• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın tuhaf davranışı

Kusura bakmayın ama şakanızı abartmışsınız. Doğrusu, 1 buçuk aylık yeni iş ortamınızda bu kadar fazla şakacı olmanız da bana tuhaf geldi. Siz abartmışsınız, o da abartmış.
Böreğe gelince, kadının tribini tavrını bilmem ama ben de olsam şu dönemde kimsenin elinden birşey almazdım, gerek var mı?
Konuyla full alakasız olacak ama nickinizin altındaki yazıyla alakalı birşey soracağım gürcü müsünüz 😊

Ayyy en sinir oldugum insan profili butunusunuz:
1- kocaaaaaaaggggm diyen kadinlar
2- her seyi kocisleri ve kendi etraflarinda donuyor zannedenler
3- donmese bile donuyormus gibi davranan/konusanlar
4- bir sakayi karsidaki insani bunaltacak kadar uzatanlar
5- karsi taraf mesafe koyunca “aaa durduk yere trip atti, ay deli midir nedir ayol?” Kafasindakiler

tebrik ediyorum, 5’i 1 yerde gibisiniz 😂👏🏻

Kamuda işe girmeden önce kamu kurumlarını ciddi, resmi, elit bir çalışma ortamı sağlar sanıyordum, ne safmışım 🤭😃
Bu ve bunun gibi aşırı "samimi" söz ve şakalar bence komik değil, hadsizlik.
Keşke bana söylese de biri cevabını alsa :)

Üst üste tekrarlayınca kadına mesaj vermiş gibi olmuş..İnsanları çok tanımadan fazla samimi şakalar problem yaratır.İmajını yok yere sarsmışsın..Bende sevmem kocam kocam diyen kadınları..Şaka bile olsa irrite edici geliyor..Özel hayatını biraz gizemli ve veri planda tutarsanız saygı duyulan biri olursunuz..

Sempatik değil, itici bir şaka. Lokanta ortak kullanılan bi yerdir..
Lokanta sahibi şakanızı duysa sizi bir daha lokantasına almaz..müşterisini kovalıyorsunuz.

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Çalışmak için gidilen bir yere börek yapıp götürmenin mantığı nedir?10 yıldır çalışıyorum kimseden böyle gereksiz bir davranış görmedim.
Bence şaka yapmayı da beceremiyorsunuz ciddi ve profesyonel olun işyerine güne gider gibi borekler açıp gitmeyin

Şakanın uzatılması insanı bozabilir yani tadında bıraksaydınız iyi ki size dönüp ‘tamam güldük bitti’ dememiş 😂

Çalışmak için gidilen bir yere börek yapıp götürmenin mantığı nedir?10 yıldır çalışıyorum kimseden böyle gereksiz bir davranış görmedim.
Bence şaka yapmayı da beceremiyorsunuz ciddi ve profesyonel olun işyerine güne gider gibi borekler açıp gitmeyin
Çalışılan yere göre değişir. Biz börek,poğaça,kek,sarma getirirdik nöbette yiyebilmek icin. Tabii virüsten önce.

Hemen konu kurcalamaya gidiyoruz o zaman 😂
Ben de şimdi baktım da kocasının ona karşı ne kadar sevgisiz, çocuğuna karşı ilgisiz olduğuna dair konu açmış, hatta ilk yorumu da siz yazmışsınız zaten boşanmazsınız diyerek.

Kadın kavgalarda çocuğumuz var diye barışmaya çalışırken adam banane bana mı sordun hamile kalırken ben zaten çocuğu istemiyordum kendin yaptın diyormuş, zaten çocukla da ilgilenmiyormuş ben light mıyım, sen annesin senin görevin diyormuş.
Kadına da hiç iyi davranmıyormuş, kadın sitem edince de o zaman kararını ver diyormuş evlilikleri için.

Böyle bir adama da nasıl kocam kocam romantizm diyebiliyorlar akıl almıyor.
Demese belki daha fazla değeri olur halbuki.
Konu sahibi inanılmaz itici geldi bana.

okurken bile itici buldum.

Kocacımmmmm diye bağırmışsınız gibi duruyor. Gereksiz bir şaka zaten bir de üstüne uzatmışsınız.
Bence o sizden soğumuştur.

Benim calisma arkadasim boyle bir sey dese 'Acaba ne problemi var esiyle de gizlemek icin surekli kocamla cok romantiginiz imasi yapiyor' derim. Is ortamindan arkadaslik tercih ettigim bir durum degil, benim evlendigimi dahi aylar sonra ogrenen calisma arkadaslarim oldu, izindeydim Turkiye'ye tatil gidip geldim saniyorlarmis halbuki evlenmeye gitmistim. Ozellikle 1.5 aylik calisma ortami icin cok fazla geldi bana bu diyaloglar.

