- 20 Aralık 2017
- 9.839
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Konu saplerinin affına sığınarak aralarda dokuyorum icimi böyleSenin kv çok değişik ya. Kadı gibi oturmuş bilmediği şeylerin hükmünü veriyor.
Boşuna dememişler küçük insanların büyük egosu olur diye.
Daha anlatmadığın neler var merak ettim valla..
Bayram yaklaştıkça beni bir kaşıntı tutuyor ki sorma!!Gıcık oldum kadına tee burdan ,puff yani.
Bayram yaklaştıkça beni bir kaşıntı tutuyor ki sorma!!
Konu saplerinin affına sığınarak aralarda dokuyorum icimi böyle
Ay bizimkinde de var aynı kompleks yaa, daha bizim ortada be bebek vardı ne düşüncesi, o zaman bile aman çalışın kızım diyip dururduVallaha ben direkt harcıyorum.İyi niyeti olan " maddi yonden sikisacaginizi dusunuyorsaniz veya burcak86 calismayi istiyorsa ben bebekle ilgilenirim" der...İlk evlendigimde de tayinimi liseden ilkokula istemiştim .Ortaokul mezunu kayınvalidem "bir daha ilkokula tayin istemeni istemiyorum,lisede çalış" demişti!! Resmen gelinlerinin meslegi ile statuye ulaşmak istiyorlar. Gunlerde konumları ,mertebeleri değişiyor bence gelinlerinin mesleğine göre
Benim ailem de o şehirde ...yaşadığım yer deniz kenarı ,inan bana bayramda beni yalnız bırakmaya gönülleri razı olmazMalum tek maaşız aile bütçemiz sıkıntıda ,gelemiyoruz deyin çatlasın orda
arkadaş yazmış yukarıda gördünüz mü bilmemAh bana kalsa çok önceden söylemiştim ancak kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum. Eşim hafiften düşkün annesine sinsi bir cevap vermeliyim bu yüzden
ay gerekirse bağır çağır kavga ederim ama hayatta (büyük konuşuyorum) asla “koca parası yemek gibisi yok anne eheheh” demem herhalde bence siz de buradan gaza gelip demeyin.
benim bir huyum var yanımda birisi hoşlanmadığım bir şey konuşursa suratımı öyle bir asarım ki resmen diz çöküp tövbe ister kendi ruh sağlığı için. tavsiye de ederim. sıfır diyalogla insana kendisini b*k gibi hissettirebiliyorum göz devirmek suretiyle. kayınvalideyi bana yollasanız da haklayıp göndersem size kflfkflfdjs kısacası surat asın bu konu açılınca insansa anlar.
Şimdiye kadar hiç mesajdan engellenmediğim için tam bilmiyorum engel konulunca karşı taraf anlıyor mu bunu?
Engelle ilgili tek tecrübem,
evvelki yıl veli toplantısında, oğlumuzun,babasınının telefonundan,
okulun aramasını ve mesaj göndermesini engellemiş olduğunu öğrenmekti.
Şok olduk.
Eve gelip sorduğumuzda da 'evet,
ben engelledim,bir sorun olursa anneme ulaşmalarını istedim' dedi gayet rahat.
arkadaş yazmış yukarıda gördünüz mü bilmem
"koca parası yemek gibisi var mı valla hiiiiçç düşünmüyorum anneciğim.. ilan atıp durmazsan sevinirim" gibi konuşun
Hayalindeki kariyerli gelin siz değilsiniz demekki.
Ayrıca hakkıda var hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. İmkanınız varsa bencede çalışın ilk günden çocuk planları doğru değil bencede
o şekilde söylemezsiniz de yumuşatarak söylersinizO çok bana uygun bir cümle değil açıkcası, hem sonrasında “koca parası yiyorsun” şeklinde rencide etmeye çalışır küçük aklıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?