmiyordum ama kuzenim soyledi... ; whatsapp da birinin numarasi sen de kayitli degilse yani listende degilse senin profil fotonu goremiyormus... Acaba bu kisi benim telefonumun serviste oldugu sureden tekrar onu kaydedene kadar onu listemden sildim diye mi dusundu acaba ?? Cunku tam bu olaylarin uzerine o da engellemis...
Ama benim takip ettigimi nerden bilecek ki??? Sonucta listemdeki herkesin profil fotosunu goruyorum... Yani ozellikle onunkini acip bakmiyorumki
Hiç dikkat etmedim ki numarası yoktu bile büyük ihtimal bende. Düşün bu uzaklığa ragmen engellendim sosyal medyadan. Sen çok hoşlandığın için takıyorsun ama gereksiz bir takıntı benceTelefondanda mi engellemisti???
Ayyy evet tamam itiraf ediyorumBende çıkmiyor diye biliyorum ama bence inkar etmeyin stalkci olduğunuzu yani ne gerek var ki evet baktım açıp de çık isin icinden kim listeyi tarar sürekli birde zaten zaafin varmis çocuğa karsi.
İnsan hoşlandığına bakarda inkar etmeniz komik geldi
Güzel şeyler olabilir yani ama bence çok takılma bu konuya üzülürsün gibi geldi.Ayyy evet tamam itiraf ediyorum
Dogru haklisiniz... Ama bir numarayi silmek farkli, engellemek tamamen farkli bir olay... Hayatimda adami 1 kere sadece sahsi telefonundan aradim. Ne bileyim kendimi kotu hissettim... Yani sapik degilim duyan adama zirt pirt mesaj atiyorum sanar...Iyide sevgilisi olsa gecen yilbasinda engellerdi demissn adam belki yeni sevgili yapti.kiz arkadasi gormedigin tanimadigin birinin numarasi kalmasin gerek yok sil gitsin demiste olabilir.ben cok yaparim onu is icabiyla birini tanisam mesafe varsa cok tutma telimde.gereksiz yani bu durumlara bakma olayi ciktigindan beri bir cok sey yanliss anlasilabiliyor.durumlarima surekli bakiyor demekki hoslanio diyeni bile gordum.o yuzden bence cok takilmayin
Evet gercekten cok tuhaf.... is arkadasim sonucta... Tamam ben hoslanmis olabilirim ama inanin ki hic belli etmedim...Zaten hic yuzyuze gelmedik... Hadi hareketlerimden anladi desem... O da degil... Sadece persembe gunleri konusuyoruz o kadar. 2 en fazla 5 dakika.. O da is hakkinda... Professional is disinda normal bir sohbetimiz yok.... X Hanim suan adrese e mail atin... Tamam X Bey... Surdaki rakamlar hatali olmus vs vs vs tamamen is.... Anlayabilecegi bir durum soz konusu degilAdamdan baya hoşlanmışsınız sanırım engellemesi tuhaf sevgilisi olsa bile tuhaf. Acaba fark etmeden ilginizi çok mu belli ettiniz?
Numara değiştirmiş ya da wp yi silmiş olabilir. O kişide kayıtlı olduğundan emin olduğunuz başka bir arkadaşınız varsa ondan bakın benceEvet gercekten cok tuhaf.... is arkadasim sonucta... Tamam ben hoslanmis olabilirim ama inanin ki hic belli etmedim...Zaten hic yuzyuze gelmedik... Hadi hareketlerimden anladi desem... O da degil... Sadece persembe gunleri konusuyoruz o kadar. 2 en fazla 5 dakika.. O da is hakkinda... Professional is disinda normal bir sohbetimiz yok.... X Hanim suan adrese e mail atin... Tamam X Bey... Surdaki rakamlar hatali olmus vs vs vs tamamen is.... Anlayabilecegi bir durum soz konusu degil
Arkadaslar Merhaba....
Konum biraz saçma olacak. Simdiden zamanınızı ayırıp okudugunuz icin tesekkur ederim.... Saçma ama anlatmak istiyorum...Kafama cok takıldı cunku....
Arkadaslar; calistigim is yerindeki bir is arkadasim ortada hicbir neden yokken kendi kisisel telefonunun WhatsApp ' indan beni engellemis !!! 1 hafta once farkettim !!!! Sizce ayni sirkette calistiginiz bir insan sizi neden engeller ????
Siz sormadan; Ben gelebilecek Bazi sorulari burdan cevaplayim...
