- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.033
- 498
saçmalamış o zamanya bende hiç takılmam eşimin peşine. Bu hafta istanbulda olucak, o kadar yurtdışına gider. Hiç aramam bile o aramadıkça. Dün bende geliyim deyince şok oldum
E aynı iş ortamındaymışsınız siz zaten o zaman sorun yok. Valla ben çok sıkılıyorum.öyle de benim eşim meslektaş
zaten benden önce de söz konusu yerde çalışmış
yani benden önce orada olan bir tık üstteki herkes onu çok sever sayar
hatta bir gittiğimizde taaa İstanbul ofisten onu tanıyanları bulmuştu
bir baktım birileri ile konuşuyor ama ben bu kişileri tanımıyorum
neyse bana seslendi
seninle tanışmak istiyorlar vs
adamlar adlarını söylediler ismen tanıyorum, o dönem mail ve gmailden yazışmak vardı o şekilde tanışıyoruz telefonla vs de arada konuşuyoruz, eşimi şahsen tanıyorlarmış vs
(ofisin kaynaşma etkinliği bu kadar işte, eşim aracılığı ile tanıştık)
Benim hiç iş seyahatim olmadı ama eşim gitti bir kaç sefer.
Bende evde onu bekledim
Adam iş arkadaşlarıyla eğlensin, işini görsün.
Ben gidip ne yapacağım yani fazlalık olurum.
Hem o ortam da kimsenin eşi yokken benim gitmem de olmazdı.
Siz isinizi yaparken esiniz vakit gecirir. Sonrasidna gezersiniz. Biz esimle gidiyoruz. Cok keyifli oluyorMerhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Eşimi kırmadan nasıl izah edebilirim bilemiyorum.
ayy daha önce yazmışımdır ama yine yazayım
eşim bir şirkette çalışıyordu
o zaman promosyon çalışanlara 3 gece 5 yıldızlı Antalya tatili verdiler
neyse eşim gidecekti ama izinler vs ancak ayarlandı
beni istemeye annemlere gidecektik onun da tatili o gündü
ben Cuma akşamı gittim Cumartesi annemlerdeyim onlar da Cumartesi çıktı Pazar annemlerde
eşimin çantasını vs ayarladık
Pazar isteme çıkışı anne babası buraya gelecek eşim tatile direkt Ankara dan gidecek ben de Pazartesi gündüz dönüp Salı da işe gideceğim
yüzükleri taktık, eşimin eli şişmiş tam oturmadı
ben de annelerin gözünün içine baka baka sen kaybedersin bu yüzüğü Antalya da tatilde deyip parmağından çıkarıp çantama attım
adamı nişanlandığı gece Antalya ya hem de yüzüksüz tatile gönderdim
bu nedenle iş arkadaşı ile her türlü etkinliğe gidebilir :)))
Gelsin ne olacak ki?Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Eşimi kırmadan nasıl izah edebilirim bilemiyorum.
Benimki Rusya Ukrayna vs karadeniz ofislerini geziyor arada yıllardır. Ben ne edem, nerelere gidemBizim ki de bir tanesinde daha söz bile yoktu aramızda.
Antalya'ya gitti aynı böyle 5 yıldızlı otel.
Tüm şirket kadınlı, erkekli falan.
Bana sürekli fotoğraflar atıyor yanlarında kadın çalışanlar da var.
Normal masa yani yemek yenilen, arada alkol alınan.
Hatta sonrasında otelin barına gittiler.
O gece sabah 5 ta falan bana yazmış yatıyorum gibisinden.
Pazar günü de tekrar geldi İzmir'e.
Sorunsuz geçmişti.
Evlendikten sonra yine gitti.
Yine gidebilir bensiz
Aynı yer de çalışıyor olsak tamam ama sektör farklı, meslek farklı bana saçma geliyor eşlerin her durumda dip dibe olması.
Benimki Rusya Ukrayna vs karadeniz ofislerini geziyor arada yıllardır. Ben ne edem, nerelere gidem
Pandemi durdurdu iş seyahatlerini yav. Gitmek istediğim bikaç ülke var, durumlar düzelir seyahatler açılırsa takılacam artık peşine. Rusyayı da yasaklayacam, gidemezsin diyecemKudra ben olsam oraya giderdim.
Asıl orada kıskanman lazım sjkdksld
Pandemi durdurdu iş seyahatlerini yav. Gitmek istediğim bikaç ülke var, durumlar düzelir seyahatler açılırsa takılacam artık peşine. Rusyayı da yasaklayacam, gidemezsin diyecem
Antalya'ya gitti aynı böyle 5 yıldızlı otel.
Tüm şirket kadınlı, erkekli falan.
bunda bir şey yok, orada bir otokontrol var, iş ortamı
benimkinde iki bekar erkek gidiyor, malum Rus geyikleri zaten almış başını gitmiş
yani şirkete 15 gün iki kişilik bir oda ayarlamışlar
3 er gün toplam 10 kişi ikişerli gidiyor :)))
hiç unutmam bir seferinde bir arkadaş iş için Antalya ya gidecek tüm şirkete yaklaşık 130 kişi mail attı bir isteğiniz var mı yarın Natalya ya gideceğim diye
fikri neyse zikri de odur diye çok takılmışlardı ona
Yapacak adam dibinde de yapar zaten
Rusya'ya falan gerek yok ama dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?