İş depresyonu

Bence hiç modunu düşürme. Köpek gibi çalışıyorum 1600 para alıyorum. Uni mezunuyum.
Ha ben kendi isimi yapmıyorum daha dogrusu yapamiyorum orasi ayri. Şükür et her zaman bizden daha kötü sartlarda insanlar olduğunu düşün bende bu ara iş depresyonundayim fakat benim korkum gelecegim. Ah ah bari 2018de duzelse bi seyler cok bunaldim..

Bence moralini bozmamanın tek yolu diğer kişilere maaşını sorma zam oranını sorma. Konuştuklarında o ortamdan uzaklaş.

Bende senin gibiydim bu sene ilk defa öğrenmeyeceğim bilmeyeceğim dedim ve kafam rahat. Ben işe girdiğimde çalışan 3 kişi işten ayrıldı ve şu an en deneyimli benim. Geçen sene yanıma başka bir departmandan birini verdiler . Ben önlisans mezunuyum o lisans. benim yanıma verdiklerinde maaşlarımız aynıydı ben 50 tl fazla alıyordum. Ocakta eminim onun maaşına benden fazla zam yapıldı ama bilmediğim için mutluyum. Kendi parama bakıyorum başkasının parası beni ilgilendirmez.

Sen de kendi paranla ilgilen. isterse onlar 20bin alsın seni ilgilendirmesin. Senin aldığın para sana yetmiyorsa git konuş zam iste. yetiyorsa ve işinden memnunsan ses çıkarma.

Kusura bakmayın da insanlar boşa okumuyor.O önlisans mezunları da sizin gibi işe girip sizle aynı tecrübeye yıl olarak sahip olabilirdi hatta belki daha çok ama okumayı seçmişler ve bunun bi karşılığı olmalı.Lise mezunu için iyi para kazanıyosunuz bence, ben haksızlık görmedim.

Kusura baktım bile. Sektörün ortalamasına ve yaptığım ise göre düşük. Şu an tek engel diplomam. Onu da alınca eminim düzeleceğine insallah

Kusura baktım bile. Sektörün ortalamasına ve yaptığım ise göre düşük. Şu an tek engel diplomam. Onu da alınca eminim düzeleceğine insallah

inşallah düzelir.okuyan insanın maddi anlamda okumayandan bi farkı olmazsa kimse okumaz, herkes sizin gibi iş hayatına atılır üniversiteler boş kalır.insanlar okumak için yıllarını harcıyolar.okumadan da aynı parayı alacaksa niye okusun.benim ablam ünv mezunu 1800 lira para alıyor.pek çok ünv mezunu da işsiz.biraz halinize şükredin bence.ayrıca madem bu kadar kendinize ve yaptığınız işe güveniyosunuz, sektör ortalamasına göre de az para aldığınızı düşünüyosunuz, çıkın ordan hakkınızı verecek başka bi iş yeri bulun.neden senelerdir orda susuyosunuz madem o kadar iyisiniz.

Ben asgeri ücretle bile iş bulamıyorum ön lisan okuyordum onu da dondurmak zorunda kaldım.
Mezunişyetinizi bekleyin değişen bir şey olmazsa başka iş bakın tecrubeniz var sonuçta.

Anlamak istemiyorsunuz ben mi anlatamiyorum. İşimī , patronlarimi, ofisimi sevmiyorum demedim, maaşımı sevmiyorum dedim. Ablanizin acigini da benden cikarmayin rica ediyorum.

Anlamak istemiyorsunuz ben mi anlatamiyorum. İşimī , patronlarimi, ofisimi sevmiyorum demedim, maaşımı sevmiyorum dedim. Ablanizin acigini da benden cikarmayin rica ediyorum.

E ben de diyorum ki ofisi ve patronunuzu sevdiğiniz için değil para için çalışıyosunuz sonuçta, o kadar mükemmelseniz niye hakkınızı verecek yeri bulmaktansa senelerdir size yapılan düşük zamma razı oluyosunuz?söylediğiniz kadar iyi mi değilsiniz yoksa lise mezununa daha yüksek maaş verecek yer mi bulamıyosunuz çözemedim.

Her neyse, ben ablamın durumunu niye sizden çıkarıyım, dikkat ederseniz herkes eğitim seviyenize göre iyi para aldığınıza dair benzer yorumlar yazmış sadece ben değil.

Anlamak istemeyen sizsiniz bence oturun da az halinize şükredin diyoruz hele de madem para dışında başka sorun yoksa.Neden gerildiniz anlamadım, okuyan insanların durumu sizi hiç ilgilendirmiyo belli ki.Hakkım da hakkım diyosunuz da bu ülkede öyle bi hak olsa siz lise mezunu olarak o parayı kazanamazdınız zaten.Neyse, madem patronları ve işinizi sevdiğiniz için çalışıyosunuz maaşınızı da bu kadar takmayın madem.

Akşam akşam ban yemek istemiyorum . Size gule gule

Öğretim durumuna göre maaşın iyi. Üniversite okuyanın hakkı fazla olmalı tabi, boşa dirsek çürütmedik okullarda. Al diplomanı sonra çık karşılarına bana zam diye. O zaman vermezlerse sorun var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…