- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Arada bir çalışıyor, hiç ihtiyacı olmadığı halde.kv niz çalışıyor mu
belli zaten yazık günah, neyse daha fazla yorum yapmıyımArada bir çalışıyor, hiç ihtiyacı olmadığı halde.
Parayı çok seviyor, aman para harcamayın biriktirin, para daha çok para modunda bir kadın.
huylu huyundan vazgeçmez, ne söyleseniz kar etmez, inşallah en kısa zamanda yavrunuz olur eşiniz de istiyormuş, belki o zaman ancak susar
Oturduğunuz ev kayınvalidenin değilse, sıkıştık ettik diye para istemiyorsanız “bize yetiyor annecim sen üzülme” diyin her seferinde. Diğer durumlar söz konusuysa kv bir mesaj vermeye çalışıyordur.Hayırlı geceler kızlar kısaca geçmeye çalışacağım canım çok sıkıldı. Yanıtlarınıza hemen dönemesem de sabah okuyacağım şimdiden teşekkür ederim.
Yeni evliyim, çalışmıyorum çünkü mesleğim yok. Okuduğum bölümü bırakıp yeni bölüme geçtim.
Evimiz şükür kira değil, eşim devlet memuru. Kendi kendimize yetip gidiyoruz çok şükür.
Derdim şu ki kayınvalidem bana sürekli iş ilanı atıyor. Eşim “ben çalışmasını istemiyorum, çocuk istiyorum 2020’de kpssye girecek olursa memur olur.” şeklinde bir tepki gösterse de kayınvalidem anlamıyor vallahi bıktım şu mübarek ramazanda.
İşe girersem satış danışmanlığı tarzında bir iş bulabilirim ancak ve ben kısa zaman önce kimyasal gebelik yaşadığım için tekrar hamile kaldığımda beden gücümü kullanarak çalışmayı istemiyorum çünkü tekrar düşük yapmaktan korkuyorum. Zaten çalışsam, doğum yaptıktan sonra bebeğime bakacak kimsem yok. Kv uzakta, annem de bakamaz aramızda 40 dk var ve küçük kardeşim var okula gidiyor.
Yani işe girsem hamileyken çalışabileceğim ancak. Çocuk olduktan sonra mecbur çıkacağım işten çünkü asgari ücret karşılığında çalışıp el kadar bebeği bakıcıya bırakmanın hem maddi hem manevi yükü çalışmama değmeyecek. E hamilelik sürecinde çalışmama da maddi olarak ihtiyaç yok.
Kv kpss’ye çalıştığımı biliyor, sürekli ama sürekli memurluk ilanı atıyor halbuki daha önce girmedim puanım yok diyorum yok cahillikten anlamıyor.
Bugün yine konuşurken söyledi, ben de yine aynı cevapları verdim ama oralı olmadı pek. Eşime anlattım o da bıktı artık.
Tekrar kayınvalidem bana iş bulmaya kalktığında ona öyle bir cevap vermek istiyorum ki hem saygısızlık yapmayayım -eşimle aramın bozulmaması için.- hem de kv bana bir daha “iş” demeye cesaret edemesin. Sizin zekanıza güveniyorum şimdiden teşekkür ederim.
Hiç o topa girme. Ufaktan yol yapıyor. Görme duyma anlama. Tam bir sessiz direnç ol.İnşallah o zaman bile susacağını sanmıyor.
Geçenlerde “nasıl çalışayım hamile kalınca ayrılmak zorunda kalacağım” dedim. Aa doğurana kadar çalışırsın ben doğurduktan sonra gelir bakarım dedim.
Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz derdi bana taşınmak herhalde.. Yeğeninin çocuğunu görünce “ay çocuk kaldırmıyor artık kafam” diyor ama ben çalışırsam bakacakmış....
Siz de eşinizde gerekli cevabı vermişsiniz sonrasına yapmaya devam etmiş ve siz de yine eşinize soylemissinjz .bence hata soylememeliudiniz. Çünkü zaten eşiniz çalışmasını istemiyorum demiş net .ben sizin yerinizde olsam mesajı görür ve tek kelime etmem bir daha hiç konusunu açmam yüz yüze konusunu açarsa yine tek kelime etmem hiç konuşmamış gibi ya da o yokmuş gibi davranirim . Biraz psikolojik ilerleyin böyle yaparak sadece kendi huzurunuzu bozarainjz. Eğer psikolojik olarak mucade etmeyi ogrenirseniz her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.Hayırlı geceler kızlar kısaca geçmeye çalışacağım canım çok sıkıldı. Yanıtlarınıza hemen dönemesem de sabah okuyacağım şimdiden teşekkür ederim.
