• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşlarının önceliği:((

greengarden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
20
3
1
45
Arkadaşlar merhaba sorun eşimin is arkadaşları ile olan ilişkisi ben çok fazla samimi olmasını istemiyorum çünkü kızlı erkekli çok fazla samimi olduğunu düşünüyorum.Esim bana sormadan arkadaşları ile plan yapmış isten ayrılan bi arkadaşına ev ziyaretine gideceklermis bende haftasonu birlikte vakit geçirmek istediğini yaptığı planlardan neden haberim olmadığını söyledim 3 gündür konuşmuyoruz.Arkadaşları ile giderse ne tepki vereceğimi gitmezse de ne tepki vereceğimi bilmiyorum.Sizce ben mi abartıyorum:((

Eşimin plan yapmadan önce beni bilgilendirmesini isterim. Çünkü her evin bir rutini, diğer eşin beklentileri vardır. Biri bana bir şey sorduğunda eşimle konuşayım, müsait zamansa gelirim derim. Tamam ben gelirim demem. O bana sormadan plan yapsın istemem. İzin alması değil mesele beni bilgilendirmesi. Eşim hasta mesela. Kronik bir rahatsızlık, iyiyken kötü oluyor ve yanında beni istiyor. Ya ben sana söylemedim ama söz vermiştim işim var diyemem, demem. Bana kabalık gibi geliyor bu tür şeyler. Eşimden de aynı düşünceyi beklerim.

Arkadaşlarıyla plan yapmasında bi sakınca yok bence bende eşimde kendi arkadaş grubumuzla plan yaparız kız erkek karışık bizim grupta mesela ama arkadaşım yani hepsi neticede. Ama sana haber vermesi lazımdı bu konuda haklısın.

Eşimle aramızda başka hicbir problem yok sadece bu konuda beni ikinci plana attığını düşünüyorum.plan yaptık ayıp olur diyo ama bu arada beni üzmüş oluyor üç gündür ayni evdeyiz ama konusmuyoruz

Onlarda eşlerini getirmiyorsa mesele yok.Ama haber vermesi konusunda uyarmalısın.Anlamıyorsa defalarca söyle sabırla.Kafasına vura vura anca anlıyor kimisi zira.

Benim eşimde gider iş arkadaşlarıya kızlı erkekli yılda 4-5 defa .
Ohhh canıma com com ..Kumandayı alırım keyfime bakarım ,ertesi haftada ne dilersem o planı yaptırırım .
Üzmeyin birbirinizi boş yere..

Eşime hiç karışmam, ama benden habersiz plan yaparsa genelde planını bozmak zorunda kalıyor, şansa bakın:bicak:

Muhakkak söz vermeden sizin müsaitlik durumunuzu öğrenmeli.

Bizde çocuk da olduğu için zaten plansız bir olayımız pek olmuyor.
Sizd çocuk yoksa biraz daha serbest olabilirsiniz bence, ama tabi ki önce sizinle plan yapması konusunda yeniden yeniden konuşun.

Onlarda eşlerini getirmiyorsa mesele yok.Ama haber vermesi konusunda uyarmalısın.Anlamıyorsa defalarca söyle sabırla.Kafasına vura vura anca anlıyor kimisi zira.
onlarda eşlerini getirmiyor hepsi evli değil zaten..ama ben başladı için onu kırmazdım
evde huzursuzluk olmasına musade etmezdim ama o beni üzebiliyor maalesef giderse ne tepki vereceğimi bilmiyorum

Benim eşimde gider iş arkadaşlarıya kızlı erkekli yılda 4-5 defa .
Ohhh canıma com com ..Kumandayı alırım keyfime bakarım ,ertesi haftada ne dilersem o planı yaptırırım .
Üzmeyin birbirinizi boş yere..
ama siz sorun çıkarmıyorsunuz esim ise beni tanıyor ve bu konudaki rahatsızlığımı biliyor

Arkadaşlar merhaba sorun eşimin is arkadaşları ile olan ilişkisi ben çok fazla samimi olmasını istemiyorum çünkü kızlı erkekli çok fazla samimi olduğunu düşünüyorum.Esim bana sormadan arkadaşları ile plan yapmış isten ayrılan bi arkadaşına ev ziyaretine gideceklermis bende haftasonu birlikte vakit geçirmek istediğini yaptığı planlardan neden haberim olmadığını söyledim 3 gündür konuşmuyoruz.Arkadaşları ile giderse ne tepki vereceğimi gitmezse de ne tepki vereceğimi bilmiyorum.Sizce ben mi abartıyorum:KK43:(

Kızlı erkekli çok samimi olmaktan kastınız nedir?

