İş baskısı yapan kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
huylu huyundan vazgeçmez, ne söyleseniz kar etmez, inşallah en kısa zamanda yavrunuz olur eşiniz de istiyormuş, belki o zaman ancak susar

İnşallah o zaman bile susacağını sanmıyor.
Geçenlerde “nasıl çalışayım hamile kalınca ayrılmak zorunda kalacağım” dedim. Aa doğurana kadar çalışırsın ben doğurduktan sonra gelir bakarım dedim.
Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz derdi bana taşınmak herhalde.. Yeğeninin çocuğunu görünce “ay çocuk kaldırmıyor artık kafam” diyor ama ben çalışırsam bakacakmış....

Oturduğunuz ev kayınvalidenin değilse, sıkıştık ettik diye para istemiyorsanız “bize yetiyor annecim sen üzülme” diyin her seferinde. Diğer durumlar söz konusuysa kv bir mesaj vermeye çalışıyordur.

Hiç o topa girme. Ufaktan yol yapıyor. Görme duyma anlama. Tam bir sessiz direnç ol.

Siz de eşinizde gerekli cevabı vermişsiniz sonrasına yapmaya devam etmiş ve siz de yine eşinize soylemissinjz .bence hata soylememeliudiniz. Çünkü zaten eşiniz çalışmasını istemiyorum demiş net .ben sizin yerinizde olsam mesajı görür ve tek kelime etmem bir daha hiç konusunu açmam yüz yüze konusunu açarsa yine tek kelime etmem hiç konuşmamış gibi ya da o yokmuş gibi davranirim . Biraz psikolojik ilerleyin böyle yaparak sadece kendi huzurunuzu bozarainjz. Eğer psikolojik olarak mucade etmeyi ogrenirseniz her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.
Laf söyleyerek kimseyi susturamazsiniz ki soylemenize rağmen susmamis. Lafla üstünlük olmaz

Esim calismami istemiyor kiyamiyor bana calismayi dusunmuyorum sende kendini yorma is ilanlarina bakip bakip de nekadarda dusunceli bi ailesiniz hepiniz ben yorulmayim diye ugrasiyorsunuz cok sansliyim ama kocamin dusuncesi benim icin daha onemli de

Kayınvalidem çalışan gelini olduğu için mutlu, eşim çalışmamı istemiyor. Al buyur...

Gerçekten şuan işe girsem ben de bu durumda olacağım. Aşırı titiz ve zor bir eşim var. Şu evin içinde her gün en az 3 saat komple temizlik yapıyorum, hergün kıyafet değiştiriyor dolabını ütüsüz bırakmıyorum, yemeğini kahvaltısını önünden eksik etmiyorum. E işe girsem bunlar olmayacak. Yardımcı alsam en az 150₺ den ayda 600₺. E yol param,yemeğim, insan içine çıkacağım kıyafet alışverişirim. Anlamıyor vallahi bıktım artık bi salsınlar gelinlerini ya

Esim calismami istemiyor kiyamiyor bana calismayi dusunmuyorum sende kendini yorma is ilanlarina bakip bakip de nekadarda dusunceli bi ailesiniz hepiniz ben yorulmayim diye ugrasiyorsunuz cok sansliyim ama kocamin dusuncesi benim icin daha onemli de

Bunların hepsini söyledim ama duvar gibi,söylediğim bana dönüyor.. :/

Bir daha iş ilanı gönderdiğinde "koşulları çok iyiymiş, ne zaman başlıyorsun" deyiverin. O kim ki size karışabiliyor. Ve o kim ki siz buna üzülüyorsunuz? Gerçekten takmayın böyle meselelere. Görmezden gelin. Bir yolar, iki yollar sizden cevap gelmeyince susar en sonunda. Tepkisizlik bazen en güzel tepkidir.

kendisi çalışıyor mu imiş ,ilk evlendiği zamanlarda da size şimdi böyle çalış diye ima da bulunuyor.

Oglunun parasini yemem cok zoruna gidiyor herhalde, is ilani atip duruyorsun, cok istiyorsan kendin gir calis ben boyle iyiyim de

bakamaz

Bunların hepsini söyledim ama duvar gibi,söylediğim bana dönüyor.. :/
Okadar gereksiz bi insansa ben senin yerinde olsam msjina goruldu atar birakirim hic cvp vermem yanimda konustugu zamanda hic duymamazliktan gelirim o onu soylerken bende baska bisey soyler kaileye almadigimi gosteririmsen sinirlendikce o belliki bilerek daha fazla yapior sinirlensende belli etme umursama kesecektir

Mesajlara görüldü atıyorum aylardır idrak edemiyor ama bir dahaki sefere o işi söylerken başka bir şey söyleyeceğim çok aklıma yattı teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…