İş Bulamıyorum

dilara23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
270
14
118
İstanbul
Hanımlar Merhaba,

Benim derdim iş bulamamam, 23 yaşındayım,yaklaşık 1,5 yıl önce 2 yıllık İşletme bölümünden mezun oldum fakat sabırla iş aramama rağmen halen bir iş bulamamış durumdayım. Evde içim sıkılmaya başladı artık, kurslara gidiyorum ama o da beni memnun etmeye yetmiyor.Ayrıca halen annemden para istemek beni de sıkıyor, annem de belli etmese bile o da sıkılmıştır diye düşünüyorum bana para vermekten.O da binbir zorlukla kazanıyor o paraları, bir abim var o da çalışmıyor keyif çatmayı biliyor sadece.
İçim çok sıkılıyor kızlar.

dilara sana tavsiyem
bulunduğun ildeki yerel gazetelerdeki ilanlara bak veya kariyer.net gibi sitelere bak
bu ara yaz mevsimi de yaklaştı kesin iş bulursun diye düşünüyorum
ama eğitiminide lisansa tamamla bence

Cevabınız için teşekkürler, inanın kariyer net gibi sitelerde geçiyo günüm, gazetelerden de arıyorum ama malesef kendime uygun bir iş bulamıyorum,asıl sorun bu kadar arayıp da bulamamak belki de.

iş bulamamakla ilgili geçmiş konulara hiç göz attın mı?? pek çok tavsiyelerde bulunduk ben ve diğer arkadaşlarım..hatta yeni bile açılan konular vardı...2 yıllık mezun olmak şu zamanda hele ki yeni mezun olan birisi için hiç de geçerli değil üzügünüm ki..evde internet başında iş aramak zordur..elamanonline.com. diye bir site var..o da sana yardımcı olur ama öncelikle lütfen aza kanaat....

işsizlik zor,çektiğim için biliyorum Allah hayırlı rızık kapıları açsın..iyi kötü demeyin biyerden başlayıverin en azından harçlığınız çıkmış olur..bu arada da eğitimize uygun bir iş kollamayada devam edersiniz..

Kızlar inanın artık ne olursa olsun giricem zaten bi işe, dönem dönem fast foodlarda servis elemanı, tezgahtar olarak çalıştığım oldu, bulsam yine giricem ama yaklaşık 6 aydır onları da bulamaz oldum kısmetim mi kapandı anlamıyorum. En son artık nette satış yapan sitelerden birinden satış yapma kararı verdim ona başlıycam ama ne satılabilirlki kızlar yoğun olarak sizce?..

canım çağrı merkezleri de çok eleman alıyor şu aralar, onlara da bir bak eğer bakmadıysan. yolun açık olsun..

Canım profilinde İstanbul'da yaşadığın yazıyor. shapysy'nin de dediği gibi çağrı merkezlerine başvurabilirsin. İstanbul çağrı merkezlerinin en yoğun olduğu şehir. Eğer vardiya ve gece çalışmak senin için sorun olmayacaksa tabi. Ben de mezun olunca 1,5 sene çağrı merkezinde çalıştım. Tempo yoğun ama hem çok iyi bir tecrübe oluyor, hem de eğer kurumsal bir firmaya girersen maaş konusunda hiç sorun yaşamıyorsun. Eğer işi seversen yükselmek de mümkün. O arada bölümünü 4 yıllığa da tamamlayabilirsin. Allah yardımcın olsun

aaahhhh ahhhha aynı sorun bende de var iş yok

bende yeni mezun ve işsizim.gerci daha kpss ye bile girmedim herhangı bı iıs basvurusuda yapmadım ama nıyeyse sımdıden kendımı buna haırlaıs gıbıyı

aynı dert bende de var. hatta aylar önce ben de bi konu acmıstım iş bulamıyorum diye hala bulamadım... çok sıkıcı bi durumm .. halk egitim kurslarına gidiyrum ben de artık. bos durmaktansa .. napalım :80:

Çağrı merkezleri vardiyalı olduğu için çalışamıyorum malesef...

Öncelikle merhaba bende 1 yıl oldu mezun olalı bi bankanın cagrı merkezinde yaklasık 5 ay calıstım her yerde vardiya sistemi yok .. yani tüm çalışan elemanlar vardıyalı olmuyor.. o yüzden bence mutlaka özellikle bankalara basvuru yapın . arkadaslarda söylemiş bankalardaki maaş aralığı da 900-1100 arası oluyo cagrı merkezi elemanı için.. ve 6 aylık prim sistemı vs oluyo baya iyi oluyor yani.. ki şu sıralar cok fazla alım yapılıyor .. hem çalışma ortamınız çok iyi olur hem de maaş anlamında başlangıc için iyi olur ..
ben kpss ile atandım eger atamam olmasaydı bırakmazdım bankayı hem hafta içi 5 gün oluyor sadece ve gercekten başlangıc için en azından iyi bir adım olur sizin için..

kusura bakmayında, istanbul gibi bir yerde (aslında sadece istanbul değil, her yerde) iş bulamayanları ben anlamıyorum.
istedikten sonra yok yok.çalışmak ayıp değil,ama iş beğenmiyorsanız o ayrı...

merhaba bende yeni mezunum
5yıl okuduktan sonra bitti sonunda
kpss yi bekliyorum gerçi çalıştımmı hayr ama
mesela şuan çalışıyorum turizm firmasına girdim
kendi blümümle alaksız ama olsun ewde boş durmaktan iidir
hemde cv me ekleyebileceğim bi deneyim oldu benim için
bu arada bu çağrı merkezleri banka için
sadece büyük şehirlerdemi
ilçelerde vs olmuyordur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…