İş görüşmesine gideceğim nelere dikkat etmeliyim?

Kızlar görüşmeye gittim.
Ben büyük bir şirket sanıyordum ama 1 daireyi iş yeri olarak kullanan yerlerdenmiş. Nasıl geçti derseniz, emin değilim. Tekrar görüşmeye gidecekmişim bir kaç hafta içinde. O zaman belli olacak sanırım...
O kadar çok soru soruldu ki gerim gerim gerildim. Zaten stresimi zar zor yenmeye çalışarak gitmiştim, bir şey fark etmedi, görüşme yapılınca stres oldum yine.:(
Adam aklına ne geldiyse sordu. Ben azıcık abartı kullandığım her cevabımdan sonra pişman oldum çünkü ne cevap versem ona bir soru çıkıyordu... Piyasada, iş görüşmesinde sorulacak ne kadar soru varsa sorulmuştur herhalde... İşe alınırsam da çok yoğun bir stres altında olacağım hep, belli. Ama her özel şirkette aynı şey olur zaten...
İşe alınırsam, yetiştirilmek üzere alınacağım muhtemelen. Bu yere bir tanıdığımız cv'mi iletmişti öyle çağrılmıştım, arada biri olduğu için alırlar belki. Çünkü bilgilerim çok yeterli görünmüyor deneyim de olmadığı için. Öyle olunca da birkaç yıl çalışma şartı olacakmış sözleşme imzalanıyormuş.

Ben şu an açıköğretim işletme 3.sınıftayım. Seneye mezun olup kpssye girip memur olmak istiyorum ama o zamana kadar da bir işte çalışmak istiyorum, inşallah onu etkileyecek bi durum olmaz....

Bir de dusunsene seninle gorustukten sonra adamin ya da kadinin sag kulagi surekli cinliyormus :8:

Basarilar sana, sonucu buraya yaz mutlaka.

Dediğim gibi sağ tarafına gelecek şekilde oturdum :))) kulakları çınlasın adamın da unutmasın beni tekrar çağırmayı :p

Hayırlısı olsun canım inan çok zor ben ne zaman iş görüşmesine gitsem gelsem akşam hasta oluyorum . Artık alıştım ama bu kez içeriye vuruyo .. :( İNsancıl bir insan kaynakları olur işallah inan çok fark ediyor :)) Zaten o iş kısmetinde varsa akıp gider herşey .. gönlünce olsun :))

Ben bu iş görüşmelerine hiç bir zaman alışamayacağım sanırım :( ne olur yani stres ölçümü olmadan rahat bir görüşme olsa, iş yerleri huzurlu stressiz olsa. Şart mı yani illa stres içinde mi çalışılmalı? İlla mutsuz suratlar mı olmalı... Çünkü ne yazık ki çok hassas bi kızım, her şeyden hemen etkilenebiliyorum :( tüm o sinsi sorulardan kalıyorum, sonra da çok dayanıksız görünüyorum :(

Back
X