iş gezisine eşin gelmesi

ya bende hiç takılmam eşimin peşine. Bu hafta istanbulda olucak, o kadar yurtdışına gider. Hiç aramam bile o aramadıkça. Dün bende geliyim deyince şok oldum
saçmalamış o zaman
ne alaka yani o gidecek de siz gidince mi huylanıyor
hiç sordunuz mu neden diye bide kıskançlık sezdiniz mi?

E aynı iş ortamındaymışsınız siz zaten o zaman sorun yok. Valla ben çok sıkılıyorum.

Benim en yakın arkadaşlarımdan biri eşimin iş arkadaşı. Onlarla bir araya geldiğimizde bile dönüp dolaşıp sohbetleri iş ortamına geliyor. Biz de onun eşiyle söylenip duruyoruz, bizi de işe alın da sohbete dahil olalım falan diye takılıyoruz.

ayy daha önce yazmışımdır ama yine yazayım

eşim bir şirkette çalışıyordu

o zaman promosyon çalışanlara 3 gece 5 yıldızlı Antalya tatili verdiler

neyse eşim gidecekti ama izinler vs ancak ayarlandı

beni istemeye annemlere gidecektik onun da tatili o gündü

ben Cuma akşamı gittim Cumartesi annemlerdeyim onlar da Cumartesi çıktı Pazar annemlerde

eşimin çantasını vs ayarladık

Pazar isteme çıkışı anne babası buraya gelecek eşim tatile direkt Ankara dan gidecek ben de Pazartesi gündüz dönüp Salı da işe gideceğim

yüzükleri taktık, eşimin eli şişmiş tam oturmadı

ben de annelerin gözünün içine baka baka sen kaybedersin bu yüzüğü Antalya da tatilde deyip parmağından çıkarıp çantama attım

adamı nişanlandığı gece Antalya ya hem de yüzüksüz tatile gönderdim

bu nedenle iş arkadaşı ile her türlü etkinliğe gidebilir :)))

Siz isinizi yaparken esiniz vakit gecirir. Sonrasidna gezersiniz. Biz esimle gidiyoruz. Cok keyifli oluyor

Bizim ki de bir tanesinde daha söz bile yoktu aramızda.
Antalya'ya gitti aynı böyle 5 yıldızlı otel.
Tüm şirket kadınlı, erkekli falan.
Bana sürekli fotoğraflar atıyor yanlarında kadın çalışanlar da var.
Normal masa yani yemek yenilen, arada alkol alınan.
Hatta sonrasında otelin barına gittiler.
O gece sabah 5 ta falan bana yazmış yatıyorum gibisinden.
Pazar günü de tekrar geldi İzmir'e.
Sorunsuz geçmişti.
Evlendikten sonra yine gitti.
Yine gidebilir bensiz

Aynı yer de çalışıyor olsak tamam ama sektör farklı, meslek farklı bana saçma geliyor eşlerin her durumda dip dibe olması.

Bence her şehrin gezip görülecek güzel yerleri vardır. Ben kültür gezilerini deniz tatilleri kadar severim.
Eğer eşiniz iş saatlerin dışında bir yerlere gideriz, bize de değişiklik olur düşüncesiyle bu teklifi yaptıysa iyi fikir bence.
Gerçi pandemi de var şu anda.
Kıskançlık sebebiyle yapıyorsa güzel bir açıklama yaparsınız.
İleride zaten alışacak bu iş gezilerine teklif edeceğini sanmam.

Gelsin ne olacak ki?
Ben gelmesine sevinirdim bile.
İş gezilerine eşimle de giderim bu bu kadar abartılacak ergen tribi yapılacak bir konu değil bence.
Hem kim nasıl görmek istiyorsa öyle görür hayatı başkalarının düşüncelerine göre yaşamak anlamsız

Benimki Rusya Ukrayna vs karadeniz ofislerini geziyor arada yıllardır. Ben ne edem, nerelere gidem

Kudra ben olsam oraya giderdim.
Asıl orada kıskanman lazım sjkdksld
Pandemi durdurdu iş seyahatlerini yav. Gitmek istediğim bikaç ülke var, durumlar düzelir seyahatler açılırsa takılacam artık peşine. Rusyayı da yasaklayacam, gidemezsin diyecem

benim babam dunyada bircok yere sempozyuma davet ediliyor, ulkeler iyi olursa ben de gidiyordum bir zamana kadar. cunku cocuk oldugum icin babam isle ilgilenirken ben bos takilirdim oynardim. simdi yasim buyudu gidince babam yanimda dur, beni dinle, su arkadasimla da tanis diye darliyor beni. bunaliyorum gitmiyorum. onu cekecegime bilet parasini kendim verir oraya tatile giderim daha iyi.

baskasinin is ortaminda zorunlu olmadikca bulunmak cidden can sikici. ve bu durumda esiniz sizi de rezil edebilir bence cunku hic gidilecek bir yer degil. cok garip bir istek.

