• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşının eski sevgilisine aşık olmuş

Is arkadasina karsi acayip mahcup karisina ve cocuguna karsi mahcup falan degil ne kadar da karakterli bir erkek zor bulunur bu devirde (!)

İş arkadaşına karşı mahçup ama evde onu bekleyen eşine ve çocuğuna karşı değil sanırım. Şu an düşündüğü iş arkadaşı ailesi değil, Allah ıslah etsin ya. Ne yorum bekliyor bu insanlardan utanmadan. Onun konuşan kişi de ayrı bi utanmaz. Hayır sizi de anlayamadım. Sizde kadınsınız ve bu durumu nasıl değerlendirdiniz de arkadaşınız size bi oraya da sorsana demiş. Düpedüz aldatıyor. Sebep mi olur? Karısnın çocuğunun günahına girmese bari.

Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.

Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım
Eşine karşı mahçup değil de iş arkadaşına mı mahçup yuhh artık sizde bunu bize soruyorsunuz bu ne geniş hayatlar maşallah parsel parsel...

Mahçup olacağı kişi iş arkadaşı değil 9 yıllık eşi !
Bir de kalkmıs akil istiyormuş hödük !!

adam evli evli ve baba........
karısına karşı sen suçluluk hissetmiyorsun da arkadaşına destek veriyorsun?

Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.

Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım

Arkadasina mahcup olana kadar esinden, 1 yasindaki cocugundan utansin el guzeli arkadasiniz.
Ayip be..
o evli adamla yazisip umut veren nefsi bozuk kadininda Allah mustahakini versin.

Karısına ve çocuğuna yaptığı haksızlıktan bihaber arkadaşınız işarkadaşına karşı mahçubiyet duyuyorsa söylenecek ne olabilir ki?
Acaba karısı evliliğinde mutlu mu, elalemle mesajlaşıyor mu?
Arkadaşınız tipine güvenmesin güzelliğe 40 günde doyulur güzel huya 40 yılda doyulmazmış... karısını kocasını aldatanların tipik mazereti evliliğin heyecanını kaybettiği safsatası! Evliliğine çeki düzen vermek yerine gidip başka hayatlara sokulmak evdekileri düşünmeden
Arkadaşınıza selam söyleyin arkadaşına mahçup olacağına karısına ve çocuğuna karşı yaptığı haksızlık dolayısı ile kahrolsun!!!

Yazık çok yazık.Bize soracağınıza kendiniz durumun ne kadar vahim olduğunu anlatsaydınız arkadaşınıza keşke.Ayrıca mahcup ve suçlu hissetmesi gereken kişi sadece arkadaşı değil en başta eşi.

once adam olsun gelsın öyle yardımcı olalım
sızın bu ıgrenclıkte ne ısınız var konu sahıbı ? ben bu vebale gıremem benı boyle muhabbetlere cekme nıye demıyorsunuz normal ! ınsanlar gıbı ?

Öncelikle kendi eşine yaptığı saygısızlık. Arkadaşının sevgilisine aşık olmuş arkadaşından utanacagina karısından evladından utansın.yazik kadına ve çocuğa.. söyleyin kendisine evlilik çocuk daha kutsal ve önemlidir.gecici duygulara kapılıp yuvasını dağıtırsa olan o yavruya olur ömrü boyunca taşıyacağı yarayı düşünsün çocuğunun.insan belli bir dönemden sonra tek kendi duyguları icin yaşamaz ( uçkuru icin de).madem öyle ayrılsın eşine ve çocuğuna daha fazla kötülük yapmasin. Unutmasın kimse yaptığının karşılığını cezasını çekmeden ölmez.

Şöyle pisliklerle niye muhattap oluyorsun ki? Yediği şu naneyi sana rahatça anlatamaması lazımdı.

Bi de karısından önce arkadaşına mahcup hissetmesi iyice çileden çıkarıyor insanı

Son düzenleme:
Sizin böyle bir adamla böyle iğrenç bir konuya dahil olup akıl istemenizde çok enteresan:işsiz: Kesinlikle güvenilmeyecek bir adam. Hem iş arkadaşının arkasından iş çeviriyor onun eski sevgilisine göz dikiyor (aşktan falan bahsetmesin) hemde bebeği var ve evli..Bu adama söyleyecek bir şey var ama hiç banlanmadım değeceğinide sanmıyorum ama çok çok sinirlendim:sinirli: Siz neden böyle bir insanla arkadaşsınız ve neden bu kadar konunun içindesiniz acaba? bu insan ne karısını ne de o bebeği haketmiyor yazık..

Back
X