Yerinizde olsam asla taviz vermezdim.Ben bugün çok güzel bi özel okuldan dönüş aldım kızlar fakat nişanlım istemiyor saatlerdir ağlıyorum ya ben ya iş diyor
Çok komiksinizBence siz vicdan azabı duymaya devam edin, çocuğunuzun sizi güçlü bi kadın olarak görmesi ona, onun minicik vücuduna yaşattığınız zorlukları telafi etmiyor maalesef.
herkes bedava çalışan bulma derdin verdikleri asgari ücretin altı ve sabah 8 akşam 8 köle arıyorlar. böyle olacaksa olmasın daha iyi bizde insan evladıyız sonuçta. durumunuz çokta sıkışık değilse en iyisi kızınızla vakit geçirin iyi para veren, karşısındakini insan olarak gören bi yer bulana kadar.
Çok şükür öyleBen hakaret iceren bir yorum goremedim. Bu tepkiniz niye?
Bence nisanliniz size nerede calisabileceginiz konusunda bir liste yapsin, siz de ona gore adim atin. Yoksa zaman kaybi kulliyen.
Iliskiniz de pek imrenilesi...
Mesela nasıl cızgısı var nişanlınızın. Kendini sizin sahibiniz sanmak gibi mi. İzin vermiyor ne yaaaa. 20 sene anam babam dişinden tırnağından artırıp beni okutsun sonra bir tane hanzade gelip çalışamazsın benim cızgılarım var desin . Ben de hee deyim. Oldu anam oldu paşam başka bir emrin var mı diyemedin mi. Erkek kıtlığı mı var hayırdır
Kariyerlisi kariyersizi universite okuyan okumayani boyle artik.
Cogu kisi ne yazik ki anne babasindan kendi degerlerinden oteye koymuslar erkekleri..
Sevgili olan veya evlenen sanki savas kazanmis gibi davraniyor ve hava attigini dusunuyor.
Zihniyetler boyle.
Erkekler de farkinda kendileri icin cabalayan debelenen kizlari zevkle izliyorlar :)
Biz zihniyetsısız siz böyle devam edin
Hiç tanımadığınuz insanları direkt linç girişiminde bulunmak nedir lafım size değil dün bununla ilgili bi post açtım yemediğiö hakaret kalmadı herkesin ne yaşadığını naptogını kimse bilemez ama direkt kötü şeyler söyleniyorZihniyetsiz olmak hic bir gorusun sahibi olmamak demektir.
Sizin de bir gorusunuz var ve uyguluyorsunuz.
Sadece bizden farkli sizin zihniyetiniz.
Ama arkasinda olun ne fikirde olursaniz olun..
Size kim hakaret etti ? Yorumları okudum ama ben bulamadım ...Nişanlıma ve bana dediğimiz hakaretler yeter iyi ki bi fikir sordum deli ettiniz ya anaerkil bi toplum olmuşuz ben gayet iyi bi öğretmen iyi bi eş iyi bi anne olacağım herkesin hayatı kendine bu kadar ağır yorumlar yapılmaz ayıp ya gerçekten ayıp sorduguma pişman yazdığıma pişman oldum
Soyle adamlarla allah askina ugrasmayin yaBen bugün çok güzel bi özel okuldan dönüş aldım kızlar fakat nişanlım istemiyor saatlerdir ağlıyorum ya ben ya iş diyor
Donanım arttıkça iş bulmak zorlaşıyor bence.3 dil biliyorum yüksek lisansımı bitirip doktoraya başlayacağım iş bulamıyorum.Sevgiler
Donanım arttıkça iş bulmak zorlaşıyor bence.
Bir başkasının konusuna bu mesajı yazan sizsiniz.Ben bugün çok güzel bi özel okuldan dönüş aldım kızlar fakat nişanlım istemiyor saatlerdir ağlıyorum ya ben ya iş diyor
Aynen bu şekilde gerçekten beni anladığınız için çok teşekkür ederim zaten yorumlarıma bakın başlarda herkese hak verdim çünkü mesleğimi yapmak istiyorum ama çok ağır eleştirelere tutuldum herkes direkt ipe götürdü açıkçası yazdığıma çok pişman oldum geri de silemedımBir başkasının konusuna bu mesajı yazan sizsiniz.
İnsanlar da doğal olarak ,size cevap verip, kendi düşüncelerini yazmışlar.
Ben yorumlarda herhangi bir hakaret görmedim.
Bununla birlikte hep bu konuda, hem de dün kendi açtığınız konuda siz ve nişanlınız epeyce eleştiri aldınız.
Anladığım kadarıyla da bu eleştiriler size ağır geldi.
İç dünyanızda ciddi bir ikilem yaşadığınızı düşünüyorum.
İçten içe çalışmak ve mesleğinizi yapmak istiyorsunuz ama nişanlınızdan da vazgeçemiyorsunuz.
Aşağı tükürseniz sakal yukarı tükürseniz bıyık durumu.
İşiniz çok zor...
Bakın biz sizi tanımıyoruz,hiç birimizin sizinle kişisel bir derdi yok,olamaz da.Aynen bu şekilde gerçekten beni anladığınız için çok teşekkür ederim zaten yorumlarıma bakın başlarda herkese hak verdim çünkü mesleğimi yapmak istiyorum ama çok ağır eleştirelere tutuldum herkes direkt ipe götürdü açıkçası yazdığıma çok pişman oldum geri de silemedım
Hiç tanımadığınuz insanları direkt linç girişiminde bulunmak nedir lafım size değil dün bununla ilgili bi post açtım yemediğiö hakaret kalmadı herkesin ne yaşadığını naptogını kimse bilemez ama direkt kötü şeyler söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?