İş Arkadasım !!!!!!

sevgili yapmıştır,sevgilisi engellemesini istemiştir.
sevgili yapmıştır,profil fotoğrafına onunla fotoğrafını koymuştur iş arkadaşlarının görmesini istememiş engellemiştir.
sevgilisi yoktur sizden hoşlanmıyordur engellemiştir.
sevgilisi yoktur canı öyle istemiştir engellemiştir.
sevgilisi yoktur annesi kızmıştır engellemiştir
ya da engellememiş numarasını değiştirmiş de olabilir.
bunlar gibi bir sürü sebep olabilir,bir gün denk gelirseniz sorun bence biz de öğrenelim

Adam rahatsiz olmus bence. Whatsapp tan bir seyler gondermissiniz mesela benim bildigim isle ilgili seyler genelde maille halledilir. X bey nasilsiniz demissiniz bu ne alaka anlamadim. Tabii kiz arkadasi engelletmis de olabilir.

belki profil fotosunu gizlemiştir. herkesten yada numaranızı silmieştir. başka bi teelefona kaydedip baktın mı

Sevgilisi ya da nisanlisi esi her neyse o engellemis iste. Daha yeni gormustur mesajlasmalarinizi. Siz neden bu kadar merak ettiniz. Konu acacak kadar ne var bunda zaten is iliskinizden baska birsey yokmus

Ayyy nasil soruyum utanirim...

Kişiyi aratıp onunla eski yazışmamızı tekrar okuduğumuzda karşı taraf anlıyor mu?

Sevgili yapmış olamaz mı :)) ve o sevgili sizi kıskanmışta olabilir

Adam rahatsiz olmus bence. Whatsapp tan bir seyler gondermissiniz mesela benim bildigim isle ilgili seyler genelde maille halledilir. X bey nasilsiniz demissiniz bu ne alaka anlamadim. Tabii kiz arkadasi engelletmis de olabilir.
X Hey nasilsiniz lafi mesajla soylemis bir laf degil.... Normal konusma aninda soyledigim rutin birsey..

Belki engelememistir.numarasini degistirdi belki.son gorulmesini gorebiliyormusunuz.goruyorsaniz belki.profil.fotosunu kaldirmistir.
Bende gecenlerde arkadsiimn beni engelledigini zannettim ne profil fotosunu gorebiliyordum nede son gorulmesini sonra sordum biseymi yaptim neden engelledin dedim engellemedim telim bozuldu yeni tel.aldim numaralar icinde gitti o yuzden dedi belki oyle birsey olmustur

Son gorulmesi vs hic bir sey gozukmuyor

Yeni birini bulmustur oda kıskançtır dolayısı ile engellemiştir bence takılı kalma o kadarda önemli degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…