Gereksiz bir şaka olmuş en baştan beri. Sonrada uzatmışsınız. Bence de kusura bakmayın falan deyin bir daha da böyle gereksiz şakalar yapmayın.Biraz mesafeli olun yakın arkadaşınız değil sonuçta. Insanları uzaklaştırırsınız kendinizden.

Ben de şimdi baktım da kocasının ona karşı ne kadar sevgisiz, çocuğuna karşı ilgisiz olduğuna dair konu açmış, hatta ilk yorumu da siz yazmışsınız zaten boşanmazsınız diyerek.

Kadın kavgalarda çocuğumuz var diye barışmaya çalışırken adam banane bana mı sordun hamile kalırken ben zaten çocuğu istemiyordum kendin yaptın diyormuş, zaten çocukla da ilgilenmiyormuş ben light mıyım, sen annesin senin görevin diyormuş.
Kadına da hiç iyi davranmıyormuş, kadın sitem edince de o zaman kararını ver diyormuş evlilikleri için.

Böyle bir adama da nasıl kocam kocam romantizm diyebiliyorlar akıl almıyor.
Demese belki daha fazla değeri olur halbuki.
Konu sahibi inanılmaz itici geldi bana.
Şakanın kakasını çıkartmasının sebebi de eşiyle olan sorununu kamufle etmek demek ki. İstiyor ki herkes büyük aşktan öğle yemeği yiyoruz ayrı duramıyoruz vs sansın, öyle bilsin. Üzücü..

İş yerinde hele ki 1,5 aylık süreçte sıcakkanlı davranan birine ben pek sıcak davranmam. Bu benim yapılma ilgili. Sosyal bir kişiliğim olmasına karşın iş hayatında özele yaklaşmamaya gayret ederim.

Plazada çalışmadığımız için kamuda çalışanlara anormal gelmez bu durum :olamaz:

Merhabalar bi kamu kurumunda memurum . O kamu kurumuna başlayalı bir buçuk ayoldu yeniyim yani.başka birimde çalışan bayan var yaşça büyük benden kendisi ile iş gereği konuşuyorum . Yani iş yerimdeki herkese sıcak kAnlı olmaya çalışıyorum o bayanla da öyleyim . Öğle arası bir gün eşimle yemeğe gitmiştik iş arkadaşlarım da geldi aynı yere . Çünkü yaşadığımız yer küçük karşılaşmamak mümkün değil.sonra şakasına takıldım kocamla romantik yemek yiyecektik yiyemedik diye şakalaşmıştım karşılaştığımızda. Her neyse bugün yine eşimle yemeğe gidecektik ben de şakasına gelcek misiniz oraya bi romantizm yaşatmıyorsunuz falan diye şakasına takıldım o da şakasına takıldı gelmeyiz siz takılım dedi bende tmm ambiansımızı bozmayın dedim bu lafından sonra aa niye öyle dedin şimdi diye gergin konuşmaya başladı merdivenlerden inerken de Allahım yarabbim falan dedi. Ben dediğim cümlede bir kötülük göremiyorum. Çünkü daha önce üZerine şakalaştığımız bir konu idi . Yoksa durduk yere olmadı . Sonra ben eşimin yanına gttim olayı ona da anlattım eşimde konuş onla alınma falan de kusura bakma falan de dedi. Ben de mesaj attım beni yanlış anladın diye şaka yapmıştım tamam şaka ise sorun yok dedi . Ama soğudum yani . Bir de daha önce börek götürmüştüm aynı odada ki iş arkadaşlarıma verdim çünkü herkese dağıtacak kdr çok yoktu kendisi de girdi odada alır mısın dedim yok dedi canım istemedi dedi. Sonra koridor da karşılaştık yüzüme bakmadı . Sonra başka iş arkadaşım o triplidir dedi. Çalıştığım iş yeri küçük ama soğudum yani böyle gergin tepki vermesinden . Keşke kendi kabuğuma çekilip kimse ile diyaloğ kurmasaydım dedim
Valla bir aylık olduğum bir yerde herhangi birine eşimle romantik yemek yiecegiz gelmeyin demek espiri olarak da pek hoş gelmedi açıkçası. Ayrıca neden size karşı herkesin sıcak olmasını bekliyosunuz ki onunda yapısı odur .herkesle iletişimde olmak zorunda değilsiniz onunla da yakın olmayın ve fazla espiri yapmayın yeni tanıştığınız insanlara.

Back
X