• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın tuhaf davranışı

Ben de kamudayım, kek, poğaça vs getiriliyor. Her gün olmaz ama bazen olur, neticede evde yapılıyor, kalemde dağıtılıyor.
Is arkadaslarinizla böyle gereksiz muhabbetlere girmenize ne gerek var. Işinizi yapın ve gidin.
Hali hazirda gereksiz kaynaşalım merakınız yüzünden daha 1 ayda insanlarla yuzgoz olmuşsunuz zaten. Sizi ciddiye almalarını istiyorsaniz makul derecede ciddi olursanız iş arkadaşlarınız zaten size "tuhaf "yaklaşamaz

iş arkadaşınızın yerinde olsam siz yokmussunuz gibi davranmaya devam ederdim...

Is arkadaslarinizla böyle gereksiz muhabbetlere girmenize ne gerek var. Işinizi yapın ve gidin.
Hali hazirda gereksiz kaynaşalım merakınız yüzünden daha 1 ayda insanlarla yuzgoz olmuşsunuz zaten. Sizi ciddiye almalarını istiyorsaniz makul derecede ciddi olursanız iş arkadaşlarınız zaten size "tuhaf "yaklaşamaz
Pardon ?

Merhabalar bi kamu kurumunda memurum . O kamu kurumuna başlayalı bir buçuk ayoldu yeniyim yani.başka birimde çalışan bayan var yaşça büyük benden kendisi ile iş gereği konuşuyorum . Yani iş yerimdeki herkese sıcak kAnlı olmaya çalışıyorum o bayanla da öyleyim . Öğle arası bir gün eşimle yemeğe gitmiştik iş arkadaşlarım da geldi aynı yere . Çünkü yaşadığımız yer küçük karşılaşmamak mümkün değil.sonra şakasına takıldım kocamla romantik yemek yiyecektik yiyemedik diye şakalaşmıştım karşılaştığımızda. Her neyse bugün yine eşimle yemeğe gidecektik ben de şakasına gelcek misiniz oraya bi romantizm yaşatmıyorsunuz falan diye şakasına takıldım o da şakasına takıldı gelmeyiz siz takılım dedi bende tmm ambiansımızı bozmayın dedim bu lafından sonra aa niye öyle dedin şimdi diye gergin konuşmaya başladı merdivenlerden inerken de Allahım yarabbim falan dedi. Ben dediğim cümlede bir kötülük göremiyorum. Çünkü daha önce üZerine şakalaştığımız bir konu idi . Yoksa durduk yere olmadı . Sonra ben eşimin yanına gttim olayı ona da anlattım eşimde konuş onla alınma falan de kusura bakma falan de dedi. Ben de mesaj attım beni yanlış anladın diye şaka yapmıştım tamam şaka ise sorun yok dedi . Ama soğudum yani . Bir de daha önce börek götürmüştüm aynı odada ki iş arkadaşlarıma verdim çünkü herkese dağıtacak kdr çok yoktu kendisi de girdi odada alır mısın dedim yok dedi canım istemedi dedi. Sonra koridor da karşılaştık yüzüme bakmadı . Sonra başka iş arkadaşım o triplidir dedi. Çalıştığım iş yeri küçük ama soğudum yani böyle gergin tepki vermesinden . Keşke kendi kabuğuma çekilip kimse ile diyaloğ kurmasaydım dedim
Şey gibi olmuş. "Kocam var benim, kocam romantik, kocam var" gibi.
Arkadaşınızın verdiği tepki normal geldi. Sizin şakanız abartılı

Bana şaka değil de beni çok seven kocam var, biz hala çok romantigiz vs vurgusu yapmışsınız gibi geldi. Hanı sosyal medyada öyle yapan çok ya artık günlük hayatta da yapıyorlardır. Öyle bir şey yani

Back
X