- 5 Ekim 2018
- 75
- 112
- 13
- 41
- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
-
Haklisin... Ama ne biliyim sebepsiz olunca bozuldum biraz sankiSebep arama bence hiç gormedigin umrunda bile olmayan biri engellese ne engellemese ne bu kadar takmana hiç gerek yok ki elin adami tanimadigin biri salla gitsin
Sevgilisi olsa taaa yilbasinda engellerdi... Cunku ozel hattindan en son o zaman konusmustuk... Bu zamana kadar kisisel telefonundan hic aramadim....Sevgili ?
Açıkcası bu kadar her açıdan uzak olduğunuz kişinin yaptığına neden takıldınız anlayamadım eşi olmasa da sevgilisi olabilir engellemiş olabilir sevgilisi sizi illa bir sebep aramayın önce şunu düşünün bu kişinin beni engellemesi neden bu kadar umrumda diye
Boşverin o ara hiç gelmemiş demek kibir ara belki yuz yuze geliriz, ne kadar hos biri diyordum itiraf etmek gerekirse....
Hayatimda benim de engelledigim insanlar oldu... Ama ne biliyim ya kavga ettigim eski sevgilimdir ya da cok buyuk tartisma yasadigim biridir... Durup oturdugum yerde engellendim... Garibime gitti ne yalan soyleyim....Boşverin o ara hiç gelmemiş demek kiBundan sonrasında ne olcağı bilinmez ama takılmayın
Muhtemelen bir kız arkadaşı edindi belki o belki de kendisi size karşı bir dönem ilgisi olduğunu kabul edip tekrarı olmasın bir hata yapmasın diye engelledi bilemeyiz kiHayatimda benim de engelledigim insanlar oldu... Ama ne biliyim ya kavga ettigim eski sevgilimdir ya da cok buyuk tartisma yasadigim biridir... Durup oturdugum yerde engellendim... Garibime gitti ne yalan soyleyim....
Muhtemelen bir kız arkadaşı edindi belki o belki de kendisi size karşı bir dönem ilgisi olduğunu kabul edip tekrarı olmasın bir hata yapmasın diye engelledi bilemeyiz ki
Pp kaldırmış olmasın?Som görülmeyi de kapatmıştır
Haklisin... Ama ne biliyim sebepsiz olunca bozuldum biraz sankiTamam itiraf ediyorum.... !!! Arada bir profil fotolarina bakip ne kadar hos biri diyordum icimden... Keske onlarin ofisine isim dusse de bir yuzyuze gelsek diye hep icimden geciyordu...
Bu arada onemli bir ayrinti mi bilemiyorum Ama, bu kisi patronun erkek kardesi ... Kendisi ortak falan degil bildigim kadariyla o da bizim gibi normal calisan...Ama ne biliyim patron yarisi engelledi gibi cok komik bir durum oldu. . 2. Bir durum ise; benim telefonum bir donem arizalandi ve servise gitti... Tum numaralarim silindi.. Tum uygulamalari falan tekrar yukledim... Ben bilmiyordum ama kuzenim soyledi... ; whatsapp da birinin numarasi sen de kayitli degilse yani listende degilse senin profil fotonu goremiyormus... Acaba bu kisi benim telefonumun serviste oldugu sureden tekrar onu kaydedene kadar onu listemden sildim diye mi dusundu acaba ?? Cunku tam bu olaylarin uzerine o da engellemis...Muhtemelen bir kız arkadaşı edindi belki o belki de kendisi size karşı bir dönem ilgisi olduğunu kabul edip tekrarı olmasın bir hata yapmasın diye engelledi bilemeyiz ki
Ama benim takip ettigimi nerden bilecek ki??? Sonucta listemdeki herkesin profil fotosunu goruyorum... Yani ozellikle onunkini acip bakmiyorumkiYanlışlıkla?
Ama bence iyiki engellemiş..
En son yılbaşında konuştuğum farklı şehirdeki is arkadaşım, profil fotoğrafına kadar biliyor ve bunu takip ediyorsa ben de engellerim.
Evet 2. Yi seçiyorumBu arada onemli bir ayrinti mi bilemiyorum Ama, bu kisi patronun erkek kardesi ... Kendisi ortak falan degil bildigim kadariyla o da bizim gibi normal calisan...Ama ne biliyim patron yarisi engelledi gibi cok komik bir durum oldu. . 2. Bir durum ise; benim telefonum bir donem arizalandi ve servise gitti... Tum numaralarim silindi.. Tum uygulamalari falan tekrar yukledim... Ben bilmiyordum ama kuzenim soyledi... ; whatsapp da birinin numarasi sen de kayitli degilse yani listende degilse senin profil fotonu goremiyormus... Acaba bu kisi benim telefonumun serviste oldugu sureden tekrar onu kaydedene kadar onu listemden sildim diye mi dusundu acaba ?? Cunku tam bu olaylarin uzerine o da engellemis...
Liste özelliği kalkti cinim ya wp e aratman lazım adamada belli etmissin işte ilgini demek ki bi şekilde o da rahatsız olmuş biz müneccim degiliz ki neden engelledi bilelimAma benim takip ettigimi nerden bilecek ki??? Sonucta listemdeki herkesin profil fotosunu goruyorum... Yani ozellikle onunkini acip bakmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?