Yeni evliyim, çalışmıyorum çünkü mesleğim yok. Okuduğum bölümü bırakıp yeni bölüme geçtim.
Evimiz şükür kira değil, eşim devlet memuru. Kendi kendimize yetip gidiyoruz çok şükür.
Derdim şu ki kayınvalidem bana sürekli iş ilanı atıyor. Eşim “ben çalışmasını istemiyorum, çocuk istiyorum 2020’de kpssye girecek olursa memur olur.” şeklinde bir tepki gösterse de kayınvalidem anlamıyor vallahi bıktım şu mübarek ramazanda.
İşe girersem satış danışmanlığı tarzında bir iş bulabilirim ancak ve ben kısa zaman önce kimyasal gebelik yaşadığım için tekrar hamile kaldığımda beden gücümü kullanarak çalışmayı istemiyorum çünkü tekrar düşük yapmaktan korkuyorum. Zaten çalışsam, doğum yaptıktan sonra bebeğime bakacak kimsem yok. Kv uzakta, annem de bakamaz aramızda 40 dk var ve küçük kardeşim var okula gidiyor.
Yani işe girsem hamileyken çalışabileceğim ancak. Çocuk olduktan sonra mecbur çıkacağım işten çünkü asgari ücret karşılığında çalışıp el kadar bebeği bakıcıya bırakmanın hem maddi hem manevi yükü çalışmama değmeyecek. E hamilelik sürecinde çalışmama da maddi olarak ihtiyaç yok.
Kv kpss’ye çalıştığımı biliyor, sürekli ama sürekli memurluk ilanı atıyor halbuki daha önce girmedim puanım yok diyorum yok cahillikten anlamıyor.
Bugün yine konuşurken söyledi, ben de yine aynı cevapları verdim ama oralı olmadı pek. Eşime anlattım o da bıktı artık.
Tekrar kayınvalidem bana iş bulmaya kalktığında ona öyle bir cevap vermek istiyorum ki hem saygısızlık yapmayayım -eşimle aramın bozulmaması için.- hem de kv bana bir daha “iş” demeye cesaret edemesin. Sizin zekanıza güveniyorum şimdiden teşekkür ederim.
Kayınvalidem çalışan gelini olduğu için mutlu, eşim çalışmamı istemiyor. Al buyur...
Esim calismami istemiyor kiyamiyor bana calismayi dusunmuyorum sende kendini yorma is ilanlarina bakip bakip de nekadarda dusunceli bi ailesiniz hepiniz ben yorulmayim diye ugrasiyorsunuz cok sansliyim ama kocamin dusuncesi benim icin daha onemli de
bakamazİnşallah o zaman bile susacağını sanmıyor.
Geçenlerde “nasıl çalışayım hamile kalınca ayrılmak zorunda kalacağım” dedim. Aa doğurana kadar çalışırsın ben doğurduktan sonra gelir bakarım dedim.
Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz derdi bana taşınmak herhalde.. Yeğeninin çocuğunu görünce “ay çocuk kaldırmıyor artık kafam” diyor ama ben çalışırsam bakacakmış....
İşi acaba senin için iyi olur diyr mi istiyor yoksa oğlum çok Çalışıyor yükü azalsın diye mi istiyor.
Okadar gereksiz bi insansa ben senin yerinde olsam msjina goruldu atar birakirim hic cvp vermem yanimda konustugu zamanda hic duymamazliktan gelirim o onu soylerken bende baska bisey soyler kaileye almadigimi gosteririmsen sinirlendikce o belliki bilerek daha fazla yapior sinirlensende belli etme umursama kesecektirBunların hepsini söyledim ama duvar gibi,söylediğim bana dönüyor.. :/
bakamaz
Okadar gereksiz bi insansa ben senin yerinde olsam msjina goruldu atar birakirim hic cvp vermem yanimda konustugu zamanda hic duymamazliktan gelirim o onu soylerken bende baska bisey soyler kaileye almadigimi gosteririmsen sinirlendikce o belliki bilerek daha fazla yapior sinirlensende belli etme umursama kesecektir
Tahmin ettim ni kere gelini düşünseler şaşarım zaten :))Oğlunun parasına kıyamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?