- 27 Nisan 2012
- 15.671
- 18.788
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kamudayim hiç işe borek yapıp gitmişliğim yok ne münasebet...Plazada çalışmadığımız için kamuda çalışanlara anormal gelmez bu durum![]()
Gereksiz muhabbet etmişsiniz ne gerek vardı daha yeni girdiğiniz işyerindeki kişilerle romantizm muhabbeti yapmaya ?Merhabalar bi kamu kurumunda memurum . O kamu kurumuna başlayalı bir buçuk ayoldu yeniyim yani.başka birimde çalışan bayan var yaşça büyük benden kendisi ile iş gereği konuşuyorum . Yani iş yerimdeki herkese sıcak kAnlı olmaya çalışıyorum o bayanla da öyleyim . Öğle arası bir gün eşimle yemeğe gitmiştik iş arkadaşlarım da geldi aynı yere . Çünkü yaşadığımız yer küçük karşılaşmamak mümkün değil.sonra şakasına takıldım kocamla romantik yemek yiyecektik yiyemedik diye şakalaşmıştım karşılaştığımızda. Her neyse bugün yine eşimle yemeğe gidecektik ben de şakasına gelcek misiniz oraya bi romantizm yaşatmıyorsunuz falan diye şakasına takıldım o da şakasına takıldı gelmeyiz siz takılım dedi bende tmm ambiansımızı bozmayın dedim bu lafından sonra aa niye öyle dedin şimdi diye gergin konuşmaya başladı merdivenlerden inerken de Allahım yarabbim falan dedi. Ben dediğim cümlede bir kötülük göremiyorum. Çünkü daha önce üZerine şakalaştığımız bir konu idi . Yoksa durduk yere olmadı . Sonra ben eşimin yanına gttim olayı ona da anlattım eşimde konuş onla alınma falan de kusura bakma falan de dedi. Ben de mesaj attım beni yanlış anladın diye şaka yapmıştım tamam şaka ise sorun yok dedi . Ama soğudum yani . Bir de daha önce börek götürmüştüm aynı odada ki iş arkadaşlarıma verdim çünkü herkese dağıtacak kdr çok yoktu kendisi de girdi odada alır mısın dedim yok dedi canım istemedi dedi. Sonra koridor da karşılaştık yüzüme bakmadı . Sonra başka iş arkadaşım o triplidir dedi. Çalıştığım iş yeri küçük ama soğudum yani böyle gergin tepki vermesinden . Keşke kendi kabuğuma çekilip kimse ile diyaloğ kurmasaydım dedim
Bi bana saçma gelmemiş muhabbet şükürİş arkadaşlari gelip masalarina mi oturdular acaba dan diye?
Öyle bir durum yoksa sirf aynı mekana geldiler diye yok romantik yemek yiyecektik, yok ambiyans bozumayin filan kadinin sinirleneceği kadar var yani.
Mekani kapatin o zaman yahu, ne romantizmiyse o kadar...![]()
Abartmayın isterseniz. En iyi Holdingte de çalıştım, şimdi kamudayım. Kek,kurabiye tarzı her zaman arkadaşlarimiz ikramlik getirir herkese dağıtırdı. Sizin kafanızda ki gibi gün yapılıyor imajı olmuyor. Çayın kahvenin yanina insanlar kurabiyesini yiyerek çalışıyorÇalışmak için gidilen bir yere börek yapıp götürmenin mantığı nedir?10 yıldır çalışıyorum kimseden böyle gereksiz bir davranış görmedim.
Bence şaka yapmayı da beceremiyorsunuz ciddi ve profesyonel olun işyerine güne gider gibi borekler açıp gitmeyin
Hıc sasırmadım, genelde bu tip adamların eslerı *kocammmmmmmm* diyor cunku.Ben de şimdi baktım da kocasının ona karşı ne kadar sevgisiz, çocuğuna karşı ilgisiz olduğuna dair konu açmış, hatta ilk yorumu da siz yazmışsınız zaten boşanmazsınız diyerek.
Kadın kavgalarda çocuğumuz var diye barışmaya çalışırken adam banane bana mı sordun hamile kalırken ben zaten çocuğu istemiyordum kendin yaptın diyormuş, zaten çocukla da ilgilenmiyormuş ben light mıyım, sen annesin senin görevin diyormuş.
Kadına da hiç iyi davranmıyormuş, kadın sitem edince de o zaman kararını ver diyormuş evlilikleri için.
Böyle bir adama da nasıl kocam kocam romantizm diyebiliyorlar akıl almıyor.
Demese belki daha fazla değeri olur halbuki.
Konu sahibi inanılmaz itici geldi bana.
Ben de kamudayım, kek, poğaça vs getiriliyor. Her gün olmaz ama bazen olur, neticede evde yapılıyor, kalemde dağıtılıyor.Ben de kamudayim hiç işe borek yapıp gitmişliğim yok ne münasebet...