- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Ben de erkek arkadaşımla aynı meslektenim. İş seyahati olsa, eşle gitmek o yüzden anormal gelmedi okurken. Meğer kendi ilişki dinamiklerime göre yorumlamışım kafamdaöyle de benim eşim meslektaş
zaten benden önce de söz konusu yerde çalışmış
yani benden önce orada olan bir tık üstteki herkes onu çok sever sayar
hatta bir gittiğimizde taaa İstanbul ofisten onu tanıyanları bulmuştu
bir baktım birileri ile konuşuyor ama ben bu kişileri tanımıyorum
neyse bana seslendi
seninle tanışmak istiyorlar vs
adamlar adlarını söylediler ismen tanıyorum, o dönem mail ve gmailden yazışmak vardı o şekilde tanışıyoruz telefonla vs de arada konuşuyoruz, eşimi şahsen tanıyorlarmış vs
(ofisin kaynaşma etkinliği bu kadar işte, eşim aracılığı ile tanıştık)
Ben de erkek arkadaşımla aynı meslektenim. İş seyahati olsa, eşle gitmek o yüzden anormal gelmedi okurken. Meğer kendi ilişki dinamiklerime göre yorumlamışım kafamdaişi benimle alakasız olsa sanırım istemezdim gelmesini.
Ya ben de yurt dışına bensiz gitmesini istemem. Ama kıskançlıktan değil, ben de gezeyim göreyim, sevdiğim insanla vakit geçireyim düşüncesiyle. Daha hiç yurt dışına çıkmadık ikimiz de. Öyle bir imkan olur da beni götürmezse çok pis bozulurdumAsıl oralar da yalnız kalmaması lazım eniştenin
Geçen ben bilmem eşim bilir de soruyor sunucu yurtdışına geziye gidebilir miyiz diye, hepsinin eşi gidemeyiz dedi.
Bende benimkine döndüm ben gidebilirim dedi
Adam da özgüven tavan
Ama Rusya Ukrayna bilemedim Kudra
Ya ben de yurt dışına bensiz gitmesini istemem. Ama kıskançlıktan değil, ben de gezeyim göreyim, sevdiğim insanla vakit geçireyim düşüncesiyle. Daha hiç yurt dışına çıkmadık ikimiz de. Öyle bir imkan olur da beni götürmezse çok pis bozulurdum
işte zaten olay bu
adam geçen dövünüyor
bekarken oralara gittim ama bir şey yapamadım vs diye
sonra geçen yazlardan birinde yine o tarz bir otele gittik
Ruslar ve Ukraynalılar çok
dedim sıkıyorsa becerebilirsen ayarla
kadınların hepsi çoluklu çocuklu idi
şaka bir yana o da bir beceri işi
yani ben beceremem otelde 2 gece kalıp hemen birilerini ayarlamayı
bakacaksın gözüne kestireceksin tanışacaksın da mutlu sonla bitecek
hem de yabancı, tarzanca konuşacaksın
birine masaj yapan kadınla geçen bir diyaloğu anlattım
kadın beni Filipinli sanmış vs diye anlattım işte, "nasıl Türkçe öğrenmişsin ki yabancı olsan" dedi yanımdaki Profesör tiltli arkadaş
masaj yapan kadınla İngilizce konuştuğumuzu ilave etmek zorunda kaldım :)))
az evvel konuştuk, pazartesiden cumaya ben teftişte olucam, cuma günü yanımıza gelicek kültür ve gastronomi gezisi yapıcaz. Sonunda orta yolu bulduk :) Kıskançlık değil de koruma iç güdüsü bi de özlediği için yapıyor bence. Kendisi de 3 hafta sonra yurtdışında olucak bir kaç aylığına o yüzden vakit geçirmek istedim dedi.Bence her şehrin gezip görülecek güzel yerleri vardır. Ben kültür gezilerini deniz tatilleri kadar severim.
Eğer eşiniz iş saatlerin dışında bir yerlere gideriz, bize de değişiklik olur düşüncesiyle bu teklifi yaptıysa iyi fikir bence.
Gerçi pandemi de var şu anda.
Kıskançlık sebebiyle yapıyorsa güzel bir açıklama yaparsınız.
İleride zaten alışacak bu iş gezilerine teklif edeceğini sanmam.
Mühendisim meb kurumları değil :) kırılmasından çekindim açıkcası bi de dedim ya hiç ona beni de götür demedim onun böyle yapması beni şaşırttı ne diyeceğimi bilemedim.Teftiş edeceğiniz kurumu merak ettim. Umarım meb e bağlı değildir
Eşinizin gelmesini istemiyorsanız açıkça konuşun neden bahane arıyorsunuz?
ya aynen öyle zaten ben ekibin en küçüğüyüm. Bi de eşim elimden tutup götürse teftişe iyiden çocuk muamelesi görücem. Çok haklısınız.Siz kirmayim diye cekiniyorsunuz da, is yerindeki insanlarin gozunde sizi ne kadar kuculttugunun farkinda degil. Cocuk gibi pesinden gelirse, insanlarin size saygisi olmaz ki. Hep cocuk gibi davranirlar, ezerler sizi ilerde.
benimki de biz sevgiliyken ukraynaya kübaya rusyaya hep gitti. Hiç demedim ben de gidicem diye halbuki gayet gezilesi yerlerdi, eski sevgilisi ukraynalı olduğunu bildiğim halde bi kez trip yapmadım. Az düşünse demezdi böyle.Bizim ki de bir tanesinde daha söz bile yoktu aramızda.
Antalya'ya gitti aynı böyle 5 yıldızlı otel.
Tüm şirket kadınlı, erkekli falan.
Bana sürekli fotoğraflar atıyor yanlarında kadın çalışanlar da var.
Normal masa yani yemek yenilen, arada alkol alınan.
Hatta sonrasında otelin barına gittiler.
O gece sabah 5 ta falan bana yazmış yatıyorum gibisinden.
Pazar günü de tekrar geldi İzmir'e.
Sorunsuz geçmişti.
Evlendikten sonra yine gitti.
Yine gidebilir bensiz
Aynı yer de çalışıyor olsak tamam ama sektör farklı, meslek farklı bana saçma geliyor eşlerin her durumda dip dibe olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?