merhaba arkadaşlar ..
daha öncesinde hiç bir sorun yaşamadığım takım arkadaşım birden bana cephe aldı iş yerinden bir kişi ile .. nedenini o kadar sormama rağmen cvp alamadım . istifa etmeye kalktı sonra vazgeçti yani öyle bir duruma getirdi ki sessizce ya sen gidiceksin ya ben demek istedi sanki ikisi birden cephe alıp resmen bana karşı durdurlar , sebebini hala bilmiyorum çok düşündüm acaba ne yapmış olabilirim diye ama bir türlü bulamadım patrona sordum neden böyle yapıyor diye oda konuşmadım bilmiyorum dedi . yani şöyle bir durum var ben bilerek bir şey yapmış olsam bu kadar peşine düşüp öğrenmeye çalışmazdım .. neyse iş yerinde 3 günü dar ettiler bende en sonunda çıldırdım nedir bu böyle diye sinir krizi geçirdim hastanelik oldum , sonrası daha enteresan ben hastanelik olmuşken yani berbat durumdayken hadi o ikisi ile sorun var onu anladım iş yerindeki diğer insanlar bile cephe almış benimle konuşmuyorlar . ve kimseden bir şey öğrenemiyorum , bir şey var ama çözemiyorum , patron benim oradan kimse ile konuşmamı istemiyor çözüm olarak da benim oradan alıp beni başka bir yerde çalıştırmaya karar verdi ,, bu sürgün mü yok iyi bir sey mi inanın anlamadım