Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuyla ilgili özel eğitim almış biri olarak yazıcam:
-göz teması kur ve gözlerini asla kaçırma
-dik otur ve arkana yaslan
-bacağını sallama, saçınla ya da ellerinle oynama
sorabilecekleri sorular:
internet sitemizi inceledin mi, okul hayatındaki başarıların, sosyal hayatın, kendinde ne derece emin olduğunu ölçmek amacıyla seni yoklayan sorular.5 sene sonra nerde olmak istiyosun.bu işle ilgili sence en çok nereye gelebilirsin.
çok topuklu olmayan bir ayakkabı giy,üstüne açık renk alt koyu olabilir ama yaza uygun pudra,bej ve beyazı da tercih edebilirsin, bir iş kadını gibi giyinmeye çalış.makyajında ölçülü olmalısın ve bence yaşını yansıtan şeyler seç.
yeni mezun olduğun için gelişmeye ne kadar açık olduğunu anlat.
asla kahverengi giyme.
"şey" deme.
ücretten bahsetme.
çok istekli gözükme.
bol şans.
konusmalrına dikkat et hangı sektor nereye basvuruda bulancksın bılgı vermemıssın ama kıyafetlerıne ozen goster
ımm şeyyy nasıl desemm gıbı konusmalara hayır
daha sonracıgıma
kendınden emin dur
bana mesela sey sormuslardı titizmisin
yav arkadas iş gorusmesındeyım titiz olmasam bıle tabı titizim dıyecem
saçma bı soru sormuslardı yanı
en onemlısı özgüven kendını ifade edebıl
ücretini sorma
calısma sartlarınız neler dıye sor bunun içine zaten ucret gırıyo karsındakıde salak değil anlar herlade
mesela ben iş gorusmesı için beklerken dergi okumustum buda dikkat cekmıs şirket muduru o bayan olsun demıs ardından kendı soyledı dergı okuyodun cok dıkkatımı cekmıstı dıye
ve ben patronla konusurken şey demıstım ( bu arada sıgorta acentesınde calısıyorum ) ben 1 gunde istesem 4 farklı iş bulurum ama bu buldugum işler ya garsonluk olur ya ayakkabıcı yanında olur ya kasıyerlık yada tezgahtarlık olur benım istegım önümü acmak için bır meslek edınmek demıstım buda adamın cok hosune gıtmıs
hıc maası sormamıstım calısma sartlarınız nelerdır demıstım adam maasına kadar herseyı soylemıstı falan yanı
hem rahat ol hemde ozguvene sahıp ol
bol şansss![]()
branşın ne canım
Bilgileriniz için teşekkür ederim..bordo bol paça keten pantolon ve üzerine bu yılın modası önü bağlanan ince kumaşlı üzerinde hafif desenleri olan bir gömlek giymeyi düşünüyordum altına da topuklu ayakkabı ayakkabı alttan belli olmuyor pek,saçlarım da uzun ve sarı tonlarda fön çektireyim diyordum,böyle nasıl olur ki hiç bilemedim şimdi çok ağır da giyinmeyim diyorum ilk baştan :26::26: pembe tonlarında da makyaj..ücreti sormucam tamam ama çalışma saatlerini merak ediyorum paradan daha önemli benim için
elektrik elektronik mühendisiyim canım
Bence kıyafet tercihiniz yanlış duruyor. Önden bağlanan desenli gömlek fazla spor olur. Bol paça bordo keten pantolon da öyle. Pantolonu daha klasik seçmelisiniz,renk olarak da hem yaza uygun hem de klasik duracak bej,krem,sütlü kahve tonları...
Üzerine de fazla desenli ve çok renkli olmayan bir bluz ya da gömlek giymelisiniz...
inşallah görüşmen güzel geçer cnm
Öyle mi dersiniz..bana da mantıklı geldi şimdi ilk görüşme sonuçta.. siyah pantolon üzerime tam gelen bol paça,bir de yine dar beyaz gömleğim var onu giyim o zaman saçlarıma da fön çektireyim
Bu çok daha iyi olur.Eğer kahkülünüz ya da perçeminiz yoksa fön çektirdikten sonra da saçlarınızı biraz yanlardan toplatmanızı tavsiye ederim,tamamen açık fönlü saç basit durur,tamamen toplatırsanız da biraz yaşlı işi olur. Firketeyle iki yandan toplamak ya da üstten hafif kabartarak tek firketeyle toplamak güzel durur.