Ortamı bir görmek lazım ilk önce. Belki başkasının da eşi gelecektir o zaman normal.Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Eşimi kırmadan nasıl izah edebilirim bilemiyorum.
Yazmışlar bir de balayı gibi vs. bende giderdim diye.
Sanki Paris'e gidiyor kadın sjdksld
Bence de yani eşle gidilen iş seyahatin de güvenmiyor da gelmiş gibi ifade veriliyor.
yeni evliyiz kırmayım diye bişey diyemedim, bana da çok tuhaf geliyor bende geliyim demesi. Hala şaşkınımIlkokulda piknikler yapilir da aileler de gelir ya. Oyle bir durum olmus sizinki
Herkes essiz giderken sizin esinizle gitmeniz tuhaf olacaktir. Bir sekilde bunu anlamasi lazim. Bakiciya iht
Çekiniyo musun gelmemden dedi, yoo neden çekiniyim. Ama iş yerinde kimsenin eşini görmedim, iş sonuçta gider yapar gelirim ben tasalanma dedim. Ben evde sıkılırım, özlerim seni dedi. Ben de netleşmedi zaten daha netleşsin düşünürüz dedim kaldı öyle konu.Neden gelmek istediğini sordunuz mu peki? Pasif gibi görünmezsiniz ama eşinizin size güvenmediğini düşünebilirler. Profesyonel olarak da tuhaf bir durum. Siz çalışmaya gidiyorsunuz, adam çanta gibi yanınızda.
Balayi miYazmışlar bir de balayı gibi vs. bende giderdim diye.
Sanki Paris'e gidiyor kadın sjdksld
Bence de yani eşle gidilen iş seyahatin de güvenmiyor da gelmiş gibi ifade veriliyor.
gel demedim ki; gelmek istemesine şaşırdım kaldım öylece. Gelme sen dicem ama nasıl diyim ne bahane gösteriyim bilemedim.Ay saçmalamasın ya.
Ne o öyle okulun ilk günü velisiyle giden öğrenciler gibi.
Tatil yapacak başka yer mi kalmadı.
Ben olsam gel bile demezdim.
yeni evliyiz kırmayım diye bişey diyemedim, bana da çok tuhaf geliyor bende geliyim demesi. Hala şaşkınım
Çekiniyo musun gelmemden dedi, yoo neden çekiniyim. Ama iş yerinde kimsenin eşini görmedim, iş sonuçta gider yapar gelirim ben tasalanma dedim. Ben evde sıkılırım, özlerim seni dedi. Ben de netleşmedi zaten daha netleşsin düşünürüz dedim kaldı öyle konu.
Siz kirmayim diye cekiniyorsunuz da, is yerindeki insanlarin gozunde sizi ne kadar kuculttugunun farkinda degil. Cocuk gibi pesinden gelirse, insanlarin size saygisi olmaz ki. Hep cocuk gibi davranirlar, ezerler sizi ilerde.yeni evliyiz kırmayım diye bişey diyemedim, bana da çok tuhaf geliyor bende geliyim demesi. Hala şaşkınım
Çekiniyo musun gelmemden dedi, yoo neden çekiniyim. Ama iş yerinde kimsenin eşini görmedim, iş sonuçta gider yapar gelirim ben tasalanma dedim. Ben evde sıkılırım, özlerim seni dedi. Ben de netleşmedi zaten daha netleşsin düşünürüz dedim kaldı öyle konu.
Ya ama eşin iş ortamında olmak çok sıkıcı bir şey. İş konuşuyorlar, iş yerindeki insanları konuşuyorlar, kendi anlayacakları espriler yapıyorlar sonra dönüp eşlere açıklama yapıyorlar. En sevmediğim bişey.yıllar önce patron bize deniz tatilli eğitim organize etti
ille de tutturdu sevgilileriniz de gelecek diye
sevgilim ile gittik
sonraki yıl kış tatili organize ettik eşim oldu kendisi yine gittik
bir iki yıl sonra tekrar gidilecekti bu sefer çocuk vardı bakıcı ile git dedi
olmaz dedim ille de sen gel
o ortama bakıcısı ile gelmiş olma fikri rahatsız etti eşim geldi çocuğa baktı vs vs
adam benimle gelmemek için kırk takla attı
şimdi de gidilecek olsa, artık hiç gelmez, ille birisi ile gideceksen oğlunla git der
Gelsin canım bizim kurumda da var il dışı ben hep eşimle gittim ki daha dısıplı bızımkıMerhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Eşimi kırmadan nasıl izah edebilirim bilemiyorum.
Bende sevmezdim annem babam dibimde okula gitmeyi lisede filan :).. büyüdüm kocamla da iş gezisine gitmek mantıklı gelmiyor.Lisedeki oglum bile yuz yuze egitim varken bazen okula benim biraktigimda anne seni arkadaslarim gormesin, anne kuzusu diye alay ederler hadi git diyordu.
gel demedim ki; gelmek istemesine şaşırdım kaldım öylece. Gelme sen dicem ama nasıl diyim ne bahane gösteriyim bilemedim.
yıllar önce patron bize deniz tatilli eğitim organize etti
ille de tutturdu sevgilileriniz de gelecek diye
sevgilim ile gittik
sonraki yıl kış tatili organize ettik eşim oldu kendisi yine gittik
bir iki yıl sonra tekrar gidilecekti bu sefer çocuk vardı bakıcı ile git dedi
olmaz dedim ille de sen gel
o ortama bakıcısı ile gelmiş olma fikri rahatsız etti eşim geldi çocuğa baktı vs vs
adam benimle gelmemek için kırk takla attı
şimdi de gidilecek olsa, artık hiç gelmez, ille birisi ile gideceksen oğlunla git der
Ya ama eşin iş ortamında olmak çok sıkıcı bir şey. İş konuşuyorlar, iş yerindeki insanları konuşuyorlar, kendi anlayacakları espriler yapıyorlar sonra dönüp eşlere açıklama yapıyorlar. En sevmediğim bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?