Plan yapılırken hemen o esnada herkesin mutabık olduğu bir gün belirlenmiştir. Muhtemelen hafta sonu için planınız yoktu ve eşiniz de bunu düşünerek plana dahil oldu. Ne var bunda? Ama plan sonrasında sizi bilgilendirmesi gerekirdi.

Abartıdan ziyade itici geliyor bana bu tepkiler. İnsanların yaşam alanlarına bu kadar müdahale etmenin size ne gibi bir getirisi olabilir?

Kızlı erkekli çok samimi olmaktan kastınız nedir?

Plan yapılırken hemen o esnada herkesin mutabık olduğu bir gün belirlenmiştir. Muhtemelen hafta sonu için planınız yoktu ve eşiniz de bunu düşünerek plana dahil oldu. Ne var bunda? Ama plan sonrasında sizi bilgilendirmesi gerekirdi.

Abartıdan ziyade itici geliyor bana bu tepkiler. İnsanların yaşam alanlarına bu kadar müdahale etmenin size ne gibi bir getirisi olabilir?
benim için plan yaptıktan sonra beni bilgilendirmesi nin anlamı yok sonuçta bende onunla sadece haftasonlari vakit geçiriyorum(çocuklarla birlikte) plan yaptıktan sonra bana haber vermesi emri vaki yapmasıyla ayni şey diye dusunuyorum

benim burda gördüğüm tek sorun eşinin sana haber vermeden plan yapmış olması

benim burda gördüğüm tek sorun eşinin sana haber vermeden plan yapmış olması
işyerindeki erkek arkadaşları özellikle de eşinin çok samimi olduğu arkadaşı çok sosyal sürekli her ortama katılıyor erkek arkadaşları ile tatile gidiyor yurtdışına çıkıyor sanırım eşimde rahat olmak istiyor o yüzden bana bu kadar tepki veriyor ama ben o arkadasın in esi kadar rahat değilim oda bunu çok iyi biliyor

benim için plan yaptıktan sonra beni bilgilendirmesi nin anlamı yok sonuçta bende onunla sadece haftasonlari vakit geçiriyorum(çocuklarla birlikte) plan yaptıktan sonra bana haber vermesi emri vaki yapmasıyla ayni şey diye dusunuyorum

Çocuk varsa yüzde bin siz haklısınız bence. Sonuçta belki siz de çocukları ona bırakıp kendiniz başka plan yapabilirdiniz. Ona sormadan yapamazsınız ama, o da size sormadan yapamamalı.

Çocuk olmasaydı çok sık olmamak kaydıyla böyle ani gelişen planlar olabilir, ama çocuk varsa sizin kadar onun da sorumluluğu.

işyerindeki erkek arkadaşları özellikle de eşinin çok samimi olduğu arkadaşı çok sosyal sürekli her ortama katılıyor erkek arkadaşları ile tatile gidiyor yurtdışına çıkıyor sanırım eşimde rahat olmak istiyor o yüzden bana bu kadar tepki veriyor ama ben o arkadasın in esi kadar rahat değilim oda bunu çok iyi biliyor
hımm bu biraz aşırıymış :/ o zaman haklısınız. bu kadar özgürlükçü olmak istiyorsa evlenmeseymiş

hafta sonuna senden habersiz plan yapması olmamış. ama onun dışında ortamda kız var diye kıskançlık yapmanız saçma. herkesin gözü sizin kocanızda değil, artık çıkın şu kafadan.

İş arkadaşlarıyla plan yapmasına kızmam, ama onlara kesin cevap vermeden önce bana sormamasına kızarım. Genelde de sorar.. Hatta aralarında şakalaşırlar "hanım izin verdi" diye.. :KK48:
Yoksa iş arkadaşlarının içinde kız olması beni çok germez. Zaten bütün gün onlarla çalışıyor.. :KK14:

Back
X