1- Hayir aramizda simdiye kadar bir tartisma olmadi. ( Zaten sirketin farkli sehirlerinde calisiyoruz. Aramizda karayoluyla 10 saat gibi bir mesafe var... Simdiye kadar hic yuzyuze gelmedik... Onu sadece Whatsapp profil fotolarindan taniyorum!!! )
2- Evet bu kisi bir Erkek !! Ama simdiye kadar aramizda bir telefonda flort etme durumu olmadi... Gayet ciddi aramizdaki konusmalar... X Bey nasilsiniz ?? Bu kadar...
3- Surekli telefonda konusma durumumuz yok. Sadece her persembe 2-3 dakika o kadar... Persembeleri rapor mail edildigi icin...
4- Sirket telefonlarimiz var. Normalde ben is arkadaslarimi kendi kisisel telefonlarindan saygi icabi cok cok acil bir durum soz konusu olmadigi surece aramam. Sirket hatlarindan ararim... Bu kisiyi de en son kisisel telefonundan gecen yilbasi aramistim... Yil sonu raporlari icin.
5- Bu kisi evli falan degil. Hani esi falan kizsin neden seni ozel telefonundan rahatsiz ediyorlar diye...
Yeni engellemis. Cunku cok net hatirliyorum, gecen ay profil resmini degistirmisti... Normalde ben bu ise yaklasik 1 yil once basladim... Ve bu kisi sicak kanli bir insandi... Hatta ilk baslarda ozel hatlardan mesajlastigimizda bana her cumlenin sonuna utangac yuz ifadesi koyar mesaj atardi isle ilgili birsey isteyecegi zaman..
Bir insan durup dururken hayatinda hic yuzyuze dahi gormedigi bir is arkadasini neden engeller?????
Daha hiç yüz yüze gelmediğiniz, iş dışında hiç bir şey konuşmadığınız bir adamın evli veya bekar olduğuna nasıl bu kadar emin olabildiniz?Arkadaslar Merhaba....
Konum biraz saçma olacak. Simdiden zamanınızı ayırıp okudugunuz icin tesekkur ederim.... Saçma ama anlatmak istiyorum...Kafama cok takıldı cunku....
Arkadaslar; calistigim is yerindeki bir is arkadasim ortada hicbir neden yokken kendi kisisel telefonunun WhatsApp ' indan beni engellemis !!! 1 hafta once farkettim !!!! Sizce ayni sirkette calistiginiz bir insan sizi neden engeller ????
1- Hayir aramizda simdiye kadar bir tartisma olmadi. ( Zaten sirketin farkli sehirlerinde calisiyoruz. Aramizda karayoluyla 10 saat gibi bir mesafe var... Simdiye kadar hic yuzyuze gelmedik... Onu sadece Whatsapp profil fotolarindan taniyorum!!! )
2- Evet bu kisi bir Erkek !! Ama simdiye kadar aramizda bir telefonda flort etme durumu olmadi... Gayet ciddi aramizdaki konusmalar... X Bey nasilsiniz ?? Bu kadar...
3- Surekli telefonda konusma durumumuz yok. Sadece her persembe 2-3 dakika o kadar... Persembeleri rapor mail edildigi icin...
4- Sirket telefonlarimiz var. Normalde ben is arkadaslarimi kendi kisisel telefonlarindan saygi icabi cok cok acil bir durum soz konusu olmadigi surece aramam. Sirket hatlarindan ararim... Bu kisiyi de en son kisisel telefonundan gecen yilbasi aramistim... Yil sonu raporlari icin.
5- Bu kisi evli falan degil. Hani esi falan kizsin neden seni ozel telefonundan rahatsiz ediyorlar diye...
Yeni engellemis. Cunku cok net hatirliyorum, gecen ay profil resmini degistirmisti... Normalde ben bu ise yaklasik 1 yil once basladim... Ve bu kisi sicak kanli bir insandi... Hatta ilk baslarda ozel hatlardan mesajlastigimizda bana her cumlenin sonuna utangac yuz ifadesi koyar mesaj atardi isle ilgili birsey isteyecegi zaman..
Bir insan durup dururken hayatinda hic yuzyuze dahi gormedigi bir is arkadasini neden engeller?????
Muhtemelen bir sevgilisi var ve aşırı kıskanç telefonu kurcalıyor bir kadın profili görünce sorgulayacak kim falan oda anlatma durumları sıkıntılı anlatsa ne kadar anlayacak o yüzden büyük ihtimalle engellemiş sizi çokta samimi yakın arkadaş değil boşverin gitsinArkadaslar Merhaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?