Al benden de o kadar.8 ay oldu.Allah yardımcımız olsun.5 aydır iş arıyorum kesin olur dedikleri yerlerden bile ses çıkmıyor. Haftasonu tatili olsun kızımla vakit geçireyim diyordum artık onu da geçtim yine de bulamıyorum bunaldım depresyona girdim .resmen her sabah tüm kemiklerim ağrıyor, yorgun uyanıyorum yüzümde hiç sivilce çıkmazdı şimdi her hafta bi sivilce beliriyor. Çok büyük umutsuzluk içindeyim
Ya birde umutlandırıyorlar muhakkak değerlendireceğiz deyip ses çıkartmamaları bi daha.Ben de bir aydır iş arıyorum. Başvurularımı yapıyorum ama hiç mi dönen olmaz?
Beni bundan birkaç yıl önce sözleşme imzalamak için çağırdılar.Üç ortaktı bunlar sözleşmeyi diğer ortağım getirecek imzalayacaksınız dedi tamam dedim.Diğer ortak geldi benimle konuştu filan ben hala sözleşme bekliyorum sonra emin olamadı beyimiz ben de siz aranızda konuşmadan mı çağırdınız beni dedim sözleşme imzalamaya diye gidip imzalamadan kalktım çok da istediğim bir işti çok mutlu olmuştum.Ya birde umutlandırıyorlar muhakkak değerlendireceğiz deyip ses çıkartmamaları bi daha.
Hic taviz vermeyin benceBen bugün çok güzel bi özel okuldan dönüş aldım kızlar fakat nişanlım istemiyor saatlerdir ağlıyorum ya ben ya iş diyor
sigortanizi yatirip maasinizida cebinize koyacaksa neden olmasinBen bugün çok güzel bi özel okuldan dönüş aldım kızlar fakat nişanlım istemiyor saatlerdir ağlıyorum ya ben ya iş diyor
Öyle birisi değil çok sakin bi insandır ne istersem yapar ama çizgileri vardır bitmesini hiç istemiyorumHic taviz vermeyin bence
Bir iki gun kuser sonra konusur pasa pasa
Hee baktiniz konusmuyor birakin gitsin
Hicbir kadinin hayati bir adamin iki dudaginin arasinda olmamali
Bu önerinizi sunacagım kendisine çok teşekkürler çok mantıklı boşuna mı okudum diyorum ücretli ile hiçbir şey olmuyorsigortanizi yatirip maasinizida cebinize koyacaksa neden olmasin
Valla siz bilirsinizÖyle birisi değil çok sakin bi insandır ne istersem yapar ama çizgileri vardır bitmesini hiç istemiyorum
Dinlersen hata edersin. Bir kadin her ne olursa olsun çalışmalıBen bugün çok güzel bi özel okuldan dönüş aldım kızlar fakat nişanlım istemiyor saatlerdir ağlıyorum ya ben ya iş diyor
Çok iyi anlıyorum sizi bu okul da yeni açıldı diye dönüş yaptı bana bunu geri cevirirsem belki de bir daha bi işim olmayacak Rabbim hepimize güzel hayırlı işler nasip etsinValla siz bilirsiniz
Ortalikta issizlik var millet aylardir is bulamiyor
Bende aylardir issizim
Beni engellemeye kalkicak adami da fena bozarim yani.
Sevmek bu degil.
Ben bugün çok güzel bi özel okuldan dönüş aldım kızlar fakat nişanlım istemiyor saatlerdir ağlıyorum ya ben ya iş diyor
Öyle birisi değil çok sakin bi insandır ne istersem yapar ama çizgileri vardır bitmesini hiç istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?