• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşının eski sevgilisine aşık olmuş

Asıl ofkelenmesi gerekilen kisi konu sahibi. Fake değilse tabi..
Böyle rezil bir olayda tanimasan bile hemcinsin ezilen kandirilan kadının yanjnda olman gerekirken buraya konu açıp çok normal birşeymiş gibi fikir mi soruyorsun ? O karaktersize hiç bişey söylemiyorum herkes söylemiş zaten de karisinin üzerinde ki hakkını nasıl ödeyeceksin Allah size biraz akıl ve vicdan versin.

Bence is arkadasinin eski sevgilisi sensin senle konusuyor.. Burda sadece senin istedigin konuda yorum yapilmiyo olay tum haliyle yorum yapildigi icin o sozde bahsettigin kiza da yorum yapilmasi kendi acindakini alip ona gore davranacaksin gibime geldi. Zira burda o kadar ciddi dertler varki bu konuyla ilgili paylasim yapmazdin o sahis sen olmasaydin diye dusunuyorum

Söyle arkadaşına, kendi karısıda eski sevgilisiyle geçen gün çarşıda karşılaşmış kahve içmişler.

Acaba kendisinin bu durumdan haberi var mı ?:KK14:

Yaaa canım bu işler böyle, vururken vurulursun :KK50:

Görüşülen kız hakkında buraya yazıp ortalığı karıştırmak istemiyorum..
Ama herkes ne yazmak istediğimi anladı diye düşünüyorum.. :KK53:
Anlayanlar beğendi bile.. :halay:

Sendende bahsetmek isterdim, sende yukarıdaki yazımı oku :KK11:

nasıl bir vicdansızki esini degilde iş arkadasını düsünüyor . heyecan bittiyse ayrılsın oyle baksın yoluna serf yoksunu

Söyle arkadaşına, kendi karısıda eski sevgilisiyle geçen gün çarşıda karşılaşmış kahve içmişler.

Acaba kendisinin bu durumdan haberi var mı ?:KK14:

Yaaa canım bu işler böyle, vururken vurulursun :KK50:

Görüşülen kız hakkında buraya yazıp ortalığı karıştırmak istemiyorum..
Ama herkes ne yazmak istediğimi anladı diye düşünüyorum.. :KK53:
Anlayanlar beğendi bile.. :halay:

Sendende bahsetmek isterdim, sende yukarıdaki yazımı oku :KK11:

Şakaaaa. Emin misiniz?

Karılar evde kendileri yirtsin temizlik ütü bulaşık çamaşır çocuk derken adamdaki üzüntüye bak arkadaşına mahcup hissediyo evdeki karısını düşünen yok boylelerine Rabbim yağmurlu günlerde su içmeyi nasip etmesin inşallah:dua:

Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye . Evliliği karısı önemli değil tabi , is arkadaşına karşı mahçup olmuş, ne kadar erdemli bi insan mis öyle arkadaşın . Sende durumu idrak edemedin herhalde , karısını aldatan adamı anlayıp derdini buraya yazmışsın Oha !

Çok iyi yapmış aferim.karısını da boşversin,çocuğunu da boş versin hatta arkadaşını da boşversin uçkurunun keyfine hayatını yaşasın.ama mümkünse adam diye ortalıkta dolaşmasın.

Senmisin o whatsappden konuştugu kiz?
Banada öyle geldi nabız yokluyor bence çünkü aklı selim olan her insan böyle iğrenç bir konu hakkında bize danışacağına arkadaşına bunun yanlış olduğunu söylerdi.

Ya böyle kaç olay dinledim çevremden.. Anlatamam..
En basiti, erkeğin biri iş yerinden bir kız ile birlikteydi.. Evli ve bir çocuğu vardı erkeğin.. Hep oyaladı kızı.. Oyalarken boşta durmadı.. Otellere götürdü.. Karısını öyle sevmiyordu ki, ikinci çocuk oldu.. Ama kız bu hikayeye hep inandı..
Ya kendisine bir çocuk vermiş kadına bunu yapan, bana neler yapar diyemiyor şu kadınlar.. Bu kadar mıyız?? O kadın evli olduğunu bildiği halde devam ediyor.. Birlikte olsalar dahi iki yıl sonra hep bir güvensizlik olacak aralarında.. Ya biri varsa sorusu çıkmayacak akıllarından.. Nihayetinde evli erkekle görüşen kıza, evli iken başkası ile görüşen erkekten ne bekleyebilirsin??
İnsanlar özgürdür ama başkasının özgürlüğünü çiğnemeden.. Boşansın ne yapıyorsa yapsın..
Keşke eşi öğrense, öyle bir hayasız o çocuğu da göremez, diğer hayasız kadın da ikinci kadın davası ile uğraşır..

Not: Banlanmamak için adam bile olmayan biri için erkek demek durumunda kaldım.. Üzgünüm..

Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.

Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım

Evdeki çocuğu ve eşine karşı mahçup değil de iş yerinde ki arkadaşlarına karşı mı mahçup? Aynen okutabilirsin Şer....in önde gideniymiş dersin :)
Bu konuda ban yiyebilirim hiç üzülmem.

Back
X