• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arkadaşım

mimosa11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
1.804
1.013
88
merhaba kızlar,
sorun iş arkadaşım.
bende yaşça küçük ben 33 o 26 yaşında ben evliyim o yeni nişanlandı.
zaten bu arkadaş grubuna uyum sağlamakta zorlanıyorum.
genel olarak grup bekar kızlardan oluşuyor.
bu kızla aynı odadayız akşama kadar.
dün akşam kk ya bir yorum yazıyordum heralde hızlı hızlı ne yazdığımı merak etti naptı bilmiyorum.
hızla gelip ekranıma baktı çok sinirlendim ve özel bişey dedim.
sonra o yerine geçti ve bana özel ha diyerek kızmaya başladı.
kızması gereken ben miydim o muydu acaba !
iş çıkışı da onlarla ortak grubumuzdan çıktım hiç tepki vermedi bu.
sabahtan beridir de konuşmuyoruz ve kendisi tavır yapıyor hızlıca geçip gidiyor falan.
bu durumda ben nasıl davranmalıyım sizce.
kalabalık bir grubumuz ve bu kız grupta bayaa aktif yani bununla sorunum olunca diğerleriyle görüşemem gibi.

Allah Allah ne biçim iş ortamı?
Kendinize ait özeliniz olamayacak mı?
Ne cüretle gelip sizin ekranınıza bakabiliyor?
Ben olsam selamlaşmaktan öteye gitmezdi samimiyetim.

özelinizi korumanız en büyük hakkınız, zaten şap şup kız muhabbetine illallah getirmiş biriyim. cebindeki cüzdanına kadar ne var ne yok bilmek isteyenlerden kaç arkadaşım... mesafeni koru bence

Mesafe en güzel şeydir ..
çek mesafeni ne yapacksın arkadaş olupta bak bende yalnızım..

hazımsızlık yapmıs ekranı gostermemenız :KK14:

öğle aralarında takılıyoruz ve akşama kadar aynı odayı paylaşıyoruz.
herkes söylemek istediği şeyi söyler istemediği kısmı kalır.
zaten odadaki diğer kızla daha yakınlar iş dışındada görüşüyolar benim iş çıkışı görüşmem olmadı.

iş hayatına başlayınca yalnızlığın ne kadar güzel olduğunu anladım benimde aslında hazetmediğim ama beraber takılmak zorunda olduğum bayanlar var buırda hahahihi yapmacık geçinip gidiyoruz ama aynı odada değiliz mesafe olabiliyor o zaman ama bu durum seni üzse de aslında iyi olmuş bırak trip atsın ama ayar vermiş oldun bundan sonra bir daha bakamaz ekranına

dünya görüşlerimiz de farklı ama fazla samimiyete dalmadan idare ediyordum işte.
onların her lafına girmiyorum mesela.
beraber sinemaya alışverişe lazere giderler ben gitmem.
zaten bi uzak durma çabam var ama bu şekilde tavır takınmadan merhabayı kesmeden olsun istiyordum

burayı bulması an meselesı bence

kendi içinde sorunları olan ve bunu kesinlikle iş ortamına yansıtmak istemeyen biriyim.
mesela bebekle ilgili sorunumuz var kimseyle bu konuşmak istemiyorum.
geçen haftalarda eşimle büyük sorunlar yaşadık hiç kimse bilmez.
kk da paylaşmayı dertleşmeyi tercih ediyorum. iş ortamına yansıtmak istemiyorum.

merhaba kızlar,
sorun iş arkadaşım.
dün akşam kk ya bir yorum yazıyordum heralde hızlı hızlı ne yazdığımı merak etti naptı bilmiyorum.
sabahtan beridir de konuşmuyoruz ve kendisi tavır yapıyor hızlıca geçip gidiyor falan.
kalabalık bir grubumuz ve bu kız grupta bayaa aktif yani bununla sorunum olunca diğerleriyle görüşemem gibi.

Bilemedim ..
Saygısızlık elbette yaptığı, bence tavır koyması gereken kişi o değil sizsiniz.
Taviz vermeyin
Arkadaş olabilirsiniz ama bu özelinize bakacak kadar cıvıklaşmamalı.
Ayrıca orası adı üstünde iş yeri, varsın konuşamasın sizinle siz işinizi yapıp çıkmak için çalışıyorsunuz.
Kimse ile samimiyet kurmak zorunda değilsiniz.

haklısınızda akşama kadar trip tavır da hiç çekilmiyor :( acaba diyorum ben mi açsam konuyu.
sorunlarını konuşarak halletmeni beklerdim senden desem doğru olurmu ki

aynı o da içinde akşama kadar bu şekilde kalmak gerer insanı herşeyden önce...
bence tavrının anlamsız olduğunu güzelce anlattıktan sonra selamlaşıp havadan sudan muhabbet edebilirsiniz...

Kadinin bol oldugu ortamlarda ufak tefek gerginlikler tabikide olacak.
Madem arayi bulmak istiyorsun, ayiya dayi diyeceksin. Konuyu sen ac, ama onu suclayarak acma. Empati kurmasini saglaman lazim, kendi duygularindan yani kendini kotu hissetmenden bahset, onun davranislarinin sacmaligindan degil. Yani konuya mesela soyle gir; ‘Canim, dun ekranima bakmak istedin, bende belki biraz asiri tepki gosterdim, ama gercekten cok ozel bir yazismaydi (bir kiz arkadasimla/ablamla vs). O yuzden sen bakmaya kalkinca panikledim. Ben sir saklamayi kendime prensip edinmis biri olarak, onun sirrini aciga vurmak istemedim. Simdi farkediyorum bana biraz tavirlisin, bende bu yuzden biraz rahatsiz oldum. Bak, cikolata aldim sana ve bana tatli yiyip tatli konusalim diye. Sorun cikmasi gereken bi durum yok ortada, dun olani unutalim, olmaz mi?’ Gibi birsey de bitsin gitsin.

densize bak ya..İşyerindede olsa kullandığın bilgisayar senin özelindir ,kızması gereken sensin..

merhaba kızlar,
sorun iş arkadaşım.

çok sıkıcı .... siz trip atmayın, sıradan davranın. selamlaşırsınız vs işinizi yapın çıkın. arkadaşlık ilişkilerinde iş yerinde düz olmak gerek bazen. o hata etmiş farkında değil ya. aktiflik şımarması belki de :)

çok iyi niyetli yazmışsınız sağolun.
çok da yüz bulsun istemiyorum hani bi daha böyle bişey yapmasın dersini alsın birazda.

Back
X