- 13 Ağustos 2022
- 8.840
- 4.469
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kendini bu kadar ezdirme neden izin veriyorsun. İş yok diye kendini bu hale mi sokacaksın. Yazık ordaki kadınlara ahlak dışı esprilerÇalıştığım yer kadın dolu ve afedersiniz eğitim seviyesi düşük belalti espriler. İnsanları belalti vurma aşağılama ezikleme ne ararsanız. Bir senedir buradayım özellikle son 3 ay burası bana cehennem oldu. 4 gün rapor aldım diye mesai arkadaslarimdan isitmedigim laf kalmadı.Kaldi ki müdürüm bu kadar tantana yapmadi.
Kilomdan eleştirme hakkini buluyor. Sevgiliniz kiloluydu vs. Sen sevgilinle opusuyordun köşede gibi. İşte sen şunu şunu yaptın bak biz bu kadar iş yaptık. 6 saatlik işi 3 saatte yapıp oturalım istiyorlar ya yeni gelen arkadaşıma yardım ediyorum. Ondan bile laf isitiyorum.
Herkes bu kadına yalakalık yapma derdinde. Bir bende o yok. Beni sevmiyor sürekli ezme derdinde. Birşey desem ablanizim diyecek çok güzel manipüle de ediyor.Ne yapmalıyım. Zaten iş arıyorum.
Afedersin alt altta üstte gibi konuşmalar donuyorKendini bu kadar ezdirme neden izin veriyorsun. İş yok diye kendini bu hale mi sokacaksın. Yazık ordaki kadınlara ahlak dışı espriler
Hastane gidaHangi sektörmüş bu ya? Genelde böyle olmaz ama genelde böyle olabilir
İnşallah teşekkür ederimEvet çok fazla ayrıntı bilmeleri garip baştan mesafe kurmak gerekliymiş.Umarim daha az sorunlu bir yerde iş bulursunuz
Şu vizyonsuz insanlardan kurtar kendini yoksa seni de içine alırlarAfedersin alt altta üstte gibi konuşmalar donuyor
Her gün ise nefret ederek geliyorum.Şu vizyonsuz insanlardan kurtar kendini yoksa seni de içine alırlar
Görseler bile onları ilgilendirir miÖpüşürken gördüler mi çok rahatsız oluyorsan bi sorumlu vardır onunla konuş
Evet ilgilendirir cunku is yerleri manitayla opusme yeri degildir. He bunu dedikodu malzemesi yapmaksizin mudure sikayet edip ikinizi de kovdursa daha profesyonel bir hareket olur.Görseler bile onları ilgilendirir mi
Evet ilgilendirir yeri orası değil çünkü şikayet olsa ahlak dışı kod verirler çıkış içinGörseler bile onları ilgilendirir mi
Aradan zaman geçti baya birEvet ilgilendirir yeri orası değil çünkü şikayet olsa ahlak dışı kod verirler çıkış için
Diğer kişi iş degistirdiEvet ilgilendirir cunku is yerleri manitayla opusme yeri degildir. He bunu dedikodu malzemesi yapmaksizin mudure sikayet edip ikinizi de kovdursa daha profesyonel bir hareket olur.
Olsun sonuçta şahit var hak etmişsin konuşmayı iş yeri orası 32 yaşında koca kadınsın bunu bilmen lazım böyle hareket edersen onlar da arkandan dalga geçip konuşurAradan zaman geçti baya bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?