iş görüşmesinde nasıl olmalıyım ?yardım lütfen

Ailemle konuşayım demek pek doğru olmamış..Keşke "bu konuyu düşünmeliyim" gibi bir cevap verseydiniz...
Hayırlı olsun...Umarım her şey istediğiniz gibi olur

Ailemle konuşayım demek pek doğru olmamış..Keşke "bu konuyu düşünmeliyim" gibi bir cevap verseydiniz...
Hayırlı olsun...Umarım her şey istediğiniz gibi olur

Teşekkür ederim canım sağolun. kısa sürelik evle karşılaşcağım tepkiyi bildiğim için o an beni kaygılandırdı oooff evlede halletim bu mevzuyu ama ..şimdi bu konudan elenirsem diye..

Ben de bi iş görüşmesi içerisindeyim şuan bakalım ne olacak.

Bana o ilk gün olumlu geçti demişti zaten Metin hocam.

Az önce aradılar yarın büyük patronla Skype da görüşücez.

Ama korkuyorum yaa mülakatı ingilizce yapar diye.

Evet ingilizce mezunuyum ama iş konuşmaya gelince tıkanıp kalıyorum

Bide inşallah dediğim fiyat aralığında bişey söylerler de olur bu iş

Sana da bol şans diliyorum arkadaşım.

Peki görüşmede heyecanınız belli oldu mu ya da hiç heyecanlanmadınız mı?Bu değerlendirmede etkili oluyor mu peki..

Heyecan ister istemez oluyo.

Onu aşabilmek için epey bi profesyonel olman gerekir zaten.

Ve bu heyecan durumunu farkediyo iş verende muhakkak ve ona göre veriyo kararını yani bi eksi olmuyo senin için tabi ki kendini çok çok çekmedikçe.

MEsela benim dizlerimin titrediğini hissettim ama farkettirmedim karşı tarafa bunu.

Dediğim gibi heyecan doğal bişey ama tabi ki diğer niteliklerinde önemli kabul edilip edilmeme konusunda...

Çok teşekkür ederim.Çok kızıyorum bu durumlarda kendimi çok.Çok üzülüyorum sonrada yiyorum kendimi.. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…