İş arkadaşımın tavrı

Allah aşkına yapmayın, evli barklı adamın adını çıkarıp huzurunu bozmayın.
Demek ki masum bir insana da bu şekilde iftira atılabiliyormuş, nasıl oluyor diye anlyamıyordum ben
evet bu açıdan hiç bakmamıştım
bu burada böyle senaryolar yazabiliyorsa etrafındaki insanlara da bahsediyordur ki nitekim birine sormuş bile
ayyyy adamın eşinin kulağına gidecek kadar bi yakınlık yoktur umarım kimseyle arasında durduk yere huzursuzluk çıkaracak

Yani düşünsene bundan bir iki kişiye böyle histerik histerik bahsetse burdaki gibi,herkes acaba diyecek.
Hep diyoruz ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye, demek ki bu şekilde çıkartılıyor o duman.
Yazık karısının kulağına gitse durduk yere tatsızlık

Aynen öyle din kültürü branşı bir de herkesle iletişim halinda olmak zorunda değil, rehberlikciyim ben maalesef herkesle daha çok muhatap olunca numaram daha çok kişide var

Ayrıca neden başkasına sordun ki? Senin yüzünden adamın adı çıkacak. Ayıp yaa
Allah akıl fikir versin

Ne yalan söyleyeyim benim işyerimde böyle birşeyler gelse kulağımı derinine irdelemeden ateş olmayan yerden duman çıkmaz der bi işkillenirim
bundan sonra böyle birşey durduğumda 2 kere değil 20 kere düşüneceğim yargılamadan önce
yazık inşallah gitmez karısının kulağına ya

gormemesini istedigin kişileri seçebiliyorsun

gormemesini istedigin kişileri seçebiliyorsun
Öyle şeylerle de ugraşmam . Çünkü internet alemıne koydugun şeylerı bence ulaşabılıtesı yuksek .
Görülmesini istemedıgım seylerı koymam.
Kafam rahat olur ..
Aman şu bakmasın aman bu bakmasın dıye kafa yorcak zamanımda yok açıkcası.

Ohaa diyorum bende rehberimdeki herkesin durumuna bakarım evlive 2 cocugum var bana art niyetli geldiniz...

Bacım obsesif misin? Whatsappta durum paylaşmayı dünyanın en gereksiz işi olarak görüyorum ama hadi sen paylaşıyorsun tamam. Adamın çok bakmasından rahatsız olduysan gir ayarlardan durumumu bu kişiden gizle kısmını aç adamı engelle. Gidip sherlockluk yapıp millete sorma senin de durumuna bakıyor mu diye. Bir de burda gelip acayip bir beyin fırtınası sonucu adamın senden hoşlandığı çıkarımını yaptınm resmen ayakta alkışlıyorum seni. O zaman şey yapalım artık rehbere birini kaydederken adının yanına medeni durum evli, durumlarına bakma yazalım. Tövbe tövbe

Herkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsam

Tamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı

Mad3m otomatik geçş herkesnkne niye bakmyt ben ne koysam 10 tanr de olsa üşenmeyio bakyr

Ben şiir çok seven biryrm arada aşk şiiri aşk sözleri paylaşyrm acaba yanlş mı anladı beni

Paylaşmlarmı sanrm yanlş anladı kendsnden hoşlandğmı düşündü on tane foto koysam da bakyr hepsne

Bence kendsnden hoşlandğmı düşündü

Belli ki ilgsni çektm herkesnkne bakmyrmş

Belli ki benden hoşlndı

belli ki adam sizde takıntı olmuş..

bu rahatsızlığı ortadan kaldırmanın en iyi yolu durumunuzu o kişiye kapatmak. sırf o bakıp sizi rahatsız ediyor diye neden istediğiniz gibi paylaşım yapamayacakmışsınız ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…