Profesyonel bulmuyorum. Ha sizle aynı vakit yola cikar ama mesai saatlerinde sizinle olmayıp aksamlari beraber gezmeyi planliyosaniz bu olabilir

Pandemi durdurdu iş seyahatlerini yav. Gitmek istediğim bikaç ülke var, durumlar düzelir seyahatler açılırsa takılacam artık peşine. Rusyayı da yasaklayacam, gidemezsin diyecem

Asıl oralar da yalnız kalmaması lazım eniştenin
Geçen ben bilmem eşim bilir de soruyor sunucu yurtdışına geziye gidebilir miyiz diye, hepsinin eşi gidemeyiz dedi.
Bende benimkine döndüm ben gidebilirim dedi
Adam da özgüven tavan

Ama Rusya Ukrayna bilemedim Kudra

Bence önemli nokta eşin hangi sebeple seninle gelmek istiyor. Beraber vakit geçirelim değişiklik olsun diye mi yoksa sana güvenmeyip kıskandığı için mi? İlk seçenekteki gibiyse bence beraber gitmenin hiç kötü tarafı yok. Herkes Elazığ gidiliyor egzotik bir yer mi demiş. Eşinle beraber güzel birkaç gün geçirmek için illa egzotik bir yer olması gerekmez ki..
Biz eşimin mesleğinden dolayı çok fazla bir arada olamıyoruz. Fakat şehir dışında bir eğitim olduğunda bende onunla gitmek istiyorum. Hiçbir iş arkadaşı da eşini de getirmiş gibi kötü bir düşüncede olduğunu sanmıyorum. Ki düşünseler de umrumda olmaz. İçinizden geleni yapın insanları umursamayın

Antalya'ya gitti aynı böyle 5 yıldızlı otel.
Tüm şirket kadınlı, erkekli falan.

bunda bir şey yok, orada bir otokontrol var, iş ortamı

benimkinde iki bekar erkek gidiyor, malum Rus geyikleri zaten almış başını gitmiş

yani şirkete 15 gün iki kişilik bir oda ayarlamışlar

3 er gün toplam 10 kişi ikişerli gidiyor :)))

hiç unutmam bir seferinde bir arkadaş iş için Antalya ya gidecek tüm şirkete yaklaşık 130 kişi mail attı bir isteğiniz var mı yarın Natalya ya gideceğim diye

fikri neyse zikri de odur diye çok takılmışlardı ona

Arkadaşım memur , gittiği her yere eğitim meğitim ,iş seminer vs eşi de geliyor. Şimdi bebekleri var ,onu da götürüyorlar. Bence kurumda birine çıtlat bakalım ne diyecekler?

Yapacak adam dibinde de yapar zaten
Rusya'ya falan gerek yok ama dimi :)

Yapacak adam dibinde de yapar zaten
Rusya'ya falan gerek yok ama dimi :)

işte zaten olay bu

adam geçen dövünüyor

bekarken oralara gittim ama bir şey yapamadım vs diye

sonra geçen yazlardan birinde yine o tarz bir otele gittik

Ruslar ve Ukraynalılar çok

dedim sıkıyorsa becerebilirsen ayarla

kadınların hepsi çoluklu çocuklu idi

şaka bir yana o da bir beceri işi

yani ben beceremem otelde 2 gece kalıp hemen birilerini ayarlamayı

bakacaksın gözüne kestireceksin tanışacaksın da mutlu sonla bitecek

hem de yabancı, tarzanca konuşacaksın

birine masaj yapan kadınla geçen bir diyaloğu anlattım

kadın beni Filipinli sanmış vs diye anlattım işte, "nasıl Türkçe öğrenmişsin ki yabancı olsan" dedi yanımdaki Profesör tiltli arkadaş

masaj yapan kadınla İngilizce konuştuğumuzu ilave etmek zorunda kaldım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…