Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Eşimi kırmadan nasıl izah edebilirim bilemiyorum.
Adam esini herkesin onunde kucuk dusurecek farkinda degil.Ay saçmalamasın ya.
Ne o öyle okulun ilk günü velisiyle giden öğrenciler gibi.
Tatil yapacak başka yer mi kalmadı.
Ben olsam gel bile demezdim.
ya bende hiç takılmam eşimin peşine. Bu hafta istanbulda olucak, o kadar yurtdışına gider. Hiç aramam bile o aramadıkça. Dün bende geliyim deyince şok oldumAntalya filan olsa anlarım da Erzurum'a gelirse net kıskançlık olarak algılanır ve hoş karşılanmaz. Ben olsam bu şekilde açıklardim. Daha önce eşli gidenler hakkında laf ediliyor filan derdim heralde. Ben eşimin iş yeri arkadaşları ile yaptığı özel etkinliklere bile pek katılmıyorum rahatlari bozulmasın diye. İş gezisine çanta gibi götürmek normal değil bence.
Öncelikle sapha değil sapa...Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Adam esini herkesin onunde kucuk dusurecek farkinda degil.
Yeni evli olduğunuzu biliyorlarsa bazıları bunu tatlı bir durum olarak görecek bazıları da güvensizlik falan filan diyecek. Her türlü elalem konuşacak. Eşiniz sizinle gelirse siz ne hissedeceksiniz? Bunu ister misiniz bu önemliMerhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?