İş Görüşmesi Sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin gibi 2 saatlik yollara çok yıllarımı verdim. Pişman değilim o yüzden saate hiç değinmiyorum. Her bir iş yeri senin için farklı bir tecrübe olacak ve ileride çok işine yarayacak. İnşallah Allah gönlüne göre versin 🤲
Aminnn inşallah...

Maaş bordrosu istemezler olduda manyağına denk geldiniz istedi, anlar zaten.Sorar sana kalanını elden mi alıyordunuz diye.Ülkemizde ne yazık ki hala eldende maaş veren şirketler var. Denetimlerin çok sıkı olduğunu söyleselerde. Ben genelde sizin aklınızda bir ücret vardır siz söyleyin ben size bana uygun yada değil derim derdim. Buda zaten özgüvenli olduğumun kanıtıydı. Yani siz beni seçmeyeceksiniz ben sizi tercih edersem ederimin kibarcası. Tek sorun ben özgüvenliydim zaten.

Girdiğim iş görüşmelerinin yarısı istedi
Manyaklıkla ilgisi yoj

İşyerleri işe başlamadan önce hazırlanacak evraklar arasında;sgk hizmet dökümünü görmek isterler.orada da kaç dönem hangi işyerinde ne kadar brüt ile çalıştığı yazar.hakları var isteyebilirler.
Ben hiç karşılaşmadım o zaman doğrudur hakları varsa madem

Kızlar görüşmeye gittim. Ortam güzeldi. Değerlendirmeye alacaklar ve olumlu sonuçlanırsa bir görüşme daha olacak. Dua eder misiniz bu görüştüğüm yer benim için hayırlı olsun ve kabul edileyim işe.

Ama sanki işim olmayacak gibi. Benden önce biri vardı, referansla gelmişti. Beni yolladılar o kişi kaldı :(

Daha yakinda bir is bakin ,mesafe cok uzunmuş
Evet yol uzak ama işsiz kalmak istemiyorum. Şimdiki işim de aynı uzaklıkta. Bugün görüşmeye gittim. Ortamı sevdim. Nedense olumsuz olacakmış gibi geldi. Benden önceki aday torpilliydi, bu durumdan etkilendim.

Evet yol uzak ama işsiz kalmak istemiyorum. Şimdiki işim de aynı uzaklıkta. Bugün görüşmeye gittim. Ortamı sevdim. Nedense olumsuz olacakmış gibi geldi. Benden önceki aday torpilliydi, bu durumdan etkilendim.
Bu işler belli olmaz. Her ne kadar torpilli olsa da iş yapacak insan lazım sonuçta özel sektör. İş yapamayanı 1 dk istemem ben.
Yol için de evine yakın iş bulmaya çalış. 4 saat eziyet.
Mülakatlara öncede hazırlan. Sana sorulabilecek soruları ve cevapları çıkar. Bu cevapları prova yap. Ezber değil!

Bu işler belli olmaz. Her ne kadar torpilli olsa da iş yapacak insan lazım sonuçta özel sektör. İş yapamayanı 1 dk istemem ben.
Yol için de evine yakın iş bulmaya çalış. 4 saat eziyet.
Mülakatlara öncede hazırlan. Sana sorulabilecek soruları ve cevapları çıkar. Bu cevapları prova yap. Ezber değil!
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Ben bugün ik'cı ile görüştüğümde ''çalışma ortamının iyi olması benim için öncelik. İşime severek gitmek isterim'' dedim. Sizce bu eksi puan mı olur? Şu an için, daha iş hayatının başında olduğum için ortamın enerjisine ve kendimi ne kadar geliştirebileceğime önem veririm, dedim.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Ben bugün ik'cı ile görüştüğümde ''çalışma ortamının iyi olması benim için öncelik. İşime severek gitmek isterim'' dedim. Sizce bu eksi puan mı olur? Şu an için, daha iş hayatının başında olduğum için ortamın enerjisine ve kendimi ne kadar geliştirebileceğime önem veririm, dedim.
Normal dediğiniz. Bu görüşme sadece tanışma mıydı? Teknik bir mülakat oldu mu?

Normal dediğiniz. Bu görüşme sadece tanışma mıydı? Teknik bir mülakat oldu mu?
Tanışmaydı. Form doldurdum, ik'cı görüşme sonunda dolduğum formu başvurusunu yaptığım departmanın müdürüne verip değerlendirmeye alınacakmışım. 1 hafta içerisinde olumlu veya olumsuz dönüş yapacaklarmış.

Ne munasebetle onceki maasinizi sorup, ustune bir de bordro isteyebilirler ki? Bu sizin kuruntunuz, heyecandan duzgun dusunemiyorsunuz sanirim. Ayrica elden aldim vs gibi kendinizi asagi cekecek seyler tabi ki de demeyin.
Ve asil olani, gunde 4 saat yolda gececek ve maas asgari sayilir....ben olsam evimin dibinde asgari ucretli ise girer, yolda gecirecegim zamanlar icin de yine yakinlarda gerekirse temizlikcilik yapar, daha fazla kazanirdim

Tanışmaydı. Form doldurdum, ik'cı görüşme sonunda dolduğum formu başvurusunu yaptığım departmanın müdürüne verip değerlendirmeye alınacakmışım. 1 hafta içerisinde olumlu veya olumsuz dönüş yapacaklarmış.
Maaş beklentinizi sorabilirler bu normal ama bordronuzu isteme hakları yok. Diğer arkadaşların dediği gibi elden aldım vs gibi düşüncelere yalanlara başvurmayın. 4 saat olayı çok büyük problem üstelik asgari ücret. Hayat çok acımasız :(

Çalışma saatleri sadece bana mı çok geldi ?? Ayrıca " sorunsal" kelimesini kullanan birini işe almazdım çünkü resmi bir yazışma yapması gerekirse ne olacak?

Çalışma saatleri sadece bana mı çok geldi ?? Ayrıca " sorunsal" kelimesini kullanan birini işe almazdım çünkü resmi bir yazışma yapması gerekirse ne olacak?
gayet normal ben de 8.30-18.30 haftasonu dahil çalışıyorum. hatta hanımefendi cumartesi yarım günmüş çok şanslı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X