Allah aşkına yapmayın, evli barklı adamın adını çıkarıp huzurunu bozmayın.Belli ki benden hoşlndı
evet bu açıdan hiç bakmamıştımAllah aşkına yapmayın, evli barklı adamın adını çıkarıp huzurunu bozmayın.
Demek ki masum bir insana da bu şekilde iftira atılabiliyormuş, nasıl oluyor diye anlyamıyordum ben
Yani düşünsene bundan bir iki kişiye böyle histerik histerik bahsetse burdaki gibi,herkes acaba diyecek.evet bu açıdan hiç bakmamıştım
bu burada böyle senaryolar yazabiliyorsa etrafındaki insanlara da bahsediyordur ki nitekim birine sormuş bile
ayyyy adamın eşinin kulağına gidecek kadar bi yakınlık yoktur umarım kimseyle arasında durduk yere huzursuzluk çıkaracak
sende duruma resim bırakma o zaman sen bırakınca oda bakar bunda ne var baksınMüdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Bence sen ondan hoşlanıyorsunBence kendsnden hoşlandğmı düşündü
Aynen öyle din kültürü branşı bir de herkesle iletişim halinda olmak zorunda değil, rehberlikciyim ben maalesef herkesle daha çok muhatap olunca numaram daha çok kişide varÖğretmen olduğunuzu yeni farkettim , iş gereği herkesin herkeste numarası var yazmışsınız , ne alaka yani? Okulda sadece samimi olduklarımın numarası vardır bende , muhabbetim olmadığı insanları da kimse zorla eklettiremez yani..
Ne yalan söyleyeyim benim işyerimde böyle birşeyler gelse kulağımı derinine irdelemeden ateş olmayan yerden duman çıkmaz der bi işkillenirimYani düşünsene bundan bir iki kişiye böyle histerik histerik bahsetse burdaki gibi,herkes acaba diyecek.
Hep diyoruz ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye, demek ki bu şekilde çıkartılıyor o duman.
Yazık karısının kulağına gitse durduk yere tatsızlık
gormemesini istedigin kişileri seçebiliyorsunBI başladım mı hepsi sırayla geçiyor zaten .
Mesela bende özel telefonumu şitkette kullanırım.
O yüzden resim veya söz paylaşmam . Ne gerek var yanı . Bakıcakları belli .
Müdür bakmıyordur doğal benımde patronum bakmaz . Elinde iphone var ama anlamaz ordan
Öyle şeylerle de ugraşmam . Çünkü internet alemıne koydugun şeylerı bence ulaşabılıtesı yuksek .gormemesini istedigin kişileri seçebiliyorsun
Ohaa diyorum bende rehberimdeki herkesin durumuna bakarım evlive 2 cocugum var bana art niyetli geldiniz...Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
Neden benden yana bu kdr olmsuzsn hoşlandğnı hissettmmolamaz mı imkansz mı
duruma bakan asiksa durumuma baktimi diye bakanda asik olabilirden vardim bu kaniya ^_^Vay be nerdrn vardın bu kanıya
duruma bakan asiksa durumuma baktimi diye bakanda asik olabilirden vardim bu kaniya ^_^Vay be nerdrn vardın bu kanıya
Herkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsam
Tamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı
Mad3m otomatik geçş herkesnkne niye bakmyt ben ne koysam 10 tanr de olsa üşenmeyio bakyr
Ben şiir çok seven biryrm arada aşk şiiri aşk sözleri paylaşyrm acaba yanlş mı anladı beni
Paylaşmlarmı sanrm yanlş anladı kendsnden hoşlandğmı düşündü on tane foto koysam da bakyr hepsne
Bence kendsnden hoşlandğmı düşündü
Belli ki ilgsni çektm herkesnkne bakmyrmş
Belli ki benden hoşlndı
kimsenin günahını almak istemem ama, günahı boynuna zatenbelli ki adam sizde takıntı olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?